mentoras99 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Παιδιά πως γίνεται να κάνω uninstall το παλιό office χωρίς να πειραχτεί τίποτα από το καινούριο; Ειχα το appdelete (ειδικη εφαρμογη third party, για σωστο uninstalling) Πετουσα μεσα μια μια τις εφαρμογες του ms office. Εδειχνε να τις σβηνει με ολα τα σχετικα αρχεια. Και ομως, τα αρχεια παρεμεναν εκει! Στο τελος τους τραβηξα ενα delete χειροκινητο και τελος. Τωρα καλα ή ασχημα εκανα, δεν ξερω. Ανοιξα θεμα, τωρα που βγηκε η final, εδω http://www.insomnia.gr/topic/575744-microsoft-office-2016/
gRim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Έχω γράψει για ένα θέμα που αντιμετώπισα με το νέο office στο σχετικό υποφόρουμ αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ μιας και συμμετέχουν περισσότεροι. Κάνοντας εγκατάσταση σε σύστημα που δεν είχαν τοποθετηθεί άλλες εκδόσεις των office παρατήρησα ότι η δομή των κειμένων μου ήταν διαφορετική από όταν έβλεπα τα αρχεία σε εκδόσεις του office στα windows ή στο office 2011 για mac. Χωρίς να κάνω απεγκατάσταση τα 2016 έκανα εγκατάσταση τα 2011 και ξαφνικά όλα έφτιαξαν. Το έψαξα και νομίζω για αυτό ευθύνεται ότι προστέθηκε ο φάκελος με τα fonts στην library (Library/Fonts/Microsoft). Πλέον τα fonts στη νέα έκδοση είναι ενσωματωμένα στις εφαρμογές Site: LINK . Όσοι το δοκιμάσατε και δεν είδατε κάποιο πρόβλημα είχατε πριν τα office 2011;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα