thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έχω ένα Sony xperia tipo εδω και 2 περίπου χρόνια. Η μπαταρία του κρατουσε 1,5-2 μερες με λιγο ιντερνετ, μηνυματα, λιγο τηλεφωνο και καμια εφαρμογουλα. Απο χθες ομως η μπαταρια τα επαιξε! Ας το παρουμε απο την αρχη... Προχθες το βαρδυ παρατηρησα οτι δεν μπορουσα να κανω ενημερωσεις απο το play store και για τις εφαρμογες που ειχα μου ελεγε πως δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου με αυτην την εκδοση. Εν τω μεταξυ στο play store απο pc μου ελεγε πως δεν εχω καμια συσκευη! Μετα ειδα (play store κινητου) οτι δε μου εμφανιζε απολυτως καμια εφαρμογη προς εγκατασταση... ειχαν εξαφανιστει ολες, σαν να μην υπηρχε play store. Το προσπαθησα λιγο, αλλα τιποτα, εγινε χειροτερα! Τελικα κατεληξα να παω στις εργοστασιακες ρυθμισεις (κατι που απο την αρχη ειχα σκεφτει, αλλα δεν ηθελα) και εφτιαξε! Χθες ομως χωρις καθολου χρηση η μπαταρια πηγε απο το 25-30% στο 1% μεσα σε 2,5 περιπου ωρες! Το φορτισα μεχρι το 93% και μεσα σε 2 ωρες ειχε φτασει στο 70%! Το κινητο ηταν αρκετα ζεστο... Εκανα μια σαρωση με το CM Security και μου βρηκε 4 απειλες, τις οποιες ομως δε θυμαμαι γιατι πανω στον πανικο μου πατησα αμεσως επιλυση... Μια εξ αυτων ηταν για sms phishing και κατι παρομοιο και οι υπολοιπες... Ελεγαν δηλαδη κατι για hackers και τετοια... Στις υπολοιπες σαρωσεις μεχρι και τωρα δε βρισκει κατι... Ομως οταν ξυπνησα, κι ενω το ειχα φορτισει πληρως η μπαταρια επεσε στο 25% μεσα σε 6,5 ωρες! Το κινητο ηταν σε flight mode! Τι να κανω;
GianniSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη; αν ναι κοίταξε την αν φούσκωσε. Αν φούσκωσε σημαίνει θέλει αλλαγή 1
thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη; αν ναι κοίταξε την αν φούσκωσε. Αν φούσκωσε σημαίνει θέλει αλλαγή Δε βλεπω καποιο προβλημα... αρχικά format Με τον τροπο που χρησιμοποιησα και χθες; Ειχα κανει αρχικα επαναφορα ρυθμισεων και μετα επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Να κανω δηλαδη παλι το ιδιο; ή δεν ειναι αυτο το format; Δε βλεπω καποιο προβλημα... Με τον τροπο που χρησιμοποιησα και χθες; Ειχα κανει αρχικα επαναφορα ρυθμισεων και μετα επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Να κανω δηλαδη παλι το ιδιο; ή δεν ειναι αυτο το format; Παρεμπιπτοντως ανοιξα το sms restore and backup για να αποθηκευσω τα μηνυματα μου και σε 10 λεπτα χρησιμοποιησε 9%... Επεσε δηλαδη η μπαταρια κατα 3% μονο με μια εφαρμογη...
GianniSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Φίλε 2 πράγματα μπορούν να συμβαίνουν. Είτε μια εφαρμογή ζορίζει πολύ την μπαταρία, είτε η μπαταρία πέθανε. Ποντάρω στο 2ο 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Και εγώ στο ότι η μπαταρία πέθανε ποντάρω. Αν υπάρχει συγκεκριμένη εφαρμογή που σου ρουφάει μπαταρία συνήθως λύνεται με ένα απλό restart. Βάση αυτών που βλέπω πάντως θεωρώ ότι η μπαταρία σε λίγο θα της ψέλνεις καλά 40.
thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Φίλε 2 πράγματα μπορούν να συμβαίνουν. Είτε μια εφαρμογή ζορίζει πολύ την μπαταρία, είτε η μπαταρία πέθανε. Ποντάρω στο 2ο Εμενα παντως με εχουν ανησυχησει οι απειλες που βρεθηκαν απο το antivirus... Γιατι ειχα διαβασει παλιοτερα πως αν η μπαταρια ζεσταινεται χωρις να χρησιμοποιεις το κινητο, υπαρχει περιπτωση να παρεμβαινουν στο κινητο σου... Ετσι μου ηρθε να το σκαναρω και βρεθηκαν 4 απειλες μετα απο επαναφορα... Ειναι φυσιολογικο; Απο την αλλη λεω μηπως ηταν απλως προειδοποιηση απο το προγραμμα... Δεν ξερω... Παντως μου εχει βγαλει και ενα μηνυμα δυο φορες, ετσι στο ακυρο, αλλα δεν το θυμαμαι καλα τωρα... μου λεει οτι δεν εχουν ενεργοποιηθει ρυθμισεις για το ιντερνετ και οτι μπορει να ισχυουν εξτρα χρεωσεις... Μου εμφανιζεται σε κουτακι και απο κατω εχει επιλογες "δε συμφωνω" και "συμφωνω" νομιζω... Τωρα, αν ηταν εφαρμογη θα φαινοταν στην εικονα που εχω παραπανω... Οσες εφαρμογες εχω βαλει ειναι καποιες απο αυτες που ειχα τοσο καιρο και δε μου δημιουργουσαν καποιο προβλημα, οποτε δε νομιζω... Αν κλαταρε η μπαταρια, συνεβη ετσι, εντελως ξαφνικα; Και τι κανω σε αυτην την περιπτωση; Την αλλαζω ή παω σε αλλο; Εχω ηδη αρχισει να ψαχνω! Και εγώ στο ότι η μπαταρία πέθανε ποντάρω. Αν υπάρχει συγκεκριμένη εφαρμογή που σου ρουφάει μπαταρία συνήθως λύνεται με ένα απλό restart. Βάση αυτών που βλέπω πάντως θεωρώ ότι η μπαταρία σε λίγο θα της ψέλνεις καλά 40. Ευχαριστω! Μου δινεις κουραγιο...!
GianniSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εμενα παντως με εχουν ανησυχησει οι απειλες που βρεθηκαν απο το antivirus... Γιατι ειχα διαβασει παλιοτερα πως αν η μπαταρια ζεσταινεται χωρις να χρησιμοποιεις το κινητο, υπαρχει περιπτωση να παρεμβαινουν στο κινητο σου... Ετσι μου ηρθε να το σκαναρω και βρεθηκαν 4 απειλες μετα απο επαναφορα... Ειναι φυσιολογικο; Απο την αλλη λεω μηπως ηταν απλως προειδοποιηση απο το προγραμμα... Δεν ξερω... Παντως μου εχει βγαλει και ενα μηνυμα δυο φορες, ετσι στο ακυρο, αλλα δεν το θυμαμαι καλα τωρα... μου λεει οτι δεν εχουν ενεργοποιηθει ρυθμισεις για το ιντερνετ και οτι μπορει να ισχυουν εξτρα χρεωσεις... Μου εμφανιζεται σε κουτακι και απο κατω εχει επιλογες "δε συμφωνω" και "συμφωνω" νομιζω... Τωρα, αν ηταν εφαρμογη θα φαινοταν στην εικονα που εχω παραπανω... Οσες εφαρμογες εχω βαλει ειναι καποιες απο αυτες που ειχα τοσο καιρο και δε μου δημιουργουσαν καποιο προβλημα, οποτε δε νομιζω... Αν κλαταρε η μπαταρια, συνεβη ετσι, εντελως ξαφνικα; Και τι κανω σε αυτην την περιπτωση; Την αλλαζω ή παω σε αλλο; Εχω ηδη αρχισει να ψαχνω! Ευχαριστω! Μου δινεις κουραγιο...! Είναι παλιά συσκευή και τόσο κακά τα σπεκς που δεν νομίζω πως αξίζει να ξοδέψεις χρήματα πάνω του. Είναι καιρός να αλλάξεις συσκευή. Πες μας πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις και θα σου προτείνουμε.
thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Είναι παλιά συσκευή και τόσο κακά τα σπεκς που δεν νομίζω πως αξίζει να ξοδέψεις χρήματα πάνω του. Είναι καιρός να αλλάξεις συσκευή. Πες μας πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις και θα σου προτείνουμε. Κοιτουσα τωρα καποια Lumia. Τα 532 και 535. Μου αρεσει ομως, λογω μπαταριας, και το 640. Το βρισκω με 155 στο eshop. Μεχρι εκει δηλαδη βαζω το οριο του κοστους, αν και παλι δεν μου ειναι και πολυ ευκολο αυτην την εποχη... Αν παντως αξιζει το 640, και εχει ουσιαστικες διαφορες απο τα υπολοιπα, συμβιβαζομαι!
i_sinig Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Είχα το ίδιο πρόβλημα στο iphone αλλα η μπαταρία τελείωνε σε μία ωρα.... έκανα συγκεκριμενα restore μέσω i -tunes, δεν είναι το ίδιο με επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, ψάξε να δεις τι παίζει στο android δεν γνωρίζω, πιστεύω αυτό θα φταίει...
voldemort Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εαν θελεις να σιγουρευτεις οτι το κινητο ειναι ενταξει καντο πρωτα ενα κανονικο φορματ.Μην βαλεις εφαρμογες για μια ημερα και παρακολουθησε το.Μπορει να εχει απομεινει καποιος ιος διοτι βλεπω 79% λειτουργικο android στην χρηση. Εαν συνεχισει τα ιδια πηγαινε για Lumia 640 στα 150 ευρω. Αξιζει.
thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εαν θελεις να σιγουρευτεις οτι το κινητο ειναι ενταξει καντο πρωτα ενα κανονικο φορματ.Μην βαλεις εφαρμογες για μια ημερα και παρακολουθησε το.Μπορει να εχει απομεινει καποιος ιος διοτι βλεπω 79% λειτουργικο android στην χρηση. Εαν συνεχισει τα ιδια πηγαινε για Lumia 640 στα 150 ευρω. Αξιζει. Πως κανω κανονικο φορματ;
voldemort Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πως κανω κανονικο φορματ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP ΠΡΩΤΑ!!!
GianniSM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Αν είσαι οκ με την έλλειψη εφαρμογών το 640 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Από android σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν τα Moto G 1st gen, και Moto E 2nd gen.
thodorisandroid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP ΠΡΩΤΑ!!! Εχω κανει απο προχθες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα