Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμενα ρε παιδια με εχει προβληματισει αυτη η εταιρεια. Η τιμονιερα μου και τα ηχεια τα παλια ειναι διαμαντια.

Ποντικια, πληκτρολογιο G15 και 2 gamepad ειναι ψευτικες πλαστικουρες. Ειδικα τα gamepad ειναι απαραδεκτα (αυτα που εχω εγω).

Για πληκτρολογια και ποντικια εμπιστευομαι μονο τη μισητη μικροσοφτ. Ειναι σκυλια.

Ένα απο τα ίδια και εδώ. H g27 μου σκυλος... Το ίδιο και τα x-530 που τα εχω απο το 2007... Οσο για το Performance MX δε το συζητω. Gamepads, webcams και πληκτρολόγια δε καταλαβαίνω γιατι μου εχουν βγει ολα μάπα.

Δημοσ.

Ένα απο τα ίδια και εδώ. H g27 μου σκυλος... Το ίδιο και τα x-530 που τα εχω απο το 2007... Οσο για το Performance MX δε το συζητω. Gamepads, webcams και πληκτρολόγια δε καταλαβαίνω γιατι μου εχουν βγει ολα μάπα.

Μία από τα ίδια. Τα mouse σκυλιά τα υπόλοιπα μάπα....

Δημοσ.

Μαλλον την βλεπω να βγαζει περιφερειακα και για tablet,notebook,laptop περισσοτερο με βαση το παραπανω.

Δημοσ.

Φαν της Logitech χρόνια τώρα και πλήρως ικανοποιημένος. Το μόνο που μου την έδωσε ήταν όταν αγόρασαν το squeezebox και στο τέλος διέκοψαν την παραγωγή του.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πείτε και οι υπόλοιποι για κάποιο προιόν σας logitech που χάλασε.

Ποντικι logitech Μ515 και στα δυο του χρονια αρχισε να υποφερει απο το λεγομενο "double click" που απο οτι διαβασα, υποφερουν και αλλα μοντελα logitech.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποντικι logitech Μ515 και στα δυο του χρονια αρχισε να υποφερει απο το λεγομενο "double click" που απο οτι διαβασα, υποφερουν και αλλα μοντελα logitech.

δοκιμασες να καθαρισεις την πλακετα ? το λεω γιατι και το δικο μου μικροσοφτ sidewinder mouse εκανε το ιδιο μετα απο 6 χρονια ! γιαυτο +1 σε microsoft ποντικια απο εμενα.

Δημοσ.

δοκιμασες να καθαρισεις την πλακετα ? το λεω γιατι και το δικο μου μικροσοφτ sidewinder mouse εκανε το ιδιο μετα απο 6 χρονια ! γιαυτο +1 σε microsoft ποντικια απο εμενα.

Ναι δεν ηταν θεμα πλακετας αλλα μηχανικο προβλημα. Κατα πασα πιθανοτητα φταιει το ελασμα που υπαρχει εσωτερικα στο αριστερο κλικ. Υπαρχουν καποια βιντεο στο youtube που το αλλαζεις αλλα θελει χερι "χειρουργου".

Δημοσ.

Εγώ έχω το g5, απίστευτο ποντίκι, μου άρεσε τόσο που πήρα κι ένα δεύτερο στο καπάκι, 8 χρόνια μετά το δεύτερο είναι ακόμα στο κουτί του, τόσο σκυλί.

Επίσης το πληκτρολόγιό μου Logitech media greek, αν και το είχα πάρει μεταχειρισμένο από φίλο, τώρα έχει αρχίσει λίγο και δεν ανταποκρίνεται όπως στην αρχή, μετά από 10+ χρόνια, ενώ και τα ηχεία και η κάμερα, συνεχίζουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Βέβαια όλες οι αγορές μου είναι 7 χρόνια+ από τώρα, δεν ξέρω αν έχει χαλάσει την ποιότητα και την αξιοπιστία, ελπίζω πως όχι, πάντως για τότε σίγουρα ήταν εξαιρετικά τα προϊόντα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...