j0hnn1e Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Προσωπικα, περισσότερο μου άρεσε το 1ο Δεν ήταν κακό το 2ο, απλά δεν μου εβγαλε τον ίδιο ενθουσιασμό με το 1ο. Κατι που δεν κατάλαβα, τα post credit scenes ειναι μέρος της πλοκής η άσχετα; Δεν μιλάω για το wolverine Προφανως, αλλά εάν σώζει την γυναίκα του αλλάζει όλο το timeline Προφανως, εκτός εάν δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιες μικρό λεπτομέρειες 1
Πανος999 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μια απ τα ιδια.. Το πρωτο ηταν κωμωδια.. Αυτο ηταν ταινια Marvel με καποιες κωμικες σκηνες.. *Δεν ειμαι καθολου Marvel fan.. That s why..
talibanakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Ενω λατρεψα το 1ο και το εχω δει πολλες φορες οντας fan του Reynolds απο το Van Wilder ακομα,το 2 με ξενερωσε. Ισως εφταιγε που το περιμεναμε πολυ δυνατο.Το κλεισαμε μιση ωρα πριν το τελος λογω προβληματος στα codecs και δεν ασχοληθηκαμε να το δουμε ποτε.. 1
Speculoos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ο RR λέει με το γάντι ό,τι σκεφτόμαστε για την εμπορευματοποιημένη κατάντια των HT. 1
παπι Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Χθες είδα το 2. Δεν ξερω παίδες, σε δύο σημεία έβγαλα δάκρυα. Σιγουρα μαρεσε περισσότερο απο το πρώτο. 2
Πέτρος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Όχι τόσο καλό όσο το 1ο, για εμένα. Σίγουρα πέρασςε η ώρα. Τον Cable ομως, τον απαύτωσαν λιγάκι.
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Το πρωτο καλυτερο ρε σεις. Το 2 ειδικα η uncut ειχε σημεια που βαριεσαι.
nipoa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 με το ζορι ειδα το 1, το 2 ηταν αρπαχτη εμπορικη αηδια για 12χρονα 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου. Απίστευτα εποικοδομητικό post και αν λάβω υπόψιν κριτικές/βαθμολογίες/etc οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου. p.s. το σχόλιο σου btw προσβάλει οποιονδήποτε έχει γράψει θετική κριτική στο thread, εκτος των δωδεκάχρονων και κάτω i guess, so u know. 3
nipoa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 χρησιμοποιησα λιγο λανθασμενα την υπερβολη για να δειξω ποσο fail ηταν η ταινια - δεν επιασε τις προσδοκιες , πουλησε λογω της επιτυχιας του 1ου
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Και παρόλα αυτά ακόμα δεν έχεις κάνει edit το post σου...ευχαριστούμε we love you too.
Techno_Knight Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ε, πολύ Waypool, σχεδόν καθόλου Kelly ή Duggan πλέον. Εντάξει, ξέρω ότι ο γενικός πληθυσμός ξέρει περισσότερο τον Memepool, αλλά περίμενα λίγο περισσότερο από το βάθος που είχε ο χαρακτήρας. Μπορεί στο μέλλον αν το κάνουν κάνα Reboot να παίξουν με Siryn, Butler, T-Ray, etc.
aimon1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Το ότι όλοι εδώ έχουν γίνει κριτές και λένε ότι βλέπουν τέτοια ταινίαρα με το ζόρι, με ξεπερνάει...
Bourdoulas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, aimon1989 είπε Το ότι όλοι εδώ έχουν γίνει κριτές και λένε ότι βλέπουν τέτοια ταινίαρα με το ζόρι, με ξεπερνάει... Welcome to Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα