aleksios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τον τελευταιο μηνα και μετα απο 5 χρονια αγορας της η τηλεοραση samsung c750 46 ιντσων παρουσιαζει το εξης προβλημα.Οταν την ανοιγω η μιση δεξια οθονη ειναι κοκκινη .Φτιαχνει μονο οταν κουνησω το hdmi καλωδιο που εχω συνδεσει τον αποκ/τη νοβα.Μετα απο λιγα λεπτα παλι το ιδιο με αποτελεσμα να θελει συνεχως πειραγμα το καλωδιο.εχω αγορασει καινουργιο καλωδιο αλλα ματαια.Τι φταιει ακριβως;ειχα συνδεδεμενα και pc και κονσολα αλλα εκανε τα ιδια και τα αποσυνδεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τον τελευταιο μηνα και μετα απο 5 χρονια αγορας της η τηλεοραση samsung c750 46 ιντσων παρουσιαζει το εξης προβλημα.Οταν την ανοιγω η μιση δεξια οθονη ειναι κοκκινη .Φτιαχνει μονο οταν κουνησω το hdmi καλωδιο που εχω συνδεσει τον αποκ/τη νοβα.Μετα απο λιγα λεπτα παλι το ιδιο με αποτελεσμα να θελει συνεχως πειραγμα το καλωδιο.εχω αγορασει καινουργιο καλωδιο αλλα ματαια.Τι φταιει ακριβως;ειχα συνδεδεμενα και pc και κονσολα αλλα εκανε τα ιδια και τα αποσυνδεσα. Η τηλεοραση σου πρεπει να εχει 2 hdmi. Δοκιμασε στο αλλο να δεις εαν στο κανει.Εαν οχι σημαινει οτι η θυρα που χρησιμοποιουσες πιεστικε καπου(για οποιοδηποτε λογο) απο τα καλλωδια που εβαζες και ισως να ξεκολλησε απο την πλακετα μη κανοντας σωστη επαφη. Τοτε την πας για επισκευη για να μην χειροτερεψει και σου μεινει η πλακετα στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα