Johnboy21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδια εχω το προγραμμα Bs Player κατεβασμενο για να βλεπω ταινειες. Κατεβασα το συγκεκριμενο για το λογο οτι βρησκει μονο του υποτιτλους και τους ενσωματωνει αλλα εχω ενα προβλημα οταν τους βρισκει και παει να τους ενσωματωσει ενω λεει πως εχει κατεβασει ελληνικους υποτιτλους βγαζει αλλα γραμματα τι να κανω?? \ εαν εχετε να προτεινεται και καποιο προγραμμα παρομοιο που να βρισκει μονο του υποτιτλους πειτε μου ευχαριστω Σας εχω και μια φωτογραφια για να δειτε τι μου βγαζει οταν βαζω ελληνικους υποτιτλους αυτο συμβαινει και οταν τους κατεβαζω εγω απο το ιντερνετ !
infin1tyGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεξί κλικ στο BS Player > Επιλογές > Προτιμήσεις... > Υπότιτλοι > Γραμματοσειρά (στα δεξιά του παραθύρου, κάτω από την εικόνα που έχει ένα δείγμα υπότιτλων) και στο πεδίο «Γραφή» επιλέγεις Ελληνική.
Johnboy21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ναι το εχω κανει αυτο αλλα και παλι τιποτα!!!
La_MoRt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Τι windows έχεις; Σου δείχνει έτσι και το μενού του BSplayer ή μόνο τους υπότιτλους;
David20 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ScreenShot_20150709145913.png Γεια σας παιδια εχω το προγραμμα Bs Player κατεβασμενο για να βλεπω ταινειες. Κατεβασα το συγκεκριμενο για το λογο οτι βρησκει μονο του υποτιτλους και τους ενσωματωνει αλλα εχω ενα προβλημα οταν τους βρισκει και παει να τους ενσωματωσει ενω λεει πως εχει κατεβασει ελληνικους υποτιτλους βγαζει αλλα γραμματα τι να κανω?? \ εαν εχετε να προτεινεται και καποιο προγραμμα παρομοιο που να βρισκει μονο του υποτιτλους πειτε μου ευχαριστω Σας εχω και μια φωτογραφια για να δειτε τι μου βγαζει οταν βαζω ελληνικους υποτιτλους αυτο συμβαινει και οταν τους κατεβαζω εγω απο το ιντερνετ ! Δοκιμασε αυτο: Ξεκινα την ταινια να παιξει-κλικ στο κουμπακι "μενου" του Bs player για να ανοιξει παραθυρο-επιλεγεις "Υποτιτλοι"-"Ελεγχος για υποτιτλους στο διαδικτυο"- "bs player subtitles com".....Μολις ανοιξει παραθυρο για να τους ψαξει ,θα δεις κατω αριστερα ενα μικρο κουτακι για γλωσσα υποτιτλων,επελεξε το και βρες "μοντερνα ελληνικα" και διωξε την αλλη γλωσσα απο κει (αν υπαρχει),πχ αγλλικα...Περιμενουμε να μας πεις αν τα καταφερες.
Johnboy21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τι windows έχεις; Σου δείχνει έτσι και το μενού του BSplayer ή μόνο τους υπότιτλου οχι ολα τα υπολοιπα τα βλεπω κανονικα μονο στους υποτιτλους εχω αυτο το προβλημα Δοκιμασε αυτο: Ξεκινα την ταινια να παιξει-κλικ στο κουμπακι "μενου" του Bs player για να ανοιξει παραθυρο-επιλεγεις "Υποτιτλοι"-"Ελεγχος για υποτιτλους στο διαδικτυο"- "bs player subtitles com".....Μολις ανοιξει παραθυρο για να τους ψαξει ,θα δεις κατω αριστερα ενα μικρο κουτακι για γλωσσα υποτιτλων,επελεξε το και βρες "μοντερνα ελληνικα" και διωξε την αλλη γλωσσα απο κει (αν υπαρχει),πχ αγλλικα...Περιμενουμε να μας πεις αν τα καταφε το εκανα δυστυχως ομως δεν εγινε κατι σε καποιες ταινειες μου τους βγαζει τους υποτιτλους αλλα σε καποιες οχι !
Alex-V Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δοκιμασε και καποιον αλλον player. Προσωπικα τον σιχαινομαι τον bs και ειναι και αργος. Smplayer και mpc-be
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα