Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδες απορια 

εχω στο χωριο ενα καταγραφικο με 4 καμερες συνδεμενες πανω

εχω και ενα λαπτοπακι αυτα τα ασους τα 10αρια 

θελω λοιπον να βλεπω τις καμερες απο μακρια 

δεν εχω ιντερνετ περα απο το ασυρματο του δημου

απορια πως θα δω τις καμερες ( οχι τα τεχνικα θα τα βρω αλλα καπιος με εμπειρια να μου πει καμμια ιδεα)

θελω πορτα ανοιχτη για να βγω εξω αρα δεν πεζει η λυση του δικτυου του δημου (λεω τωρα εγω)

γινεται να βαλω internet με στικακι απανω στο καταγραφικο ? εχει usb

ή θα πρεπει να βαλω το στικακι στο λαπτοπακι και απο κει να συνδεσω το καταγραφικο με δικτυο μεταξυ τους?

για πειτε καμμια ιδεα 

Δημοσ.

Θα χρειαστείς ενα router το οπoίο να έχει θύρα USB και να υποστηρίζει USB modem (στικάκι), και λέω router για να μπορεί να γίνει το Port Forward. Φυσικά, θα χρειαστείς μία σύνδεση σε κάποιον ελληνικό πάροχο κινητής και το ανάλογο USB modem που δίνει ο πάροχος. Προσοχή στο σημείο αυτό για το router που θα επιλέξεις θα πρέπει να υποστηρίζει το συγκεκριμένο USB modem. Απο εκεί και έπειτα είναι θέμα setup.

Ενδεικτικά να αναφέρω οτι στο δικό μου setup χρησιμοποιώ το Draytek Vigor 2710 και το Huawei E173 απο Cosmote. Επιπλέον για να μπορέσεις να κάνεις port forward στην Cosmote θα πρέπει να ζητήσεις να σου ενεργοποιήσουν το VPN

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση πηρα μια ιδεα θελει λιγο ψαξιμο βλεπω το ρουτερακι ειναι λιγο ακριβο ομως 

Δημοσ.

<p>Όντως ειναι λίγο ακριβό, ωστόσο εγώ το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση οπότε δεν θέλω να υπάρχουν τυχόν κολλήματα/προβλήματα</p>

Δημοσ.

Η λύση είναι η παραπάνω απλά για ΟΤΕ τους λες ποιες πόρτες να σου ανοίξουν γιατί περνάνε τις συνδέσεις από δικό τους server(φαντάζομαι και οι υπόλοιποι)

Βεβαιώσου ότι έχει καλό 4G σήμα πριν κάνεις οτιδήποτε...και μην περιμένεις τρελή ποιότητα και ομαλή εικόνα ..

Α και καλό πακέτο data!!! γιατί αν ξεφύγεις θα τραβάς τα μαλλιά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...