Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα απαντες,

Εχω το εξης προβλημακαι θα ηθελα τη βοηθεια σας. Πριν κατι εβδομαδες αγορασα το εν λογω κινητο απο την κεντρικη Αμερικη το οποιο ειναι κλειδωμενο απο τον παροχο του δικτυου που το αγορασα.

Το εφερα λοιπον στην Ελλαδα, αλλα ως γνωστο ειναι κλειδομενο για αλλο δικτυο περα απο εκεινο που αγορασα το κινητο. Εστειλα σε ενα website να μου στειλει κωδικο με βαση το IMEI και τις αλλες πληροφοριες αλλα ο κωδικος δεν λειτουργησε. (Ο κωδικος αποτελουνταν απο 7 νουμερα).

Τηλεφωνησα στην Samsung και μου ειπε οτι δεν γινεται κατι απο εκεινους αλλα πρεπει να γινει απο τον παροχο της χωρας που αγορασα το τηλεφωνο. Επισης μου ειπαν οτι υπαρχει και Region Lock το οποιο ομως για να γινει αρση πρεπει να γινει κληση ανω των 5 λεπτων απο τη χωρα που αγοραστηκε. Βεβαια απο το s5 που ειχα παρει απο εξωτερικο παλι δεν ειχα καποιο προβλημα.

Οποτε η ερωτηση μου ειναι:

Τι μπορω να κανω για να λειτουργησει το τηλεφωνο? Υπαρχει καποιο μαγαζι στον πειραια η αθηνα που να μπορω να το παω? καποιο αξιοπιστο site που να εχει ξεκλειδωσει αλλα παρομοια?

Ευχαριστω εκ των προτερων ολους.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...