{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι έχει πολύ σημασία σε τέτοιου είδους ταινία, όσο για τις ατάκες έχει άπειρες από ότι λένε. Η σκηνή με το κεφάλι μου άρεσε, επιτέλους λίγο gore. Βασικά θα προτιμούσα να ήταν μονο Deadpool η πρώτη ταινία και μετά να βάζαν διαφορους, και σίγουρα θα προτιμούσα άλλους από αυτούς που βάλαν.
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θα έρθει η μέρα που κάποιος θα πει "μου έσωσε την ζωή ο Deadpool".... 4
Eru Iluvatar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ο Deadpool μου θυμίζει κάτι bullies στο σχολείο η γενικά σπαζαρ$&$+ς που μου τη σπάνε απίστευτα πολύ. Να τονίσω ότι αυτή η άποψη ειναι από τα τρέιλερ. Δεν έχω διαβασει καθόλου τα κόμικ του.
gpgalanis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εμένα πάλι μου θυμίζει έναν φανταστικό ήρωα από κόμικ με τον οποίο διασκεδάζω χωρίς να το ζαλιζω πολύ! 1
Str Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 έχω προσπαθήσει να διαβάσω μερικά κόμιξ του... δεν... η ταινία on the other hand... με έχει ψήσει τρελλά...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν είναι παρέα με τον Cable o Deadpool...
gavros10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 "There you have it, a film that can save your life... with boobs. There is something for everyone. You are welcome planet earth!"
paularas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ελλαδα, ιταλια , κορέα, ισπανια, ιαπωνία κλασικά θα το δούνε τελευταίοι... yeaaaa
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 18 σε μας, 7-8 μέρες πριν σε αρκετές άλλες χώρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα