niksor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Λοιπόν ψάχνω για ένα κινητό να είναι 4πύρινο , με 8 mpixel κάμερα το λιγότερο να μην είναι σε ίντσες μεγαλύτερο από 4,5 . Θέλω επίσης να μην ψάχνει για δορυφόρο καμια ώρα όπως είχα το s4 mini και αγανακτούσα. Τι προτείνεται? Kαι κάτι άλλο, η κεραία για το σήμα τηλεφώνου είναι ίδια που πιάνει το σήμα του gps ή είναι άλλη?αν είναι διαφορετικη να ξέρω στα reviews αν λέει καλο σήμα να ξέρω αν ισχύει και για το gps ή όχι.
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αν δεν θέλεις αποκλειστικά android δες τα lumia 640 και 640 xl 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Λοιπόν ψάχνω για ένα κινητό να είναι 4πύρινο , με 8 mpixel κάμερα το λιγότερο να μην είναι σε ίντσες μεγαλύτερο από 4,5 . Θέλω επίσης να μην ψάχνει για δορυφόρο καμια ώρα όπως είχα το s4 mini και αγανακτούσα. Τι προτείνεται? Kαι κάτι άλλο, η κεραία για το σήμα τηλεφώνου είναι ίδια που πιάνει το σήμα του gps ή είναι άλλη?αν είναι διαφορετικη να ξέρω στα reviews αν λέει καλο σήμα να ξέρω αν ισχύει και για το gps ή όχι. Αν δεν υπάρχει θέμα με το λειτουργικό σε βλέπω καρφί για Lumia 730/5 ανάλογα το τι θες από το τηλέφωνο (4G ή δίκαρτο). Η κάμερα του lumia είναι 6.7MB αλλά είναι φακός Zeis και βάζει κάτω τους περισσότερους φακούς μέχρι και τα 13MP. Η οθόνη του είναι 4.7" και είναι αρκετά βολική με εξαιρετική ποιότητα panel, δεν θα έχεις κανένα θέμα με GPS. Είναι συσκευή βάση αυτών που ψάχνεις κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. 2
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Άκυρη η δική μου πρόταση, διάβασα κατά λάθος ότι θέλεις πάνω από 4.5 ίντσες οθόνη! Δες αυτά που προτείνει ο ikaruga24!
desertman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Lumia και από εμένα. 730 και δες από κοντά το 640. Είναι 5 ίντσες αλλά είναι πολύ βολικό. 1
niksor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν δεν υπάρχει θέμα με το λειτουργικό σε βλέπω καρφί για Lumia 730/5 ανάλογα το τι θες από το τηλέφωνο (4G ή δίκαρτο). Η κάμερα του lumia είναι 6.7MB αλλά είναι φακός Zeis και βάζει κάτω τους περισσότερους φακούς μέχρι και τα 13MP. Η οθόνη του είναι 4.7" και είναι αρκετά βολική με εξαιρετική ποιότητα panel, δεν θα έχεις κανένα θέμα με GPS. Είναι συσκευή βάση αυτών που ψάχνεις κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Άκυρη η δική μου πρόταση, διάβασα κατά λάθος ότι θέλεις πάνω από 4.5 ίντσες οθόνη! Δες αυτά που προτείνει ο ikaruga24! Βασικά είπα όχι μεγαλύτερη από 4,5 τα 4,7 για μένα είναι υπέρβαση αλλα αν άξιζε η συσκευή σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές θα το έπαιρνα Πάντως δεν είχα ποτε windows phone συσκευή, έχω ακούσει είναι εύκολη σε χειρισμό. και περνούν αναβάθμιση τα win 10 και δωρεάν ,σωστά? Y.Γ. για δίκαρτο ή 4g και να έιναι δεν θα τα χρησιμοποιώ , και καμια αντίστοιχη πρόταση με android αν υπάρχει. Eυχαριστώ Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από niksor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα