Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω ότι τηρεί/νοιάζεται κάποιος για τα όρια ηλικίας στην Ελλάδα
The Great George Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δε ξέρω για εσάς εγώ έκανα την κράτιησή μου και τώρα παω να φτιάξω chimichanga :3 1
KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Dumbfucks... μου θυμισε ενα σκηνικο στην προβολη του Starship Troopers εδω στην Ελλαδα. Mολις τα πρωτα εντοσθια αρχισανε να πεταγονται στην οθονη, ξαφνικα σηκωνεται στην αιθουσα ενας πατερας με τον ανηλικο του γιο και φευγουν. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Με μια γρηγορη ματια, 20-25 λεπτα φοραει στολη και η δραση ειναι στην αρχη και στο τελος. Θα παω για την παρεα μονο και μονο κινηματογραφο. Με μια γρήγορη ματιά στα comments, λείπουν λέει αρκετά λεπτά από την ταινία
overpower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Οντως, λειπουν κανα 12-14 λεπτα, που απο αυτα πιστευω τα 2 ειναι post credit scene.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Off-topic (quite a bit ): 1
noFEARgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μολις γυρισα απο τον σινεμα. Καλο χιουμορ , πολυ καλες action σκηνες, πολυ gore για ταινια του ειδους , καλο γυμνο ( ω ναι σε ταινια της marvel ) .Σιγουρα αξιζει η επισκεψη στον σινεμα και επισης χαιρομαι που ηταν R ελπιζω να δουμε και αλλες στον μελλον .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 σε ταινία της Fox βασισμένη σε comic της Marvel
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το γυμνό κτλ πάντα με άφηνε αδιάφορο στο cinema αλλα μου φαίνεται αστείο να ενοχλείται κόσμος από αυτό και όχι από την γκορίλα. Εδώ γεννιέσαι και για ποσο καιρό έχεις ένα βυζί στο στόμα σου Δηλαδή κάποια πράγματα, idk maybe its me. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Violence and killing is normal. Being naked is the Devil's work. Ακούγεται και για R-rated Wolverine τώρα, ε; 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι να κάνουν μαζί ταινία γιατί από τα λεγόμενα του Reynolts έχουν πολύ καλές σχέσεις αναμεταξύ τους. Αλλα δεν είπε ο Jackman ότι τέλος ο Wolv? Τώρα θα μου πεις άμα πέσει χρήμα ποιος λέει όχι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι να κάνουν μαζί ταινία γιατί από τα λεγόμενα του Reynolts έχουν πολύ καλές σχέσεις αναμεταξύ τους. Αλλα δεν είπε ο Jackman ότι τέλος ο Wolv? Τώρα θα μου πεις άμα πέσει χρήμα ποιος λέει όχι... Είπε άλλη μία ταινία και μετά τέλος, αν δεν κάνω λάθος. Οπότε, γιατί να μην το κλείσει on a high (and gory) note; 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ δυνατό, απίστευτος χαβαλές, βία(Gore), ωραία γκόμενα και γενικά ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα. 1
paularas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 μια ευχάριστη γαμάτη ταινία. δεν έχει κάποιο spoiler να φάτε όσοι δεν την είδατε. πας, κάθεσαι 1 1/2 ώρα και παρακαλάς να μην τελειώσει γιατί είναι σαν να βλέπεις ένα γαμάτο μεγάλο επεισόδιο. έχει gore (6-7/10) έχει χαβαλέ (7-8/10) σε σχέση με τα peaks που έχουν βαρέσει σε comics πάντα. ps1: τα νούμερα αυτά είναι πάντα σε σχέση με τα καφροcomics. γενικά δεν έχει υπάρξει super hero movie που να φτάνει ούτε στα μισά το fun / gore / χαβά / αέρα της ταινίας. ίσως το guardians of the galaxy που το προσέγγισε με διαφορετικό "ευχάριστο" τρόπο.
The Great George Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά Totally Worth it !!! Σε αντίθεση με τους άλλους πιστεύω πως δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή που να απογοητεύει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα