Marios1234 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σκυλί μαύρο το 4s, 4 χρόνια και ακόμα θα παίρνει updates Σκυλί μαύρο στα updates μόνο , προβληματικό σε όλα τα άλλα. 2
a400 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 H Apple στα update είναι άριστη όμως με αυτό το τροπο βγάζει στην άκρη τις παλιές συσκευές αφού τις κάνει πιο αργές.
panagiotis1988 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 με μια μικρη δοκιμη στο 4s εχω να πω οτι αν κ λαγκαρει σε καποια σημεια, σε πολλα ειναι πιο γρηγορη απο την 8 αλλα κραυγαλεα πιο αργη απο την 6...
Gas74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 με μια μικρη δοκιμη στο 4s εχω να πω οτι αν κ λαγκαρει σε καποια σημεια, σε πολλα ειναι πιο γρηγορη απο την 8 αλλα κραυγαλεα πιο αργη απο την 6... φιλε μου να το τολμησω???τι εννοεις με μια μικρη δοκιμη?το περασε? ή οχι?
koufs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 H Apple στα update είναι άριστη όμως με αυτό το τροπο βγάζει στην άκρη τις παλιές συσκευές αφού τις κάνει πιο αργές. συμφωνώ απολύτως, τα νέα λειτουργικά τρέχουν σε παλιές συσκευές, κουτσουρεμένα όμως και σε slow motion από την άλλη αν δεν βάλεις νέο λειτουργικό, σε αφήνει εκτός από πολλές εφαρμογές θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα πχ στο iPad2 που έχω με iOS 5.x να έχω πρόσβαση στις εφαρμογές για το ios5 το βλέπω εκβιαστικό αυτό για να παίρνεις καινούριες συσκευές (δεν είμαι hater, είχα iphones στο παρελθόν (από το 1ο που δεν ήρθε εδώ) και έχω ipad 2 kai ipad air 2 kai macbook, αλλά μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας
dazoo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 συμφωνώ απολύτως, τα νέα λειτουργικά τρέχουν σε παλιές συσκευές, κουτσουρεμένα όμως και σε slow motion από την άλλη αν δεν βάλεις νέο λειτουργικό, σε αφήνει εκτός από πολλές εφαρμογές θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα πχ στο iPad2 που έχω με iOS 5.x να έχω πρόσβαση στις εφαρμογές για το ios5 το βλέπω εκβιαστικό αυτό για να παίρνεις καινούριες συσκευές (δεν είμαι hater, είχα iphones στο παρελθόν (από το 1ο που δεν ήρθε εδώ) και έχω ipad 2 kai ipad air 2 kai macbook, αλλά μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας Αν πας να κατεβάσεις μια εφαρμογή θα σου πει να κατεβάσει την έκδοση που είναι συμβατή με την έκδοση λειτουργικού που έχεις.Κατα τα αλλά συμφωνώ. Καλύτερα με 1 major update να με άφηνε δίνοντας μου minor updates για security patches, παρά αυτό το χάλι, κάθε χρόνο να πεθαίνει κ μια συσκευή μου. On topic τώρα σε 5s είναι αρκετά πιο γρήγορο με κάποια ψιλοσκαλωματα αλλά τίποτα το σοβαρό. Σε iPad mini 1 θα το δω το Σαββατοκύριακο. Σε 6αρι σε σχέση με το 5s δεν νομίζω να έχει καμία τεράστια διαφορά όποτε δεν το βάζω.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω το ipsw του iOS 9 beta για να το περάσω μέσω iTunes;! (Χωρίς Dev Account)
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πρέπει να κάνεις πρώτα μια εγγραφή εδώ: https://beta.apple.com/sp
sariil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Στο ipad 2 βλέπω σαφή διαφορά στην ταχύτητα και μπόλικα καλούδια.
panagiotis1988 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 φιλε μου να το τολμησω???τι εννοεις με μια μικρη δοκιμη?το περασε? ή οχι? το δοκιμασα αλλα για πολυ λιγο χονο γιατι ειχε αρκετα lag και μου εσπαγε τα νευρα...υπομονη λοιπον...
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πρέπει να κάνεις πρώτα μια εγγραφή εδώ: https://beta.apple.com/sp Δεν έχει να κάνει... Τέσπα... θενξ ένιγουεη...
el97639 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 αν κ δε περιμενα οτι θα το πω πριν καποια χρονια τα windows 8 κ τα 10 που ερχονται ειναι καλυτερα.
Galaxia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πρέπει να είσαι πολύ αρρωστάκι για να πάρεις αυτό το ρίσκο τώρα στην αρχή...
ShevaGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 iOS 9 σε συσκευες 5 ετών. και μετά συζητάμε γιατί η apple ειναι νούμερο 1 στα πάντα. Σε αρκετές ναυαρχίδες των 769 ευρώ το lollipop (Σεπτεμβριος 2014) βγήκε πριν 2 μήνες. κλαφτα χαράλαμπε. Macbook air του 8 2000 ευρώ. Έχει κολλήσει στο snow leopard και δεν παίρνει jdk 7 και 64 bit os. Toshiba Satellite A300 μοντέλο του 8, 1000 ευρώ και παίζει Win 7/8 και linux με τελευταίο kernel x86_64 + jdk 8. True story. Και όλα τα λάπτοπ πλην του μακ έχουν τέτοια δυνατότητα, δεν είναι μόνο το Toshiba. Οπότε τα περί υποστήριξης, μου ακούγονται αστεία. Τώρα για τα αιφονς το να λέει το κινητό μου ίδια έκδοση με το 6αρι και να μην έχει όλα τα features είναι απλά στάχτη στα μάτια. Τουλάχιστον όσοι έχουν lollipop έχουν lollipop, δεν κάνουν διακρίσεις σε siri κι όχι siri κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα