Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εκανα επανεκκινηση χωρις sim και μου εβγαλε αυτο: this phone has certain applications and services that consume data and a cost will be applied for browsing. We suggest purchasing an internet package. obtain more details from service operator
Εχω ομως αρκετα gb απο comsote αυτην τη στιγμη. Και με το θεμα των ιων τι γινεται τελικα; Ρωταω για να ξερω αν μπορω να το κρατησω για προχειρο, αν τελικα αλλαξω... Ή θα φυγουν με το format;

Δημοσ.

Εχω κανει απο προχθες!

Εφοσον εκανες προχθες τους ιους που τους βρηκες;

Αρα εβαλες παλι εφαρμογες.Εαν αυτες ειναι σπασμενες και εχουν μεσα τα κερατα τους θα πρεπει να το ξαναφορμαρεις.

Φορμαρισε το ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ για μια ημερα για να το παρακολουθησεις.

Εαν σου δουλεψει καλα αυτο σημαινει οτι βαζεις εφαρμογες με ιους.

Δημοσ.

Εφοσον εκανες προχθες τους ιους που τους βρηκες;

Αρα εβαλες παλι εφαρμογες.Εαν αυτες ειναι σπασμενες και εχουν μεσα τα κερατα τους θα πρεπει να το ξαναφορμαρεις.

Φορμαρισε το ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ για μια ημερα για να το παρακολουθησεις.

Εαν σου δουλεψει καλα αυτο σημαινει οτι βαζεις εφαρμογες με ιους.

Προχθες εκανα backup και μετα επαναφορα εργοσ. δεδομενων. Δεν εκανα format με τον τροπο που μου εδειξες. Οι εφαρμογες που εβαλα ηταν καποιες απο αυτες που ειχα και πριν, και δε μου ειχε βγαλει κατι για ιους... Ειναι εφαρμογες που εχουν πολλα εκατομμυρια χρηστες. Αν ειχε κατι καποια απο αυτες, δε θα γινοταν γνωστο;

Μετα το format να βαλω τουλαχιστον το CM Security να σκαναρω;

Εν τω μεταξυ το βιντεο ειναι φουλ στα αρνητικα σχολια...! Σιγουρα να το κανω;

Επισης μολις διαβασα οτι ειναι ακριβως το hard reset με την επαναφορα απο το μενου του backup. Ή δεν ειναι ετσι;

Δημοσ.

Προχθες εκανα backup και μετα επαναφορα εργοσ. δεδομενων. Δεν εκανα format με τον τροπο που μου εδειξες. Οι εφαρμογες που εβαλα ηταν καποιες απο αυτες που ειχα και πριν, και δε μου ειχε βγαλει κατι για ιους... Ειναι εφαρμογες που εχουν πολλα εκατομμυρια χρηστες. Αν ειχε κατι καποια απο αυτες, δε θα γινοταν γνωστο;

Μετα το format να βαλω τουλαχιστον το CM Security να σκαναρω;

Εν τω μεταξθ το βιντεο ειναι φουλ στα αρνητικα σχολια...! Σιγουρα να το κανω;

Κανε αυτο.Το ιδιο ειναι.

Factory hard reset.

KAI OXI μην βαζεις τιποτε.Δουλεψε το λιγο να δεις και εαν σου το κανει ξανα τοτε το κινητο εχει προβλημα.

Δημοσ.

Κανε αυτο.Το ιδιο ειναι.

Factory hard reset.

KAI OXI μην βαζεις τιποτε.Δουλεψε το λιγο να δεις και εαν σου το κανει ξανα τοτε το κινητο εχει προβλημα.

Αυτο εκανα κι εγω! Να το ξανακανω ή δε θα πιασει παλι; Δεν εχω προβλημα να το κανω παντως... 

Αν δεν ηταν οι ιοι, θα ελεγα κι εγω οτι ειναι καθαρα θεμα μπαταριας. Αλλα και παλι, σε μια μερα τα επαιξε; Ετσι αποτομα;

Ξερει κανεις αν μπορω να δω το ιστορικο απο το CM Security να σας πω τι μου εγραφε;

Δημοσ.

Αυτο εκανα κι εγω! Να το ξανακανω ή δε θα πιασει παλι; Δεν εχω προβλημα να το κανω παντως... 

Αν δεν ηταν οι ιοι, θα ελεγα κι εγω οτι ειναι καθαρα θεμα μπαταριας. Αλλα και παλι, σε μια μερα τα επαιξε; Ετσι αποτομα;

Ξερει κανεις αν μπορω να δω το ιστορικο απο το CM Security να σας πω τι μου εγραφε;

Φιλε μου θελεις να τελειωνεις και να μην παιδευεσαι;

Ασε τα CM security κλπ...

Kαντο το καημενο ενα hard reset και δες το μεχρι το βραδυ πως τα παει.Μην βαζεις clean master και cm security και τετοια.

Λειτουργησε το χωρις τετοιες εφαρμογες και βλεπεις.

Αν παλι θελεις να αλλαξεις μπαταρια αλλαξε την αφου το θελεις.Προσπαθουμε να αποκλεισουμε καποια πιθανα αιτια.

Μην επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια.

Δημοσ.

Φιλε μου θελεις να τελειωνεις και να μην παιδευεσαι;

Ασε τα CM security κλπ...

Kαντο το καημενο ενα hard reset και δες το μεχρι το βραδυ πως τα παει.Μην βαζεις clean master και cm security και τετοια.

Λειτουργησε το χωρις τετοιες εφαρμογες και βλεπεις.

Αν παλι θελεις να αλλαξεις μπαταρια αλλαξε την αφου το θελεις.Προσπαθουμε να αποκλεισουμε καποια πιθανα αιτια.

Μην επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια.

Το εκανα. Σε λιγο θα ειναι ετοιμο. Θα το βαλω να φορτισει στο φουλ εχοντας το κλειστο και μετα θα σας πως πως παει. Οταν το ανοιξω να εχω sim μεσα ή να το δουλεψω ετσι;

Τις προεγκατεστημενες εφαρμογες (fb, twitter και τετοια) να τις απενεργοποιησω να μην τρωνε μπαταρια; Καθως επισης και το google services που δουλευει συνεχως χωρις λογο;

Δημοσ.

Πως τα βλεπετε τα πραγματα;

Να σημειωσω οτι οταν το ανοιξα ηταν φορτισμενο στο 96%, οτι παραμενει στο 88% (χωρις χρηση απο τη στιγμη των screenshots, 10' νωριτερα), κι οτι τρεχουν και αρκετες προεγκατεστημενες μικροεφαρμογες τις οποιες δεν τις εχω ακομη απενεργοποιησει. Το μονο που εκανα απο τη στιγμη που το ανοιξα, εκτος απο ενα τηλεφωνημα, ειναι να ανοιξω για 1-2 λεπτα το wifi και να συνδεσω τον λογαριασμο google που μου ζητουσε στην αρχη μετα το format.

Βασικα, ακομη και τωρα, 40 λεπτα μετα τα Screenshots, συνεχιζει να δειχνει 88%...

Μετα απο μια 3λεπτη κληση σε ανοιχτη ακροαση πηγε στο 87%... Πηρα το 1330 να δω αν αλλαξει η μπαταρια... Οποτε αν δεν εχει φαει καποιο σκαλωμα για την ωρα και δεν αρχισει αργοτερα να πεφτει με τρελους ρυθμους, υποθετουμε οτι εφταιγε καποια εφαρμογη;

post-349691-0-35560500-1436534912_thumb.png

post-349691-0-63037100-1436534914_thumb.png

post-349691-0-91011500-1436534916_thumb.png

post-349691-0-15982300-1436534919_thumb.png

Δημοσ.

Πως τα βλεπετε τα πραγματα;

Να σημειωσω οτι οταν το ανοιξα ηταν φορτισμενο στο 96%, οτι παραμενει στο 88% (χωρις χρηση απο τη στιγμη των screenshots, 10' νωριτερα), κι οτι τρεχουν και αρκετες προεγκατεστημενες μικροεφαρμογες τις οποιες δεν τις εχω ακομη απενεργοποιησει. Το μονο που εκανα απο τη στιγμη που το ανοιξα, εκτος απο ενα τηλεφωνημα, ειναι να ανοιξω για 1-2 λεπτα το wifi και να συνδεσω τον λογαριασμο google που μου ζητουσε στην αρχη μετα το format.

Βασικα, ακομη και τωρα, 40 λεπτα μετα τα Screenshots, συνεχιζει να δειχνει 88%...

Μετα απο μια 3λεπτη κληση σε ανοιχτη ακροαση πηγε στο 87%... Πηρα το 1330 να δω αν αλλαξει η μπαταρια... Οποτε αν δεν εχει φαει καποιο σκαλωμα για την ωρα και δεν αρχισει αργοτερα να πεφτει με τρελους ρυθμους, υποθετουμε οτι εφταιγε καποια εφαρμογη;

Επειτα απο 6,5 ωρες λειτουργιας η μπαταρια βρισκεται στο 75% με ~25' χρονο ομιλιας και λιγο παραπανω ιντερνετ απ'ο,τι πριν... Το θεωρω ικανοποιητικο για τα δεδομενα του κινητου και για το οτι ετρεχαν τοση ωρα ενα σωρο εφαρμογουλες...

