Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Εχω 8GB DDR3-1866 μνήμη αυτήν την στιγμή.Αν πάω σε 16GB θα δω βελτίωση για παιχνίδια-επεξεργασία εικόνας;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μνήμη RAM όση και να προσθέσεις δε θα πάει χαμένη, αλλά έχεις κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια και στην επεξεργασία εικόνας;

Δημοσ.

Μνήμη RAM όση και να προσθέσεις δε θα πάει χαμένη, αλλά έχεις κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια και στην επεξεργασία εικόνας;

Μέχρι τώρα όχι,αλλά επειδή βρέθηκε σε καλή τιμή ενα σετάκι των 16GB γι αυτό το λέω

Δημοσ.

Κοιτα..16 δεν είναι και λίγα...θα έκανα ένα ram disk με τα 12 να φόρτωνα εκεί τα παιχνίδια μου και ό,τι άλλο,και θα άφηνα τα υπόλοιπα στο σύστημα.'Ετσι,θα έβλεπες διαφορά,τουλάχιστον στα loading και writing times,και όποτε θα διάβαζε γενικότερα από το δίσκο.Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε όλα τα παιχνίδια και τα προγράμματα,ενώ αν έχεις ssd,υπολόγιζε σε x2 ταχύτητα από αυτό που έχεις συνηθίσει.

Χωρίς ram disk βέβαια,το κέρδος θα είναι μηδενικό.

Θα γλυτώσεις βέβαια και τα πολλά γραψίματα στον σκληρό αν πρώτα αποθηκεύει στη ραμ και μετά περνάει το αρχείο στο σκληρό σου δίσκο.

Το 8άρι θα το κρατήσεις και αυτό;Πας στα 24 μετά,και αποκτάει το ram disk άλλο αέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα..16 δεν είναι και λίγα...θα έκανα ένα ram disk με τα 12 να φόρτωνα εκεί τα παιχνίδια μου και ό,τι άλλο,και θα άφηνα τα υπόλοιπα στο σύστημα.'Ετσι,θα έβλεπες διαφορά,τουλάχιστον στα loading και writing times,και όποτε θα διάβαζε γενικότερα από το δίσκο.Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε όλα τα παιχνίδια και τα προγράμματα,ενώ αν έχεις ssd,υπολόγιζε σε x2 ταχύτητα από αυτό που έχεις συνηθίσει.

Θα γλυτώσεις βέβαια και τα πολλά γραψίματα στον σκληρό αν πρώτα αποθηκεύει στη ραμ και μετά περνάει το αρχείο στο σκληρό σου δίσκο.

Το 8άρι θα το κρατήσεις και αυτό;Πας στα 24 μετά,και αποκτάει το ram disk άλλο αέρα.

μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις ενα λινκ με αυτο που περιγραφεις γιατι θελω να το δοκιμασω?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια,δεν έχω κάνει ποτέ ram disk γιατί δεν χρειάστηκε.Αν πάρω 16 τα 8 θα τα δώσω.Απλά επειδή βρήκα σε καλή τιμή το σετ,γι αυτό το σκεφτόμαι.Αν και απο ότι κατάλαβα δεν κερδίζω και τιποτα...

Δημοσ.

Πες μας και την τιμή,να έχουμε και πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Απλά θα μπορεις να κάνεις ένα ram disk.

Στα υπέρ,η ταχύτητα,η μικρότερη ταλαιπωρία του δίσκου,ενώ αν σε ενδιαφέρει,η ασφάλεια,μιας και τα δεδομένα που θα αποθηκεύεις θα εξαφανίζονται με το σβήσιμο του υπολογιστή.

Στα κατά,αν θέλεις να κρατήσεις τα δεδομένα αυτά για την επόμενη συνεδρία,θα περιμένεις να αποθηκευτούν στον σκληρό σου ,κατά το κλείσιμο,και να ανακτηθούν κατά την εκκίνηση.Αν έχεις ssd βεβαια,αδιάφορος αυτός ο χρόνος κυριολεκτικά..

Δημοσ.

Μου δίνει ενα φιλαράκι αυτές (G.SKILL 16GB DDR3 2133MHZ CL10 ARES) 80e.Τώρα έχω G. SKILL SNIPER 8GB 1866-CL9.

H μητρική μου GigabyteΖ87-HD3 υποστηρίζει τέτοιες ταχύτητες,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το 80αρι.Καινούργιες πάντως εχουν 127e απο ότι είδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...