Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! εχω ενα παρα πολυ περιεργο προβλημα με εναν wd mybook 3tb! (usb3-ntfs) δεν τον βλεπει κανενα αλλο pc εκτος απο το λαπτοπ μου (windows 7 64bit)! δοκίμασα στην δουλεια σε windows 7 32bit,64bit ubuntu live cd, windows xp,4-5 διαφορετικά pc (ολα στον χωρο της δουλειας) αλλες πριζες κλπ κλπ!  αλλα δεν τον έβλεπε πουθενα ουτε καν εκανε τον χαρακτηριστικο ήχο που κανει οταν συνδέεται μια συσκευή usb... σε τι θα μπορούσε να οφείλεται κατι τετοιο;; στο hdsentinel ειναι 100% health

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ιδια και με αλλο καλωδιο usb.. και μολις ανακάλυψα οτι το κανει και ο αλλος εξωτερικος που εχω!! :cry:  :cry:  (inteso 4tb) δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταει και τους βλεπει μονο το λαπτοπ μου.. θα δοκιμασω ΄και ενα αλλο λαπτοπ σημερα να δω αποτελσματα.. εχω αρχησει να πιστευω οτι καποιο προβλημα τους προκαλει το λαπτοπ στην sata-usb πλακετα και σιγα σιγα τα φτύνουν..  η ισως καποιου ειδους ιος? αν και μου φαίνεται ακραιο.. (εχω κανει  format και στους 2..)

μια σύνοψη στο τι εχω δοκιμάσει  αλλαγη τροφοδοσίας, αλλαγη usb, πολλα διαφορετικα pc(usb2&usb3)+ διαφορετικά λειτουργικά ,media players,pipo x7,tablet κλπ πουθενα δεν λειτουργουν περα απο το λαπτοπ μου και σε αυτο μονο στις θύρες usb 3 αλλα με ταχυτητες usb2.. τους βλεπει δηλαδη σαν να εχουν συνδεθει σε usb 2 και βγαζει αυτο το μυνημα

"USB 3.0 This device can perform faster"

πραγματικα ειναι παρα πολυ περιεργο αυτο που συμβαινει και δεν μπορω να βρω καμια πληροφορία στο ιντερνετ για κατι παρομοιο..!

​ενημερωτικά οι σκληροί δίσκοι μεσα στις θηκες ειναι WDC WD30EZRX και WDC WD40EZRX

edit: τιποτα και σε αλλα 2 λαπτοπ με usb 2

Επεξ/σία από giorgos.mnl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...