Εβαλα το CM Security να δω αν θα μου βγαλει τα ιδια με χθες κ εν τελει το εκανε... Ειναι 4 ζητηματα για ευπαθεια συστηματος τελικα... Τι κανω; Παταω υπερσασπιση και λυθηκε;

Και τελικα τι ηταν αυτο που εφταιγε χθες; Καποια εφαρμογη (αν μπορειτε να βοηθησετε να σας πω ποιες ειχα εγκαταστησει); ...ή απλα "συνηλθε" η μπαταρια;

Ευχαριστω ολους οσους μεχρι τωρα εχουν ασχοληθει με το θεμα μου, καθως και οσους νεους ενδεχομενως μεχρι το τελος ασχοληθουν!!! Ευχαριστω!!!

post-349691-0-92840500-1436553139_thumb.png

post-349691-0-26602200-1436553141_thumb.png

post-349691-0-18907500-1436553142_thumb.png

post-349691-0-96707100-1436553143_thumb.png

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω.

Αυτα που σου βγαζει ειναι λογω της εκδοσης android 4,0,4.Εικονικα ειναι!

Eισαι απο φορματ και καθαρος.Γιατι συνεχιζεις να βαζεις το CM;

Εαν πατησεις επιλυση θα εχεις τα ιδια προβληματα!Βγαλτο επιτελους απο το κινητο σου.

Τι σε εχει πιασει και βαζεις το CM;Aυτα ρημαζουν το συστημα σου.Τρωνε αδηφαγα την cpu και την μνημη και πειραζουν πραγματα απο το συστημα.

Εχεις τοσο high end κινητο και βαζεις τετοιες εφαρμογες;

Βγαλτο και μην πατας ΤΙΠΟΤΑ.

Οταν θα θελεις να κανεις ενα scan στο συστημα σου για να ξερεις οτι εισαι καθαρος κανε εγκατασταση αυτο,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb

Και εφοσον δεν βρει τιποτε ΞΑΝΑΣΒΗΣΤΟ!Μην τα αφηνεις να τρεχουν συνεχεια στο κινητο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω.

Αυτα που σου βγαζει ειναι λογω της εκδοσης android 4,0,4.Εικονικα ειναι!

Eισαι απο φορματ και καθαρος.Γιατι συνεχιζεις να βαζεις το CM;

Εαν πατησεις επιλυση θα εχεις τα ιδια προβληματα!Βγαλτο επιτελους απο το κινητο σου.

Τι σε εχει πιασει και βαζεις το CM;Aυτα ρημαζουν το συστημα σου.Τρωνε αδηφαγα την cpu και την μνημη και πειραζουν πραγματα απο το συστημα.

Εχεις τοσο high end κινητο και βαζεις τετοιες εφαρμογες;

Παντως αφου εκανα τη σαρωση χθες, εκανα αναγκαστικο τερματισμο... Δεν ετρεχε καμια εφαρμογη... Δηλαδη να αφησω τα ζητηματα οπως ειναι και να διαγραψω το antivirus; Και με τις υπολοιπες εφαρμογες τι κανω;

·         Mixzing

·         Διαχειριστής αρχείων ΕS (εχει προεγκατεστημενο το astro file manager)

·         Colornote

·         What’s up (cosmote)

·         SMS backup and restore

·         UC browser

·         Futbol 24

·         App lock

·         Δωρεάν ξυπνητήρι Xtreme

·         Kingston office

·         Mobi Calculator FREE 

Αυτες θελω να βαλω. Υπαρχει κατι περιεργο; Εχουν πολλους χρηστες και υψηλη βαθμολογια.

Δημοσ.

Δηλαδη να αφησω τα ζητηματα οπως ειναι και να διαγραψω το antivirus;

ΝΑΙ!!!!

Σκαναρισε το κινητο με αυτο που σου παρεθεσα και εαν δεν βρει τιποτε ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΟ.

Μια χαρα δεν ειναι το κινητο σου τωρα;Γιατι ψαχνεις μπελαδες;

Εγκαταστησε τες(τις εφαρμογες που θελεις) και μετα κανε ενα σκαναρισμα με αυτο που σου ειπα.Εαν δεν βρει κατι το antivirus αυτο το απεγκαθιστας και τελος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συνεχίζω να δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί δεν το θεωρείς αφορμή για να πάρεις ένα νέο τηλ της προκοπής να κάνεις την δουλειά σου, και αγωνίζεσαι με την μπακατέλα. Οκ ξέρω πως είναι δύσκολα, αλλά πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...