voltmod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σύμφωνα με την Logitech, εδώ και καιρό πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές παρασκηνιακά στο εσωτερικό, την δομή και την φιλοσοφία της εταιρείας, και για αυτό αποφάσισε να αποκαλύψει την μεγαλύτερη μεταμόρφωση του brand στην ιστορία της Logitech. Όπως είναι γνωστό, ο προϊοντικός προσανατολισμός τη Logitech περιλαμβάνει κυρίως ποντίκια, πληκτρολόγια και διάφορα περιφερειακά (χειριστήρια, τηλεχειριστήρια, συστήματα ήχου κ.ά) κυρίως για υπολογιστές αλλά και για φορητές συσκευές τελευταία, ωστόσο τώρα, η εταιρεία θέλει να επεκταθεί και σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες και για αυτό λανσάρει ένα νέο λογότυπο καθώς και ένα ολοκαίνουριο brand, την Logi. Ο νέος υπεύθυνος του τμήματος σχεδίασης της εταιρείας, Alastair Curtis, με θητεία στην ηγετική ομάδα της Nokia, αναμένεται να δώσει νέα διάσταση στον σχεδιασμό των προϊόντων της εταιρείας ενώ αναμένεται να την δούμε να εισέρχεται σε νέες κατηγορίες προϊόντων, με περισσότερη φρεσκάδα και χρώμα, και με περισσότερη έμφαση στην εργονομία που θα προσφέρουν σούπερ εμπειρίες χρήσης. Site: Logitech
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 in before the warranty/support comments... 4
tulipas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το βλέπω να φέρνει κανα Logi smartphone στην αγοράΜπα
Retromaniac Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Από την διαφήμιση είναι ξεκάθαρο τι θα βγάλει. Γλαστράκια για γραφεία. 7
Voodooman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Διαβάζοντας την είδηση δεν κατάλαβα στο παραμικρό τί προϊόντα θα κυκλοφορήσει η Logitech τελικά. Βλέποντας το βίντεο, βγάζω κάποια συμπεράσματα, το πάει για αξεσουάρ/περιφερειακά για tablets και κινητά; Αν ναι, τότε πρώτα θα παραγγέλνω μία θήκη Nillkin, μετά μία "Logi" και μετά το όποιο gadget, ενώ αν δεν βγάζει κάποιο περιφερειακό η Logi για το gadget που έβαλα στο μάτι, αυτό το gadget βγαίνει από την λίστα αγοράς. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Την λατρευω αυτη την εταιρια, μακαρι να ηταν ολες οι εταιριες τοσο καλες σε αυτο που κανουν 2
VyronPeristeri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μια σειρα απο πολυχρομες πλαστικουρες ειδα στο βιντεο. Ειναι μια εταιρεια που βγαζει τις περισσοτερες φορες παρα πολυ ποιοτικα προιοντα. Ελπιζω αυτο να μην το θυσιασει για να γεμισει με πλαστικα και ψευτικα προιοντα την αγορα
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ότι και να βγάλει εφόσον έχει καλό support σαν εταιρία για μένα είναι +... 2
georgepppo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 πολύ καλη με πολυ value for money ηχεία που έχουν και ποιότητα,έχω το g11 εδώ και χρόνια και είναι σκυλί,το mx620 ποντίκι μου επίσης καλό.
tulipas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Έχω ακόμα το G5 ποντίκι απο εποχές που έπαιζα CS:Source. Αθάνατο
nikosjc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εγώ πάλι έχω αλλάξει 3 ποντίκια τα τελευταία 2 χρόνια γιατί είναι το ένα χειρότερο από το άλλο! Στο ένα δεν δουλεύουν πλέον τα κλικ (ok αυτό με έβγαλε καμιά διετία), στο άλλο αλλού το πας και αλλού πάει, στο 3ο πατάς αριστερό κλικ και δουλεύει το δεξί!-κατασκευαστική M560-αλακία). Γιατί λέω εντάξει,στο πρώτο θα έτυχε, στο δεύτερο λέω τέρμα, και τελικά πήρα και τρίτο λόγω unifying και συνήθειας με το speed wheel. Και μιλάμε για χρήση μόνο browsing και photoshop! Ούτε παιχνίδια, ούτε κοπανήματα, ούτε τίποτα! Τελικά δουλεύω μια κινεζιά των 5,5€ μέχρι να βρω κάτι της προκοπής σε ασύρματο. Και ένα joypad στον 1,5 χρόνο βγήκε off το αριστερό αναλογικό, και κάτι ακουστικά βγήκε off το ένα από τα δύο "αυτιά"! Μόνο το πληκτρολόγιο είναι κομπλέ! Και την εμπιστευόμουν πάρα πολύ ως εταιρεία! Τι να πω...
NEFTIS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Κι εμενα ρε παιδια με εχει προβληματισει αυτη η εταιρεια. Η τιμονιερα μου και τα ηχεια τα παλια ειναι διαμαντια. Ποντικια, πληκτρολογιο G15 και 2 gamepad ειναι ψευτικες πλαστικουρες. Ειδικα τα gamepad ειναι απαραδεκτα (αυτα που εχω εγω). Για πληκτρολογια και ποντικια εμπιστευομαι μονο τη μισητη μικροσοφτ. Ειναι σκυλια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα