kogi4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ ασπρου η μαύρου s6.Eχω φτάσει σε σημείο να μην το έχω αγοραςει ακόμα λόγω του ότι δεν ξέρω ποιο από τα δυο να διαλέξω... Ποια η γνώμη σας;Άσπρο ή μαύρο και γιατί;
Mirkas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ασπρο γιατι ειναι το πιο καυλιαρικο χρωμα για κινητο.
kogi4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μπαα το χρυσο πολυ φανταχτερο για εμενα.Εμμμ κανενα επιχειρημα?
arma1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 για εμας θα το παρεις ? οποιο σου αρεσει πιο πολυ παρε
kogi4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 για εμας θα το παρεις ? οποιο σου αρεσει πιο πολυ παρε Δεν ξερω ποιο να διαλεξω και θελω γνωμες.Υπαρχει προβλημα;
arma1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω ποιο να διαλεξω και θελω γνωμες.Υπαρχει προβλημα; τι προβλημα να υπαρχει, να σε βοηθησω θελω
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 το πιο φτηνο. οτι κ ν παρεις σε θηκη θα μπει. 1
GianniSM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σωστή η γάτα, αλλά από κει και πέρα το χρώμα είναι τόσο υποκειμενικό που θεωρώ την ερώτηση χαζή. Ο καθένας έχει την δική του αισθητική
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αν ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα οντως το πιο φθηνο. Σε γενικες γραμμες παντως προτιμαω το λευκο κυριως γιατι στο μαυρο φενονται πιο ευκολα δαχτυλιες,σκονη κλπ
voldemort Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ ασπρου η μαύρου s6.Eχω φτάσει σε σημείο να μην το έχω αγοραςει ακόμα λόγω του ότι δεν ξέρω ποιο από τα δυο να διαλέξω... Ποια η γνώμη σας;Άσπρο ή μαύρο και γιατί; Mαυρο. Λογω αντιθεσης με τα χρωματα της οθονης και ειναι πιο γυαλιστερο και κιμπαρικο. Μια φορα ειχα παρει κινητο σε ασπρο και το μετανοιωσα. 1
taslikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Λευκό διότι ειναι της μόδας νομίζω τωρα το λευκό...το μαύρο το θεωρώ ξεπερασμένο Άποψη μου πάντα υποκειμενικά ειναι αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα