telis_petsotis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 καλησπερα το προβλημα σε τιτλους. πατησα το κουμπι να ανοιξει κ τα ανεμιστηρακια δουλευουν στο φουλ, δεν κοβουν καθολου. προσπαθησα να το κλεισω απο του κουμπι παρατεταμενα αλλα δεν εκλεινε, εβγαλα την πριζα. στην επομενη προσπαθεια πατησα το κουμπι κ τα ανεμιστηρακια αρχιζουν το ιδιο αλλα μετα απο λιγο κοβουν οπως θα συνεβαινε κανονικα αλλα χωρις αποτελεσμα. και στις 2 περιπτωσεις δεν ειχα καθολου εικονα και ο σκληρος πότε ακουγοταν να δουλευει πότε οχι. εκανα αρκετες προσπαθειες αλλα πότε κανει το πρωτο πότε το δευτερο. επισης μερικες φορες δεν αναβει καν, σαν ναναι νεκρο το κουμπι. o σκληρος λειτουργει κανονικα τον δοκιμασα αλλου. μητρικη; τροφοδοτικο; 1
telis_petsotis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ένα παλιό σετακι hp. AMD64 2.4 2gb ram χωρίς κάτι έξτρα.
anarionasp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 για αρχη βγαλτο απο το ρευμα βγαλε την μπαταρια του πατα το power on κανα 2 φορες βαλε μπαταρια βαλε ρευμα και ανοιξε τον αν εχεις 2 dimms ram δοκιμασε τες μια μια και σε διαφορετικα σλοτς να δεισ μηπως φταιει καποια μνημη. αλλες δοκιμες που θα εκανα ειναι : αλλη καρτα γραφικων και αλλο τροφοδοτικο αν εχεις κατι απο τα 2 προχειρα
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μου μυρίζεται τροφοδοτικό ή μητρική!(βέβαια μακάρι να ναι τροφοδοτικό) και όπως είπε ο από πάνω συμφορουμίτης δοκίμασε τις Ram! Sent from my RM-1031_1011 1
telis_petsotis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μιλάμε για ντεσκτοπ οπότε μπαταρία δεν έχει. Έκανα συνδυασμούς με τις ραμ αλλά δεν είχε αποτέλεσμα, κάνει τα ίδια με πριν απλά τώρα δεν ανοίγει και τις περισσότερες φορές. Κάρτα γραφικών έξτρα δεν έχω. Τροφοδοτικό έχω από ένα παλιότερο σύστημα αλλά δεν ταιριαζει τα πινς για να δώσω στη μητρική είναι λιγότερα
AbsolutOwner Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 εχει μπαταρια αν δεις στην μητρικη προς τα κατω αριστερα-δεξια εχει ενα στρογγυλο ασπρο πραγμα http://i.ytimg.com/vi/ao866I9XpTo/maxresdefault.jpg 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) φιλε telis πρεπει να δανειστεις απο καπου ενα τροφοδοτικο(αναγκαστικα,και οχι να αγορασεις)πρωτα για να δουμε τι γινετε!επισης τι τροφοδοτικο εχεις;αν παλι δεν ειναι τροφοδοτικο τοτε παμε σε κ.γραφικων ή και μητρικη!θα ελεγα κιολας αν εβγαζες απτο κουτι (μητρικη,επεξεργαστη και σκληρο τα βασικα δλδ) να τα βαζες σ'ενα ξυλινο γραφειο και να δοκιμαζες παλι!(για να αποκλεισουμε περιπτωση βραχυκυκλωματος...) Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2015 από olimpiakos 7
telis_petsotis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Φίλε absolute δεν ανέφερα αυτή τη μπαταρία γιατί την έχω αλλάξει πρόσφατα δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Το τροφοδοτικό είναι το μανατο liteon 250w που φορούσε ο hp dx2250. Το άλλο που έχω είναι από 15 χρονών λέει μόνο switching power supply 300atx-p4, 300w. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Φίλε absolute δεν ανέφερα αυτή τη μπαταρία γιατί την έχω αλλάξει πρόσφατα δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Το τροφοδοτικό είναι το μανατο liteon 250w που φορούσε ο hp dx2250. Το άλλο που έχω είναι από 15 χρονών λέει μόνο switching power supply 300atx-p4, 300w. όπως βλέπεις έχεις 2 τροφοδοτικα μάρκα μ'εκαψες...τωρα για το ένα μηχάνημα όπως είπα πρέπει να δανειστείς από καπου/καποιον και το άλλο τροφοδοτικό για την ακρίβεια πετα το (εκτός και αν κράτα μόνο για κανα τεσταρισμα! )
anarionasp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καλησπερα Φίλε absolute δεν ανέφερα αυτή τη μπαταρία γιατί την έχω αλλάξει πρόσφατα δε νομίζω να έχει πρόβλημα. την μπαταρια δεν λεω να την αλλαξεις γιατι μπορει να εχει προβλημα λεω να την βγαλεις ενω εχεις το pc σου εκτος ρευματος και να πατησεις το power 2 3 φορες για να κανει αποφορτηση ολο το συστημα σου και να γυρισει σε factory defaults η μητρικη σου. αν δεν αλλαξει κατι και με αυτο τοτε ξεκινας για ελενχους με αλλη gpu kai psu αν και αυτα δεν αντιμετοπιζουν προβλημα τοτε παμε σε προβλημα στην μητρικη ή σε cpu αλλα παρτα με την σειρα για να μην παιδευεσαι και να μην μπαινεις σε εξοδα που δεν χρειαζεται να κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα