thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ συνεχίζω να δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί δεν το θεωρείς αφορμή για να πάρεις ένα νέο τηλ της προκοπής να κάνεις την δουλειά σου, και αγωνίζεσαι με την μπακατέλα. Οκ ξέρω πως είναι δύσκολα, αλλά πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς πολύ Θα δω τι θα κανω, το σκεφτομαι εδω και καιρο... Λογικα αν μου ξανακανει κατι (τα προβληματα ειναι αρκετα για το συγκεκριμενο μοντελο) θα καταληξω στο lumia 640 μαλλον... Δε χρειαζομαι πολλες εφαρμογες, αλλα μια που θελω ειναι backup για sms και απ'ο,τι ειδα ειναι καπως περιεργα τα πραγματα με τα WP...
GianniSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Θα δω τι θα κανω, το σκεφτομαι εδω και καιρο... Λογικα αν μου ξανακανει κατι (τα προβληματα ειναι αρκετα για το συγκεκριμενο μοντελο) θα καταληξω στο lumia 640 μαλλον... Δε χρειαζομαι πολλες εφαρμογες, αλλα μια που θελω ειναι backup για sms και απ'ο,τι ειδα ειναι καπως περιεργα τα πραγματα με τα WP... Έχεις επιλογές και σε android. Λογικό είναι να σου κάνει προβλήματα, είναι παμπάλαιο και ήταν entry level συσκευή
thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έχεις επιλογές και σε android. Λογικό είναι να σου κάνει προβλήματα, είναι παμπάλαιο και ήταν entry level συσκευή Απλα με βλεπω να καταληγω στο 640 γιατι πανω-κατω σε αυτην τιμη νομιζω, απ'οσο εψαξα, εχει πολυ καλυτερη μπαταρια απ'ο,τι τα υπολοιπα!
voldemort Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Απλα με βλεπω να καταληγω στο 640 γιατι πανω-κατω σε αυτην τιμη νομιζω, απ'οσο εψαξα, εχει πολυ καλυτερη μπαταρια απ'ο,τι τα υπολοιπα! Eαν οι εφαρμογες που ζητας υπαρχουν σε wp το Lumia 640 ηταν και ειναι στα χρηματα του η καλυτερη συσκευη. Απροβληματιστο μπαταρια-καμερα κλπ θα σε αφησει ικανοποιημενο οσο ποτε αλλοτε σε συγκριση με αυτο που εχεις τωρα και αλλα android κινητα.
thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Eαν οι εφαρμογες που ζητας υπαρχουν σε wp το Lumia 640 ηταν και ειναι στα χρηματα του η καλυτερη συσκευη. Απροβληματιστο μπαταρια-καμερα κλπ θα σε αφησει ικανοποιημενο οσο ποτε αλλοτε σε συγκριση με αυτο που εχεις τωρα και αλλα android κινητα. Ελπιζω να με καλυψει σε αυτες τις λιγες εφαρμογες που θελω... Εκανα πληρη σαρωση... Δε βρηκε τιποτα ουτε στα αρχεια της καρτας, ουτε στις εφαρμογες (εγκατεστησα οσες εγραψα προηγουμενως), οποτε μια χαρα!! Θα δω πως θα παει μεσα στο Σ/Κ κι αν δεν υπαρξει κατι ειμαι κομπλε! Ευχαριστω πολυ!!!
l337 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Έχω ένα Sony xperia tipo εδω και 2 περίπου χρόνια. Η μπαταρία του κρατουσε 1,5-2 μερες με λιγο ιντερνετ, μηνυματα, λιγο τηλεφωνο και καμια εφαρμογουλα. Απο χθες ομως η μπαταρια τα επαιξε! Ας το παρουμε απο την αρχη... Προχθες το βαρδυ παρατηρησα οτι δεν μπορουσα να κανω ενημερωσεις απο το play store και για τις εφαρμογες που ειχα μου ελεγε πως δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου με αυτην την εκδοση. Εν τω μεταξυ στο play store απο pc μου ελεγε πως δεν εχω καμια συσκευη! Μετα ειδα (play store κινητου) οτι δε μου εμφανιζε απολυτως καμια εφαρμογη προς εγκατασταση... ειχαν εξαφανιστει ολες, σαν να μην υπηρχε play store. Το προσπαθησα λιγο, αλλα τιποτα, εγινε χειροτερα! Τελικα κατεληξα να παω στις εργοστασιακες ρυθμισεις (κατι που απο την αρχη ειχα σκεφτει, αλλα δεν ηθελα) και εφτιαξε! Χθες ομως χωρις καθολου χρηση η μπαταρια πηγε απο το 25-30% στο 1% μεσα σε 2,5 περιπου ωρες! Το φορτισα μεχρι το 93% και μεσα σε 2 ωρες ειχε φτασει στο 70%! Το κινητο ηταν αρκετα ζεστο... Εκανα μια σαρωση με το CM Security και μου βρηκε 4 απειλες, τις οποιες ομως δε θυμαμαι γιατι πανω στον πανικο μου πατησα αμεσως επιλυση... Μια εξ αυτων ηταν για sms phishing και κατι παρομοιο και οι υπολοιπες... Ελεγαν δηλαδη κατι για hackers και τετοια... Στις υπολοιπες σαρωσεις μεχρι και τωρα δε βρισκει κατι... Ομως οταν ξυπνησα, κι ενω το ειχα φορτισει πληρως η μπαταρια επεσε στο 25% μεσα σε 6,5 ωρες! Το κινητο ηταν σε flight mode! Τι να κανω; Το σημαντικότερο πρόβλημα σου είναι το cm security που είναι bloatware. Πέτα το όπως και ό,τι άλλο παρόμοιο έχεις. Επίσης, δεν υπάρχει format, υπάρχει factory reset. Και δεν χρησιμοποιούν antivirus, task manager και τέτοιες σαβούρες σε android. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί imho πολύ κακώς χρησιμοποιεί android. Κάνε uninstall το cm και όποια άλλο bloatware έχεις ή ακόμη καλύτερα κάνε factory reset χωρίς να κάνεις restore όλα τα apps που είχες και δες αν έχεις πρόβλημα αρχικά. Aν δεν έχεις πρόβλημα, προχώρα trial & error, εγκαθιστώντας μία μία τα apps που θέλεις αφήνοντας χρόνο να δεις τη συμπεριφορά του. Μην εγκαθιστάς apps που έχουν περίεργα permissions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα