margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ολα τα χειη ταινια...και λιγο δραμα, και γελιο, και βια, και ολα... Μια χαρα!
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Είχα πολύύύ καιρό να ρίξω τόσο γέλιο σε ταινία. 100% worth απο όλες τις απόψεις. Δε βαριέσαι ούτε λεπτό και δε χρειάζεται να έχεις τρομερή ιδέα του τι βλέπεις. Ντάξει θα χάσεις κάποια γάματα references (που υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ μέσα στην ταινια) αλλα still. Προτείνω τυφλά. Για μένα ήταν υπερκωμωδία πάνω απ'όλα αλλα οκ συνδύαζε πολύ ωραία και action/drama kai φυσικά το love story 1
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη δεν ειναι αναγκη να παω σε μεταμεσονύκτια προβολή και καθημερινη πλην τετάρτης οπως συνηθως.
V for Vagelis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή να πάμε να τη δούμε; Ο κιλλικ τελικά είχε άδικο; :ρ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τα user reviews σε διαφορα sites νομίζω είναι αρκετός λόγος ώστε να πας να την δεις, και ο Deadpool δεν έχει τρελό fanbase ώστε να είναι full fake τα ratings. Εγώ έκλεισα για δευτερα χαλαρά τελευταία προβολή Ghost ακόμα να την δεις?!
Pa0ki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 H μετάφραση πως ήταν? Θα πάω Δευτέρα λογικά
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δύσκολα να μεταφραστούν τα jokes του DP φαντάζομαι, αποφεύγω να κοιτάω subs σε cinema.
Pa0ki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εννοώ φράσεις τύπου "fucking kebab" που στο τρέιλερ(πριν αρχίσει το Revenant) ο μεταφραστής αγνόησε το fucking τελείως Λες και με το ζόρι πρέπει να γίνει η ταινία πιο soft
D4rkshadow Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Την ειδα και εγω και εχω να πω οτι ειναι απαιχτη,παρα πολυ καλη,φανταστικη.Πως αλλιως να το πω δεν ξερω,εκαναν παρα πολυ καλη δουλεια,απο την αρχη μεχρι το τελος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εννοώ φράσεις τύπου "fucking kebab" που στο τρέιλερ(πριν αρχίσει το Revenant) ο μεταφραστής αγνόησε το fucking τελείως Λες και με το ζόρι πρέπει να γίνει η ταινία πιο soft το trailer είναι λογικό να το "λογοκρίνουν" διότι μπορεί να το δεις πχ σε PG-13 προβολές ταινιών, την ταινία που περνάει από το R-Rating την έχουμε αρκετά χαλαρά... Ελίνα Τσούτσου ftw!
theoritikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καιρό είχα να απολαυσω τόσο πολύ superhero ταινία! Οι υπότιτλοι ήταν καλοί ,δεν εχανες το νόημα των αστείων. Κράτησαν την καφριλα του deadpool ,δεν λογοκριναν τίποτα Θα έλεγα πως μου θύμισε λίγο one punch man , αν οι Αμερικανοί εκαναν μεταφορά του anime . 1
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο που στο OPM δεν είχε τόσα μπινελίκια :Ρ
j0hnn1e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ότι και να πω είναι λίγο. Η ταινία είναι αλλού, χιούμορ, δράση τα πάντα όλα. Απο τις λίγες ταινίες που άνετα ξαναέβλεπα άμεσα. 1
LongTom Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις την είδα μετά από έντονη παρότρυνση φίλων. Είναι πολύ ωραία ταινία,αν και δεν είμαι φαν των υπερ-ηρώων, και ωραίος/πετυχημένος ο αυτοσαρκασμός σε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα