Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Wireless receiver for PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θελω να συνδεσω το χειριστηριο του Xbox 360,μιας και δεν παιζω πολυ πια,στον υπολογιστη μου ωστε να το χρησιμοποιησω εκει.Επειδη ο υπολογιστης μου ειναι σταθερος και δεν εχει bluetooth ουτε wifi,θα χρειαστει να παρω ενα wireless receiver για το χειριστηριο το οποιο συνδεεται μεσω Usb στον υπολογιστη.Εχω βρει 2 διαθεσιμα στην Ελλαδα:

http://www.electronicaeshop.eu/index.php?route=product/product&product_id=1206

http://www.dualshop.gr/e-shop/pc-wireless-gaming-usb-receiver-adapter-xbox-360-pc.html

Πρεπει να παρω τηλεφωνο να δω αν ειναι τα αυθεντικα της Microsoft,γιατι πολλα αλλα δεν δεχονται το Xbox 360 controller.Θελω να ρωτησω,αν αξιζει μια τετοια αγορα γιατι δεν εχω αρκετα χρηματα για καινουργιο χειριστηριο,και αν θα υπαρξει κανενα προβλημα με αυτην την συνδεση.....

Δημοσ.

απο εμπειρία αυτά που γράφουν κινεζιές και την ένδειξη xbox 360 δεν είναι γνήσια πρέπει να ψάξεις για receiver με την ένδειξη Microsoft αλλά πλέον δύσκολα βρίσκεις στην Ελληνική αγορά μιας και είναι πανακριβα πλέον...

οπότε η λύση είναι να αγοράσεις αυτό και να ξεμπερδεύεις 

Δημοσ.

απο εμπειρία αυτά που γράφουν κινεζιές και την ένδειξη xbox 360 δεν είναι γνήσια πρέπει να ψάξεις για receiver με την ένδειξη Microsoft αλλά πλέον δύσκολα βρίσκεις στην Ελληνική αγορά μιας και είναι πανακριβα πλέον...

οπότε η λύση είναι να αγοράσεις αυτό και να ξεμπερδεύεις 

Σε ευχαριστω πολυ,μια ερωτηση ακομα,οι drivers θα λειτουργουσαν σε win10 γιατι βλεπω πολλους να διαμαρτυρονται οτι οι drivers δεν θα ειναι συμβατοι με win10 ή και win 8.1

Δημοσ.

Για το πρωτο που ενδιαφερεσαι θα δουλεψει σιγουρα.

Ειναι μεν κινέζικες απομιμήσεις(Το γνησιο γραφει microsoft νομιζω επάνω και οχι xbox360) αλλα δουλευουν καλα και 

ειναι πλήρες συμβατα.

Εχει παρει ο αδερφος μου απο Κίνα βέβαια πιο φθηνά και μέχρι τωρα δουλευει άψογα.

Δημοσ.

Εγώ έχω το control του 360 και επειδή μου χάλασε ο δέκτης αγόρασα έναν κινέζικο.

3 λίγο σπαστικό προβλήματα:

1) όταν το βάζεις στον υπολογιστή δεν βρίσκει αυτόματα τους drivers και πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα από την "διαχείριση συσκευών"

2) Αν για κάποιο λόγο το βγάλεις από το usb και το βάλεις σε κάποιο άλλο πρέπει να κάνεις το βήμα 1. Αν το βάλεις στο ίδιο usb από όπου το βγαλες δεν υπάρχει θέμα.

3) Κάποιες λίγες φορές χάνει τους driver χωρίς να το έχεις βγάλει από το usb οπότε επαναλαμβάνεις το βήμα 1.

Εγώ προτείνω να τον αγοράσεις. Αυτό έχω αλλά σε άσπρο.

https://www.skroutz.gr/s/5229260/OEM-PC-Wireless-Gaming-Receiver-XBOX-360-PC.html?from=catspan

υγ. Το έχω σε Windows 8.1

Δημοσ.

'Oπως τα λέει ο veteranos123 είναι,το έχω στο δεύτερο μου pc που παιζουν τα παιδια τα lego videogames,είμαι ευχαριστημένος με την λειτουργία του.

Δημοσ.

Για το πρωτο που ενδιαφερεσαι θα δουλεψει σιγουρα.

Ειναι μεν κινέζικες απομιμήσεις(Το γνησιο γραφει microsoft νομιζω επάνω και οχι xbox360) αλλα δουλευουν καλα και 

ειναι πλήρες συμβατα.

Εχει παρει ο αδερφος μου απο Κίνα βέβαια πιο φθηνά και μέχρι τωρα δουλευει άψογα.

Οκ,βλεπω να το παραγγελνω,ευχαριστω πολυ!!

Εγώ έχω το control του 360 και επειδή μου χάλασε ο δέκτης αγόρασα έναν κινέζικο.

3 λίγο σπαστικό προβλήματα:

1) όταν το βάζεις στον υπολογιστή δεν βρίσκει αυτόματα τους drivers και πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα από την "διαχείριση συσκευών"

2) Αν για κάποιο λόγο το βγάλεις από το usb και το βάλεις σε κάποιο άλλο πρέπει να κάνεις το βήμα 1. Αν το βάλεις στο ίδιο usb από όπου το βγαλες δεν υπάρχει θέμα.

3) Κάποιες λίγες φορές χάνει τους driver χωρίς να το έχεις βγάλει από το usb οπότε επαναλαμβάνεις το βήμα 1.

Εγώ προτείνω να τον αγοράσεις. Αυτό έχω αλλά σε άσπρο.

https://www.skroutz.gr/s/5229260/OEM-PC-Wireless-Gaming-Receiver-XBOX-360-PC.html?from=catspan

υγ. Το έχω σε Windows 8.1

Οκ,σε ευχαριστω πολυ.Μηπως επειδη το τρεχεις σε win 8.1,διαβασα οτι κανενα wireless receiver που υποστηριζει xbox 360 controller εχει συμβατοτητα με win 8.1 οπως και με win10.Ακομα φυσικα και αν κατεβασεις τον driver για win7....

'Oπως τα λέει ο veteranos123 είναι,το έχω στο δεύτερο μου pc που παιζουν τα παιδια τα lego videogames,είμαι ευχαριστημένος με την λειτουργία του.

Οκ,θα το δοκιμασω.Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Οκ,σε ευχαριστω πολυ.Μηπως επειδη το τρεχεις σε win 8.1,διαβασα οτι κανενα wireless receiver που υποστηριζει xbox 360 controller εχει συμβατοτητα με win 8.1 οπως και με win10.Ακομα φυσικα και αν κατεβασεις τον driver για win7....

Εγώ έχω 8,1 και δεν αντιμετόπισα κάποια ασυμβατότητα εκτός από αυτά που αναφέρω.

Δημοσ.

Εγώ έχω 8,1 και δεν αντιμετόπισα κάποια ασυμβατότητα εκτός από αυτά που αναφέρω.

Μα αυτα που ανεφερες εχουν να κανουν με ασυμβατοτητα.......

Δημοσ.

Μα αυτα που ανεφερες εχουν να κανουν με ασυμβατοτητα.......

Δε νομίζω να έχει να κάνει με ασυμβατοτητα αλλά με ένα το γεγονός ότι δεν είναι αυθεντικός ο receiver. Το ίδιο πρόβλημα το είχα και στα 7 σε αντίθεση με τον αυθεντικό που δεν είχε κάποιο θέμα. Αν περάσεις χειροκίνητα τους driver (ένα λεπτό υποθεση) το control δουλεύει κανονικά και το 3ο πρόβλημα μου το έχει κάνει δύο φορές στους τρεις μήνες.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα αγόρασα και εγω το ιδιο περιφερειακό απο το ebay και δεν μου το αναγνωρίζει τα το condroler στα Windows 7 κατέβασα και τους drivers απο την msκαι προσπάθησα να τα συγχρονίσω και ενω το xbox χειριστήριο έψαχνε να εντοπίσει το περιφερειακό που ήταν ενεργο μεσω Windows και τους drivers δεν το αναγνωρίζε υπάρχει κανείς πυ να το έχει καταφέρει και αν ναι με ποιο περιφερειακό συγκεκριμένα<br><br>

Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πηρα ενα OEM XBOX usb receiver αλλα και στα 2 pc Με windows 10 64bit δεν μπορω να το κανω να συνδεθει με τα 2 360 controllers!τι να κανω με εχει φαει ο μικρος!απο το device manager παω update drivers βρισκω τον φακελο που ειχε το cd μαζι με το receiver αλλα δεν!

Επεξ/σία από fuorigioco1981

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...