Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το laptop στην δουλειά. Όταν το έχω στο docking station λειτουργεί κανονικά, όταν το βγάζω η οθόνη είναι πολύ έως τελείως σκοτεινιασμένη, με πολύ δυσκολία διακρίνει κάτι στην οθόνη, δεν είναι εντελώς μαύρη. Προσπάθησα λίγο να παίξω με την φωτεινότητα, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανένας; Ευχαριστώ!!! :)

Το Laptop είναι το DELL PRECISION M 6700.

Δημοσ.

Κατέβασε πάλι τους drivers επεξεργαστή και ανεξάρτητης κάρτας γραφικών.

Επίσης πολλές φορές το framework των windows βοηθάει στην αυξομείωση της φωτεινότητας.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ Χριστόφορε για την απάντηση σου. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. 

Επίσης αυτό με το Framework των Windows πως γίνεται; :)

Δημοσ.

Googlare framework 4.5 και κατέβασε το.

Βέβαια ολίγον τι απίθανο να μην έχει επάνω το framework και να δουλεύει κανονικά στο docking.

Στο φορητό έχεις κάνει φορματ ή τον έχεις εργοστασιακα;

Δημοσ.

Όχι, όπως αγοράστηκε. Μόνο τα απαραίτητα προγράμματα εγκαταστάθηκαν και τα updates που λογικά θα πήρε. Τώρα επειδή το laptop το έχει συνάδελφος δεν ξέρω μήπως τυχόν έκανε εκείνος κάτι. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα το κάνει και στο BIOS? (F2 κατά την εκκίνηση) ή μόνο μέσα στα Windows? 

Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει. Μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω. 

Έχεις να προτείνεις κάτι σε περίπτωση που το κάνει και που δεν το κάνει; :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει. Μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω.

Έχεις να προτείνεις κάτι σε περίπτωση που το κάνει και που δεν το κάνει; :)

Αν στο κάνει και στο bios πιθανότατα είναι θέμα μητρικής/κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει απλά γενικά να σας πω επειδή ρώτησα τον συνάδελφο και μου είπε ότι bios φαίνεται στην οθόνη. Και επίσης κάτι που ξέχασα να πω, αν βγάλει όπως είπαμε το Laptop από το docking station δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα στην οθόνη. Αν το κλείσεις και το ανοίξεις (εκτός docking station) λειτουργεί κανονικά. Θα το έχω σε λίγο στα χέρια μου και θα πειραματιστώ μαζί του αν έχετε να προτείνετε και τίποτα άλλο. Άρα φίλε xristoforos89 δεν είναι θέμα μητρικής/κάρτα γραφικών, σωστά; 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει απλά γενικά να σας πω επειδή ρώτησα τον συνάδελφο και μου είπε ότι bios φαίνεται στην οθόνη. Και επίσης κάτι που ξέχασα να πω, αν βγάλει όπως είπαμε το Laptop από το docking station δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα στην οθόνη. Αν το κλείσεις και το ανοίξεις (εκτός docking station) λειτουργεί κανονικά. Θα το έχω σε λίγο στα χέρια μου και θα πειραματιστώ μαζί του αν έχετε να προτείνετε και τίποτα άλλο. Άρα φίλε xristoforos89 δεν είναι θέμα μητρικής/κάρτα γραφικών, σωστά; 

Δοκίμασε να το κάνεις undock στο BIOS να δεις την συμπεριφορά του. Πιθανόν να είναι θέμα στις επαφές της μητρικής που μπαίνει το dock.

Chipset drivers κάνε update και BIOS.

Εγγύηση έχει το μηχάνημα?

Δημοσ.

Καλημέρα!!! :) Φίλε administrator πρέπει να έχει λήξη η εγγύηση του. Αύριο πρωί πρωί θα δω αυτό . ;) Θα σας ενημερώσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...