Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν πελάτης οτε  conn x για αρκετά χρόνια δικαιούμαι αναβάθμιση εξοπλισμού??

αν προχωρήσω σε καινούργιο συμβόλαιο πάλι με οτε  conn x τότε δικαιουμai καινούργιo εξοπλισμό??

Δημοσ.

σαν πελάτης οτε  conn x για αρκετά χρόνια δικαιούμαι αναβάθμιση εξοπλισμού??

αν προχωρήσω σε καινούργιο συμβόλαιο πάλι με οτε  conn x τότε δικαιουμai καινούργιo εξοπλισμό??

Και στις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις. Αλλα όσον αφορά για την πρώτη περίπτωση:

Αν το modem είναι ενσύρματο στο αλλάζουν με την μία το τμήμα τεχνικής υποστήριξης στο 13888

Αν είναι ασύρματο, στο αλλάξουν μόνο αν έχει τεχνικό πρόβλημα (καμμένο, χαλασμένο wifi κτλπ)

Δημοσ.

πριν αρκετά χρόνια έκανα την γραμμή μου 24 και άλλαξα από sagem σε zte αρχές της χρονιάς έκανα καινούργιο πρόγραμμα με τον οτε και καινούργια συμφωνία και μου στιλάνε άλλο ένα ζτε και τώρα στον λογαριασμό που μου ήρθε μου ζητάν +20 euro για τον εξοπλισμό δεν είναι εντελώς παράλογη αυτή η χρέωση???

Δημοσ.

πριν αρκετά χρόνια έκανα την γραμμή μου 24 και άλλαξα από sagem σε zte αρχές της χρονιάς έκανα καινούργιο πρόγραμμα με τον οτε και καινούργια συμφωνία και μου στιλάνε άλλο ένα ζτε και τώρα στον λογαριασμό που μου ήρθε μου ζητάν +20 euro για τον εξοπλισμό δεν είναι εντελώς παράλογη αυτή η χρέωση???

Το ΖΤΕ ήταν με χρησιδάνειο. Έπρεπε να το επιστρέψεις. Κανονικά δεν έπρεπε να σου δώσουν άλλο, προφανώς δεν το πρόσεξε ο πωλητής.

Δημοσ.

oπότε δικαιούμαι καινούργιο εξοπλισμό δωρεάν αλλά μόνο αν επιστρέψω το παλιό? και στην περίπτωση που ο παλιός εξοπλισμός δεν υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια είχε καεί το ρούτερ και το πέταξa η το είχε πάρει μαζί του το συνεργείο του οτε από της βλάβες και μου είχαν δώσει ένα άσπρο μικρό ρούτερ τώρα τι μπορώ να κάνω για να μην πληρώσω τα 20 στον οτε γιατί μου φενετε κοροϊδία όλο αυτό?

Δημοσ.

oπότε δικαιούμαι καινούργιο εξοπλισμό δωρεάν αλλά μόνο αν επιστρέψω το παλιό? και στην περίπτωση που ο παλιός εξοπλισμός δεν υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια είχε καεί το ρούτερ και το πέταξa η το είχε πάρει μαζί του το συνεργείο του οτε από της βλάβες και μου είχαν δώσει ένα άσπρο μικρό ρούτερ τώρα τι μπορώ να κάνω για να μην πληρώσω τα 20 στον οτε γιατί μου φενετε κοροϊδία όλο αυτό?

Αν κατάλαβα καλά, είχες ενα παλιό και χάλασε, ήρθε ο τεχνικός και σου έδωσε το ZTE, έκανες ανανέωση και σου δώσαν και άλλο ΖΤΕ.

Άρα πρέπει να επιστρέψεις το πρώτο ΖΤΕ και να ζητήσεις μετά να αποχρεωθείς τα 20 ευρω. Συνενοήσου καλύτερα με το τμήμα λογαριασμών για το πώς θα γίνει να αποχρεωθείς

Δημοσ.

ειχα 1 sagem  οταν εκανα την γραμμη 24 μου εδωσαν ενα zte που μετα απο καιρο χαλασε τεχνικος του οτε μου εδωσε ενα μικρο ασπρο ρουτερ και τωρα με το νεο σημβολαιο μου εδωσαν παλι  1zte και θελουν να τουσ το πληρωσω. το χαλασμενο zte  δεν θυμαμαι αν το πηρε ο τεχνικος η αν το πεταξα αν και το πιο πιθανο ειναι να το πεταξα

Δημοσ.

ειχα 1 sagem  οταν εκανα την γραμμη 24 μου εδωσαν ενα zte που μετα απο καιρο χαλασε τεχνικος του οτε μου εδωσε ενα μικρο ασπρο ρουτερ και τωρα με το νεο σημβολαιο μου εδωσαν παλι  1zte και θελουν να τουσ το πληρωσω. το χαλασμενο zte  δεν θυμαμαι αν το πηρε ο τεχνικος η αν το πεταξα αν και το πιο πιθανο ειναι να το πεταξα

Αν το πέταξες τότε πρέπει να πληρώσεις τα 20 ευρώ, δυστυχώς. Πάρε τηλέφωνο να υποβάλεις παράπονο που δεν σου το είπαν, μήπως και στα χαρίσουν.

Δημοσ.

.Την κοροιδία δεν βλέπω εγώ.

Το ρούτερ ήταν με χρησιδάνειο, έπρεπε να επιστραφεί.

Δημοσ.

Αν εχεις αρκετα χρονια την συνδεση το ρουτερ δεν ειναι με χρησηδανειο.                                                                                                    Η συμβαση με τον οτε πρεπει  να ειναι αοριστου χρονου.                                                                                                                             Γιατι να κανεις νεα συμβαση και να σε δεσουν για 18-24 μηνες για ενα ρουτερ?                                                                                            Εκτος αν πετυχης καλυτερη τιμη.

Δημοσ.

Αν εχεις αρκετα χρονια την συνδεση το ρουτερ δεν ειναι με χρησηδανειο.   

Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λές. Παράδειγμα, κάποιος με παλιά σύνδεση, είχε ρούτερ και του κάηκε μετά τον Οκτώβρη του 2012 τότε το ρούτερ το καινούριο ήταν χρησιδάνειο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά παρατηρείται μια ελλειψη πληροφόρησης από τον ΟΤΕ σε τέτοια θέματα, και εγώ όταν ανανέωσα την συνδεση μου και μου έστειλαν καινούριο zte υπέθεσα ότι είμαστε ΟΚ, οποτε έδωσα το παλιό στον αδερφό μου και μου το χρέωσαν ένα 20αρικάκι κανονικά. Απ όπου αρπάξουν γενικά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...