devil-ji Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 B-E-A-UTIFUL Ειχα πολυ καιρο να γελασω τοσο με ταινια!!
lifeowner771 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Απλα απιστευτη. Πολυ γελιο!! Και το λεω εγω που δεν γουσταρω ταινιες με σουπερ ηρωες :P
PseudonimoEl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τον deadpool τον έχουμε δει και στο x-men εκεί ο wolverine του κόβει το κεφάλι και αν θυμάμαι καλά τον δείχνει ζωντανό ακόμα, τι σχέση έχει η ιστορία εκείνου του deadpool με αυτόν της ταινίας που βγήκε τώρα; Και είναι πριν ή μετά την μάχη με τον wolverine;
Chrisxxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τον deadpool τον έχουμε δει και στο x-men εκεί ο wolverine του κόβει το κεφάλι και αν θυμάμαι καλά τον δείχνει ζωντανό ακόμα, τι σχέση έχει η ιστορία εκείνου του deadpool με αυτόν της ταινίας που βγήκε τώρα; Και είναι πριν ή μετά την μάχη με τον wolverine; Καμια σχεση δεν εχει. Οτι εδειξε στο wolverine ειναι σαν να μην εχει γινει. 1
j0hnn1e Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης δεν περίμενα οτι ο Reynolds θα καταφέρει να απογειώσει τόσο την ταινία. Και αυτοσαρκασμός για άλλες ταινίες του που ηταν μαλακιες και πολυ καλός στο ρόλο του. (Προφανώς δεν ηταν καμία οσκαρικη ερμηνεία, ούτε κανενα μεγάλο δραμα για να ξετυλίξει το ταλέντο του, αλλα έβγαλε τον χαρακτήρα ακριβώς όπως ειναι στα κόμικ)
skipperas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η ταινία είναι hate it or love it. Μόλις γύρισα και έχω να πω τα καλύτερα. Πολύ έξυπνο χιούμορ. Επίσης, δεν βαρέθηκα λεπτό, σε σημείο που όταν τελείωσε είπα "Τι; Κιόλας;". Αντίθετα, ο φίλος που πήγαμε μαζί την βρήκε τελείως αδιάφορη. ps. Κλάμα με την αναφορά στον Λίαμ 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Highlight για μένα: Το κυνήγι με το zamboni. "You are going to die! In five minutes!"
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ευχάριστη ταινία με πολύ καλές στιγμές γέλιου. Πραγματικά το κωμικό στοιχείο που είδα ήταν τόσο ποιοτικό και σε τόσο μεγάλες δόσεις που μπορεί να συγκριθεί μόνο με ταινίες πολλές δεκαετίες πίσω όπως το 'άκρως τρελό και απόρρητο'. 10/10 από εμένα για το γέλιο που μου πρόσφερε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Και το original από το παιχνίδι του 2013 (spoilers για όσους δεν το έχουν παίξει )
Kasrith Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως να την δω επιτέλους αύριο που χει και εισιτήριο στην μισή τιμή
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Θα την δω και 2η φορά στο σινεμά. Ήταν τέλεια. Ειδικά οι διάφορες αναφορές. Λάτρεψα Deadpool τελικά. 1
Pa0ki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γάμησε References, references everywhere!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα