Προς το περιεχόμενο

Δήλωση για πώληση αυτοκινήτου

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Ξερεις ανάγνωση ή μόνο απαγγελεις φαμφαρες? σου έβαλα το νόμο, ειναι ξεκάθαρος. Σου λέω οτι δεν εφαρμόζεται, ειναι ξεκάθαρο. Κάτσε και ψάξε, ευθεία όχι μέσω γυθειου</p>

Καλά κρασιά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο σπίτι σου, κατά προτίμηση στην κουζίνα ή στο καθιστικό... :P

Δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής, σκέτη υπογραφή μόνο.

Το εχεις δει γραμμενο αυτό καπου ??Αν ναι πες μας την πηγη .

Οσες φορες πουλησα ή αγορασα μεταχειρισμενο παντα η ΥΔ ειχε το γνησιο της υπογραφης .

Εξ αλλου ζουμε σε μια χωρα που ισχυει το "καλιο γαϊδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε" .

Το εχεις δει γραμμενο αυτό καπου ??Αν ναι πες μας την πηγη .

Φίλε Γιάννη σύμφωνα με τη λογική αυτό που μπορείς να βρεις κάπου γραμμένο είναι αυτό που προβλέπεται, όχι αυτό που ΔΕΝ προβλέπεται. Έτσι και στην περίπτωση μιας υπεύθυνης δήλωσης, αναφορά στο γνήσιο της υπογραφής θα βρεις μόνο στην περίπτωση που προβλέπεται, αλλιώς δεν πρόκειται να βρεις τέτοια αναφορά.

Οσες φορες πουλησα ή αγορασα μεταχειρισμενο παντα η ΥΔ ειχε το γνησιο της υπογραφης .

Εγώ πάλι όσες φορές πούλησα/αγόρασα/έκανα διεκπεραιώσεις για τρίτους, η ΥΔ δεν είχε ποτέ το γνήσιο της υπογραφής. Και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα, ούτε στην κατάθεση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος παλιότερα, ούτε σε ελέγχους.

Ουτε εγώ έχω κανει γνήσιο υπογραφής σε αυτήν την υπεύθυνη δήλωση σε όσα αυτοκίνητα έχω/έχουμε πουλησει οικογενειακά. Στην εφορία ποτε δεν μου ειπαν τίποτα.

στα λελε μου πριν κανα 1,5 χρόνο που είμουν στο 1ο γραφειο του στρατοπαίδου , θυμάμαι οτι είχε ερθει ενα μειλ και έλεγε οτι το γνήσιο της υπογραφής καταργείται και δεν χρειάζεται πλέων 

• Moderators

Επίσης μια αντίστοιχη που θα γράφει "επώλησα" θα την υπογράψεις εσύ και θα τη δώσεις στον αγοραστή για να τη βάλει στη δήλωση του.

Πώς τη "βάζεις" στη δήλωσή σου? Πού χρειάζεται? Ή απλά την κρατάς στην άκρη σε περίπτωση που ζητηθεί?

Θα μου χρειαστεί του χρόνου, γι' αυτό ρωτάω. :-)

Πώς τη "βάζεις" στη δήλωσή σου? Πού χρειάζεται? Ή απλά την κρατάς στην άκρη σε περίπτωση που ζητηθεί?

Θα μου χρειαστεί του χρόνου, γι' αυτό ρωτάω. :-)

Την κρατάς στην άκρη σε περίπτωση που ζητηθεί, μόνο το τίμημα "βάζεις" στη φορολογική δήλωση.

Όταν πουλας αυτοκινητο βαζεις το ποσο εκει που λεει για πωληση περιουσιακών στοιχειων και στο τελος της δηλωσης όταν πατας υποβολή εχει επιλογή τι πουλησες και ζηταει το ΑΦΜ του αγοραστη.

Νομιζω το ιδιο και σε αγορα που βαζεις το ποσο εκει που λεει για αγορες ΙΧ κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...