Hellaslover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μενω εξωτερικο, πηγα την ειδα και δε μου αρεσε καθολου-τη βρηκα γελεια τη ταινια. Ερχομαι εδω σε ελληνικο φορουμ να δω τι γραφετε εσεις απο περιεργια και βλεπω στους πιο πολλους αρεσε.. Δε ξερω ισως εγω ειμαι ο περιεργος. Ουτε σε κανενα "αστειο" δε γελασα, ουτε στη γελεια "δραση" που ειχε, ουτε το στορι μ'αρεσε. 2
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 γαματη η ταινια. geek χιουμορ σε πολλα σημεια γι αυτο μαλλον δεν αρεσει σε καποιους και βγαινει απο το συνηθισμενο καλουπι των ταινιων δρασης.
4saken Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν ασχολουμε με ταινιες Marvel,DC κτλ, απο υπερηρωες μονο ο Batman μου αρεσε μεχρι σημερα... Γαματη ταινια.απο τις καλυτερες που εχω δει μεσα στο '16
kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Είχε την πλάκα της, αλλά το 2ο θα πρέπει να είναι πολύυυυυυ καλύτερο για να μην χτυπήσει βατόμουρα.
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν είναι στα ίδια επίπεδα δεν πρόκειται να χτυπήσει κανένα βατόμουρο. 2
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είχε την πλάκα της, αλλά το 2ο θα πρέπει να είναι πολύυυυυυ καλύτερο για να μην χτυπήσει βατόμουρα. Τρολαρεις προφανως ετσι? 1
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τρολαρεις προφανως ετσι? Όχι, απλώς υπερβάλλω λιγάκι. Η ταινία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και η 2η δεν θα έχει πια το στοιχείο της πρωτοτυπίας. Θα πρέπει και καλύτερο στόρυ να δώσει και να εξελίξει το χαρακτήρα του Deadpool, διαφορετικά φοβάμαι ότι θα απογοητεύσει ως αποτέλεσμα.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Όχι, απλώς υπερβάλλω λιγάκι. Η ταινία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και η 2η δεν θα έχει πια το στοιχείο της πρωτοτυπίας. Θα πρέπει και καλύτερο στόρυ να δώσει και να εξελίξει το χαρακτήρα του Deadpool, διαφορετικά φοβάμαι ότι θα απογοητεύσει ως αποτέλεσμα. Φυσικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ,αν πηγες να την δεις σκεπτομενος οτι θα δεις το Citizen Cane.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα