cabdik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 παιδια την βοηθεια σας, οσοι μπορουν..!! ενας φιλος μου εφερε ενα ταμπλετ με σπασμενη οθονη και digitizer (ας οψονται τα παιδια...!!!). παραγγειλαμε νεα οθονη και digitizer, βασει κωδικων, και εκατσα και τα αντικατεστησα. ομως, δοκιμαζοντας να δω αν οντως δουλευει, βλεπω οτι ενω το ταμπλετ εκκινει κανονικα, δλδ ακουω τους ηχους που ανοιγει, δεν βλεπω εικονα..!! και το digitizer καταλαβαινω οτι λειτουργει, καθως κανοντας διαφορες κινησεις, κανει το ταμπλετ και δονειται σε καποιες απο αυτες (μην παει το μυαλο σας στο πονηρο....εεε..?)..! τι αλλο να δοκιμασω για να δω αν λειτουργει η οθονη, ή πεσαμε σε λακκο..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εισαι σιγουρος οτι η καλωδιοταινια της οθονης κουμπωσε σωστα πανω στην μητρικη;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 την εχω βαλει-βγαλει 10 φορες..! καποια φορα θα κουμπωνε, οσο και ανιδεος να ημουν...!! αλλα, ειδικα τις καλωδιοταινιες τις διπλοκοιταζω οταν τις κουμπωνω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Τοτε δεν μενει αλλο απο την ιδια την οθονη... Ειναι καινουργια ή μεταχειρισμενη ;;;γνησια ή κατι φτηνες απομιμησεις που πουλαει το ali ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) μαιμου....!!!!! η γνησια κανει σχεδον οσο το ταμπλετ..!!!!! αρα.., κι εσυ πιστευεις οτι ειναι θεμα μαιμουδιας...!!! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από cabdik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 κοίταξε αν μπορείς το pin connector(με κάποιο μεγενθυντικό φακό ΑΝ υπάρχει) μην τυχόν έχουν στραβώσει τα "πινάκια" του εσωτερικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Επιστροφη παιζει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Επιστροφη παιζει;;; χλωμο...!!! αν και δεν ξερω αν αξιζει...!!! η να παρω αλλη...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ποσο εχει η γνησια;;;;. Ποσο κανει το ταμπλετ σου μεταχειρισμενο;;;. Βαλ'τα κατω και ζυγισε... Εγω εσπασα την οθονη του lg μου και η γνησια εκανε 120€ και το ταμπλετ μεταχειρισμενο αλλα τοσα.... Ετσι αγορασα ταμπλετ απο μελος εδω μεσα σε αυτα τα λεφτα και εχω spare μητρικη,ηχειο,μικροφωνο,αισθητηρες κτλ... Αυτο σου προτεινω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα