tulipas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Οταν λες update?To update του update, τι δεν καταλαβαίνεις; xD
farcry33 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ξερουμε απο που μπορω να το κατεβασω (και δωρεαν αν γινεται full εκδοση παντα ) η επι πληρομης ποσο κοστιζει ευχαριστω
skipperas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 η ενημέρωση για το update γίνετε αυτόματα ? Εκάνα έλεγχο πριν από λίγο άλλα δεν μου έβγαλε τίποτα .... αν εννοείς να πας από τα '11 στα '16 με update, όχι δεν γίνεται.. πρέπει να το αγοράσεις ή να έχεις office 365 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Οταν λες update? Όποιος έχει Office 2016 for mac Preview και συνδρομή Office 365, κατεβάζει την τελική έκδοση (έκδοση 15.11.02) μέσω του Microsoft AutoUpdate χωρίς να χρειαστεί τίποτε άλλο. Προφανώς, για όποιον έχει το Office 2011 for mac, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. τιμή; Ξερουμε απο που μπορω να το κατεβασω (και δωρεαν αν γινεται full εκδοση παντα ) η επι πληρομης ποσο κοστιζει ευχαριστω Το Office 2016 for mac είναι διαθέσιμο: - είτε με συνδρομή Office 365 (69 ευρώ) η οποία αξίζει φυσικά! - είτε ως αγορά του πακέτου Office for mac στα 139 ευρώ (στην ίδια σελίδα, λίγο πιο κάτω). Βλέπω βέβαια ότι, τουλάχιστον στο site της Microsoft δεν είναι διαθέσιμο για αγορά το Office 2016 for mac - πωλούν ακόμη το Office 2011 for mac.
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 χμμμ 139 δεν δινω διοτι δεν θα το χρησιμοποιω τοσο συχνα ωστε να δικαιολογειται η αγορα του.Δεν λεω αν αξιζει τα χρηματα ,προφανως τα αξιζει αλλα οχι για την χρηση που θα κανω εγω .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 χμμμ 139 δεν δινω διοτι δεν θα το χρησιμοποιω τοσο συχνα ωστε να δικαιολογειται η αγορα του.Δεν λεω αν αξιζει τα χρηματα ,προφανως τα αξιζει αλλα οχι για την χρηση που θα κανω εγω . Για μένα αξίζει η συνδρομή Office 365. Είτε 69 ευρώ ετησίως για την άδεια Personal (αν "παίζεις" μόνος) είτε 99 ευρώ ετησίως για την άδεια Home, την οποία μοιράζεσαι με άλλα 4 άτομα (και έτσι βγαίνει, στην ουσία, 25 ευρώ ετησίως ανά άτομο). Και σου δίνει και κάτι terra στο OneDrive (άσχετα αν είμαι φανατικός του Dropbox) και premium features στις εφαρμογές για iOS. Προσωπικά, έχω την Home Licence και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος - την μοιράζομαι με 2-3 άτομα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν μάλιστα την πάρεις από Αμερική (amazon.com ή ebay.com), βγαίνει ΠΟΛΥ λιγότερο. 1
haHa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Για μένα αξίζει η συνδρομή Office 365. Είτε 69 ευρώ ετησίως για την άδεια Personal (αν "παίζεις" μόνος) είτε 99 ευρώ ετησίως για την άδεια Home, την οποία μοιράζεσαι με άλλα 4 άτομα (και έτσι βγαίνει, στην ουσία, 25 ευρώ ετησίως ανά άτομο). Και σου δίνει και κάτι terra στο OneDrive (άσχετα αν είμαι φανατικός του Dropbox) και premium features στις εφαρμογές για iOS. Προσωπικά, έχω την Home Licence και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος - την μοιράζομαι με 2-3 άτομα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν μάλιστα την πάρεις από Αμερική (amazon.com ή ebay.com), βγαίνει ΠΟΛΥ λιγότερο. Ετσι ακριβως. Μαλιστα, μπορεις να πας απο την αδεια Personal(στο ebay παιζει στα ~25€ - 30€) στην αδεια home για συνολο 5 ατομων με αλλα εξτρα 9 ευρω: Tip: Convert Office 365 Personal to Office 365 Home for Just $9.99 Συνολο ~35€ το χρονο για 5 ατομα, δηλαδη 7€/ατομο το χρονο. Και μεσα σε αυτα περιλαμβανονται και 60 λεπτα/μηνα skype calls, χωρια το 1 ΤΒ onedrive. 2
hexdec Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Όποιος έχει Office 2016 for mac Preview και συνδρομή Office 365, κατεβάζει την τελική έκδοση (έκδοση 15.11.02) μέσω του Microsoft AutoUpdate χωρίς να χρειαστεί τίποτε άλλο. Προφανώς, για όποιον έχει το Office 2011 for mac, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το Office 2016 for mac είναι διαθέσιμο: - είτε με συνδρομή Office 365 (69 ευρώ) η οποία αξίζει φυσικά! - είτε ως αγορά του πακέτου Office for mac στα 139 ευρώ (στην ίδια σελίδα, λίγο πιο κάτω). Βλέπω βέβαια ότι, τουλάχιστον στο site της Microsoft δεν είναι διαθέσιμο για αγορά το Office 2016 for mac - πωλούν ακόμη το Office 2011 for mac. Να ρωτήσω κάτι και εγώ επειδή ενδιαφέρομαι για την άμεση χρήση του office. Ήμουν χρήστης της δοκιμαστικής έκδοσης για περίπου 1 μήνα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Για το κατέβασμα την πλήρους λειτουργικής έκδοσης αρκεί μια άδεια office 365 μονο; Και αν ναι μπορώ να χρησιμοποιήσω μια άδεια η οποία δίνεται με κάποια συσκευή (πχ ενα tablet με windows 8;) Το ρωτώ γιατί είδα ότι η personal άδεια έχει κόστος 69 ευρώ και η home 99 ενώ υπάρχουν και tablet που δίνουν μαζί με την συσκευή και ετήσιες άδειες.... Τα κατάλαβα σωστά ή κάνω κάποιο λάθος ;
haHa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι και εγώ επειδή ενδιαφέρομαι για την άμεση χρήση του office. Ήμουν χρήστης της δοκιμαστικής έκδοσης για περίπου 1 μήνα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Για το κατέβασμα την πλήρους λειτουργικής έκδοσης αρκεί μια άδεια office 365 μονο; Και αν ναι μπορώ να χρησιμοποιήσω μια άδεια η οποία δίνεται με κάποια συσκευή (πχ ενα tablet με windows 8;) Το ρωτώ γιατί είδα ότι η personal άδεια έχει κόστος 69 ευρώ και η home 99 ενώ υπάρχουν και tablet που δίνουν μαζί με την συσκευή και ετήσιες άδειες.... Τα κατάλαβα σωστά ή κάνω κάποιο λάθος ; Μια χαρα μπορεις να χρησιμοποιησεις μια αδεια που δινεται μαζι με ενα tablet windows 8. (το εχω κανει εγω) Αλλωστε αρκετες απο τις αδειες που πωλουνται στο ebay στα ~25€ - 30€ ειναι απο τετοιες περιπτωσεις που καποιος πηρε πχ tablet windows 8 κ δεν ηθελε την αδεια office. Οποτε μπορεις να αγορασεις απο ebay τετοια αδεια. Δες και εδω: Ετσι ακριβως. Μαλιστα, μπορεις να πας απο την αδεια Personal(στο ebay παιζει στα ~25€ - 30€) στην αδεια home για συνολο 5 ατομων με αλλα εξτρα 9 ευρω: Tip: Convert Office 365 Personal to Office 365 Home for Just $9.99 Συνολο ~35€ το χρονο για 5 ατομα, δηλαδη 7€/ατομο το χρονο. Και μεσα σε αυτα περιλαμβανονται και 60 λεπτα/μηνα skype calls, χωρια το 1 ΤΒ onedrive. 1
hexdec Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μια χαρα μπορεις να χρησιμοποιησεις μια αδεια που δινεται μαζι με ενα tablet windows 8. (το εχω κανει εγω) Αλλωστε αρκετες απο τις αδειες που πωλουνται στο ebay στα ~25€ - 30€ ειναι απο τετοιες περιπτωσεις που καποιος πηρε πχ tablet windows 8 κ δεν ηθελε την αδεια office. Οποτε μπορεις να αγορασεις απο ebay τετοια αδεια. Δες και εδω: όποτε αγοράζοντας ενα τέτοιο tabletaki κατεβάζω και την πλήρη λειτουργίκη έκδοση του office για το mac μου και δίνω το tablet σε κάποιον που το χρειάζεται στην οικογένεια Αυτό εδώ πχ κάνει; Toshiba Encore Mini WT7-C-100 - Tablet 7" 16GB Λευκό + Microsoft Office 365
haHa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 όποτε αγοράζοντας ενα τέτοιο tabletaki κατεβάζω και την πλήρη λειτουργίκη έκδοση του office για το mac μου και δίνω το tablet σε κάποιον που το χρειάζεται στην οικογένεια Αυτό εδώ πχ κάνει; Toshiba Encore Mini WT7-C-100 - Tablet 7" 16GB Λευκό + Microsoft Office 365 Ναι. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Office-365-Personal/productID.297833200 1 year subscription For 1 PC or Mac, 1 tablet including iPad, Android, or Windows, plus 1 phone Full, installed versions of Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, and more 60 Skype minutes per month and 1TB cloud storage Ongoing access to updates
geor92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως που είμαι φοιτητής έχω access στο Office 365 δωρεάν! Καλό αυτό!
hexdec Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ναι. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Office-365-Personal/productID.297833200 Ευχαριστω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 όποτε αγοράζοντας ενα τέτοιο tabletaki κατεβάζω και την πλήρη λειτουργίκη έκδοση του office για το mac μου και δίνω το tablet σε κάποιον που το χρειάζεται στην οικογένεια Αυτό εδώ πχ κάνει; Toshiba Encore Mini WT7-C-100 - Tablet 7" 16GB Λευκό + Microsoft Office 365 Όπως ακριβώς τα γράφει ο haHa είναι, εφ' όσον έχεις Windows tablet απολαμβάνεις το Office 365. Προσωπικά ακόμη και 99 ευρώ να έδινα, θεωρώ οτι το Office 2016 το αξίζει. Αλλά αφού μπορούμε να το παίρνουμε φτηνότερα, why the frack not?
haHa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Όπως ακριβώς τα γράφει ο haHa είναι, εφ' όσον έχεις Windows tablet απολαμβάνεις το Office 365. Προσωπικά ακόμη και 99 ευρώ να έδινα, θεωρώ οτι το Office 2016 το αξίζει. Αλλά αφού μπορούμε να το παίρνουμε φτηνότερα, why the frack not? Πραγματι! Με 75€ παιρνεις το tablet Toshiba Encore Mini WT7-C-100 7" (16GB) που περιλαμβανει και το office 365 personal!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα