alexandros276 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας θελω να αγορασω την καρτα ηχου SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX πιστευετε οτι η καρτα που θα παρω οτι θα εινε καλη για παιχνιδια ,,ταινιες και μουσικι΄;;; Θελω να μου πειτε την γνωμη σας.. αλλα ομως ειμε και σε μια αλλη καρτα την SOUND CARD CREATIVE SOUND BLASTER ZX PCI-E πια απο τις δυο εινε καλυτερη;;; σε ολους τους τομεις;; μπορειτε να μου πειτε;; Γεια σας θελω να αγορασω την καρτα ηχου SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX πιστευετε οτι η καρτα που θα παρω οτι θα εινε καλη για παιχνιδια ,,ταινιες και μουσικι΄;;; Θελω να μου πειτε την γνωμη σας.. αλλα ομως ειμε και σε μια αλλη καρτα την SOUND CARD CREATIVE SOUND BLASTER ZX PCI-E πια απο τις δυο εινε καλυτερη;;; σε ολους τους τομεις;; μπορειτε να μου πειτε;; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2015 από alexandros276
alexandros276 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) με τα νεα ηχεια που θα παρω σε μερικες μερες θα παρω τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM θα εινε ενας παρα πολυ καλος συνδιασμος;;; πια εινε η γνωμη σας πειτε μου Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από alexandros276
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Προσωπικά θα επέλεγα την creative καθώς αυτην εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια και δεν ειχα ποτε θέμα , απο την αλλη όμως αν διαβάσεις reviews και το ψάξεις λίγο η asus ειναι αρκετά ποιοτική και για πολλούς καλύτερη κάρτα απο την creative και ίσως αν πήγαινα σε καινούργια κάρτα θα επέλεγα αυτη
alexandros276 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 και εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου απλα η καρτα εινε πολυ ακριβη ομως γιατι κανει 185 ευρο ;;; ομως;;; εχει καπια ιδιαιτερη σημασια που να δικαιολογει τα 180 ευρο;;; τα reviews τι λενε γενικος για την SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX ;;; σαν ποιοτητα ηχου στα παιχνιδια και κυριος στην μουσικη και στις ταινιες εχει καλες κριτικες;;; και ειδικα στα παιχνιδια εννοω;; η κοστολογηση της εινε ισαξια σε αυτα που μπορει να δωσει η καρτα ASUS XONAR ESSENCE STX ;;;
cabdik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 μην κοιτας τα νουμερα, σαν νουμερα. παιζει ρολο το chip, η υλοποιηση και η υποστηριξη. και -προσωπικα- θεωρω την ASUS, κορυφαια στην υποστηριξη...!! οσον αφορα τις καρτες, οποια και να παρεις απο αυτες, δεν θα σε απογοητευσουν, καθως μιλας για TOP LINE καρτες ηχου..! στα χρηματα της SoundBlaster ZX υπαρχεικαι αυτη http://www.skroutz.gr/s/308711/Asus-Xonar-D2X-XDT.html, παντα σε PCI-E θυρα..!! ομως εγω θελω να με βοηθησεις να καταλαβω κατι αλλο...!!! γιατι να δωσεις €565 σε ηχεια + 130-185€ σε καρτα γραφικων (αναλογα ποια θα επιλεξεις), που κανει ενα συνολο 700-750€...? και να μην πας -με τοσα χρηματα- σε "κανονικο" ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια...? Π.Χ...ενισχυτες http://www.skroutz.gr/s/5158140/Sony-STR-DH550.html http://www.skroutz.gr/s/4873068/Yamaha-RX-V477.html http://www.skroutz.gr/s/3642736/Pioneer-VSX-528.html ΗΧΕΙΑ http://www.skroutz.gr/s/4171488/JBL-Cinema-610.html http://www.electrostudio.gr/product/3713/roister-tima-ixeion-ht-3300-skoyro-wenge-5.1- http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-home-cinema-subwoofers/set-home-cinema2013-11-25-04-39-36/tannoy-sfx51-system-black-timi.html
alexandros276 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια. το εχω σκεφτει αλλα ομως αξιζει;;;; και τι να παρω;; σε ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια.;;; εννοω αυτα τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM δεν εινε καλα;;; εγω απλα τα θελω για τον υπολογιστη μου το ειχα σκεφτει αυτο που λες με ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια το θεμα εινε δεν εινε ρισκο ομως;;; και τι να περνα απο ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια ;;; εσενα πια εινε η γνωμη σου για τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM ;; και οταν εννοεις ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια εννοεις ολα κομματι κομμματι;;; το εχω σκεφτει αυτο που λες αλλα ομως αξιζει;;;; εγω εχω υπολογιστη καταλαβες.... πχ αυτα που πουλανε σαν 5,1 home εινε τα SAMSUNG HOME CINEMA 5.1 HT-H7500 εσυ εννοεις κομματι κομματι η ολοκληρωμενα;;; περα απο αυτο εχω βρει και αυτα LG LHA825W - 5.1 3D Blu-ray home theater system (1200W, wireless rear speakers, Wi-Fi, Smart TV, DLNA, Bluetooth) πρεπει να μου μιλησει ενα εμπειρος σε αυτα γιατι αν εινε να δωσω 700 και 600 ευρο να τα δωσω σε κατι καλο τι διαφορα εχουνε αυτα τα 2 5.1 home theater σε σχεση με αυτο που σκεφτομε να αγορασω πχ;;; + EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM
BabisTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 μην κοιτας τα νουμερα, σαν νουμερα. παιζει ρολο το chip, η υλοποιηση και η υποστηριξη. και -προσωπικα- θεωρω την ASUS, κορυφαια στην υποστηριξη...!! οσον αφορα τις καρτες, οποια και να παρεις απο αυτες, δεν θα σε απογοητευσουν, καθως μιλας για TOP LINE καρτες ηχου..! στα χρηματα της SoundBlaster ZX υπαρχεικαι αυτη http://www.skroutz.gr/s/308711/Asus-Xonar-D2X-XDT.html, παντα σε PCI-E θυρα..!! ομως εγω θελω να με βοηθησεις να καταλαβω κατι αλλο...!!! γιατι να δωσεις €565 σε ηχεια + 130-185€ σε καρτα γραφικων (αναλογα ποια θα επιλεξεις), που κανει ενα συνολο 700-750€...? και να μην πας -με τοσα χρηματα- σε "κανονικο" ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια...? +1 σίγουρα σε αυτό το budjet (750 ευρώ) Απλή παρατήρηση από asus xonar d2/pm σε soundblaster Z πάντα με τον δικό μου συνδυασμό ηχείων (Ζ906) διαφορά δεν είδα σε απόδοση (games,movies,music).Ίδια χαμηλά και ψηλά προσέφεραν και οι δύο.
alexandros276 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 τι εννοεις σιγουρα σίγουρα σε αυτό το budjet (750 ευρώ);;; εννοεις καλυτερα να παρω τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM και την SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX παρα να μεταβω σε ενα "κανονικο" ηχοσυστημα Home Theater 5.1 με AV ενισχυτη και ηχεια;;; τι εινε προτιμοτερο και γιατι;; απλα θελω καπιον εμπειρο και γνωστη σε αυτα τα θεματα να μου τα αναλυσει για να καταλαβω και τις διαφορες τους
BabisTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ενοείται ένα home theater 5.1 με Av ενισχυτή και ηχεία.
alexandros276 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 γιατι;;; το λες αυτο;;;ένα home theater 5.1 με Av ενισχυτή και ηχεία.΄΄'''΄΄;;;; τωρα με εβαλες σε ερωτηματα δηλαδη αυτα που λεω δεν εινε παρα πολυ καλα;; τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM;''' και αν μου προτεινατε home theater 5.1 με Av ενισχυτή και ηχεία. πια θα μου προτεινατε μεχρι και 700 ευρο πχ';; μεχρι κτες ειμουνα στα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM τωρα μου λετε οτι υπαρχουνε καλυτερες επιλογες το θεμα εινε θα υπαρχει συμβατοτητα με τον υπολογιστη μου;;; η θα μπορουσα να τα επερνα κομματι κομματι πχ το home theater 5.1 με Av ενισχυτή και ηχεία ;;; δηλαδη τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM δεν μπορουνε να συγκριθουνε με ενα home theater 5.1 με Av ενισχυτή και ηχεία. για παραδειγμα΄;;;
BabisTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αν έχεις 750 κατοστάρικα, καλύτερη απόδοση θα έχεις από ένα ολοκληρωμένο home theater + av + ηχεία.Δες τις προτάσεις του cabdik
alexandros276 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) για ενισχυτες οκ τα ειδα απλα δεν ενθουσιαστηκα με τα ηχεια ομως εννοω και με το subwoofer αλλα και τα με ηχεια για να καταλαβω χρειαζομε εναν ενυσχυτη ενα subwoofer και 5 ηχεια σωστα;; για ενυσχυτη αυτος μου αρεσε δεκτο για αρχη θα παρω εναν ενισχυτη και ενα subwoofer απλα θελω ενα subwoofer που να εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα των EDIFIER S760D 5.1 για ενυσχυτη θα παρω τον YAMAHA RX-V477 τωρα απομενει τι subwoofer να αγορασω απλα θελω να παρω ενα subwoofer που να εχει ολα αυτα τα χαρακτηστικα που σας ειπα πιο πανω και επισης να εχει και led φωτισμο και να εινε παραπανω απο 240W θελω να μου προτεινετε προτασεις με subwoofer που να εινε καλυτερα απο το subwoofer των edifier απλα θελω να μου προτεινετε τα καλυτερα subwoofer μεχρι και 400 ευρο Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από alexandros276
cabdik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 για αρχη θα παρω εναν ενισχυτη και ενα subwoofer απλα θελω ενα subwoofer που να εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα των EDIFIER S760D 5.1 για ενυσχυτη θα παρω τον YAMAHA RX-V477 τωρα απομενει τι subwoofer να αγορασω απλα θελω να παρω ενα subwoofer που να εχει ολα αυτα τα χαρακτηστικα που σας ειπα πιο πανω και επισης να εχει και led φωτισμο και να εινε παραπανω απο 240W θελω να μου προτεινετε προτασεις με subwoofer που να εινε καλυτερα απο το subwoofer των edifier απλα θελω να μου προτεινετε τα καλυτερα subwoofer μεχρι και 400 ευρο φιλε μου, οπως σου ειπα και σε ΠΜ, το SubWoofer των Edifier δεν εχει καμια σχεση με ενα Subwoofer που μπαινει σε ενισχυτη...! στα Edifier -σου επαναλαμβανω- εχει ενσωματωμενο και τον ενισχυτη που δινει τον ηχο στα ηχεια. γι αυτο και εχει επανω του ολες τις εισοδους και εξοδους του ηχου..!! ολες αυτες τις εισοδους - εξοδους, και αλλα ακομα που δεν τα εχουν τα Edifier, θα τα βρεις στον ενισχυτη που θα παρεις (αν παρεις, τελικα...). κοιτα στο πισω μερος του Yamaha να βρεις οτι εισοδο και εξοδο θες...!!! το Subwoofer που θα βαλεις στον Yamaha, θα ειναι παθητικο. αυτο σημαινει οτι θα διαχειριζεται ο ενισχυτης το SUB. αρα το να παρεις ενισχυτη και μονο Sub woofer ειναι λαθος...!!!!
alexandros276 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 μπορεις να μου προτεινεις παθητικα Sub woofer;;;; απο το scroutz.gr γιατι δεν μπορω να βρω εγω απο εκει πουθενα δεν γραφει για παθητικα μονο ενεργα γραφει.. σου ειπα για για ενυσχυτη θα παρω τον YAMAHA RX-V477.... το θεμα εινε οτι πρεπει να δω για παθητικα Sub woofer αλλα δεν βρισκω στο scroutz.gr δεν ιπαρχουνε λιστες για παθητικα Sub woofer βρηκα ενα λινκ για δες και εσυ http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%A0%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+subwoofer&o=2 απο ολα αυτα πια να δω;;; και μεχρι ποσα λεφτα να δωσω για ενα παθητικο Sub woofer;
Προτεινόμενες αναρτήσεις