papasub54 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλημέρα.έχω ένα HP PAVILION g7 με Windows 7 Ultimate x64. Το πρόβλημά μου είναι ότι όλοι οι drivers για την κάρτα ήχου IDT μπλοκάρουν το κουμπί του ήχου στο πληκτρολόγιο και δεν λειτουργεί . ΄Ηχος υπάρχει στα ηχεία και τα ακουστικά , αλλά το κουμπί του ήχου στο πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί και δεν είναι δυνατή η σίγαση ή επαναφορά του ήχου . Έχω χρησιμοποιήσει όλους τους drivers και ο μόνος που λειτουργεί είναι ο 6.1.7601.17514 ο οποίος έχει πολύ κακή απόδοση σε σχέση με τους άλλους drivers . Οι άλλοι drivers ( 6.10.6341.0 , 6.10.6498.0 , 6.10.6425.0 ) έχουν πολύ καλή απόδοση και βελτίωση του ήχου , αλλά δημιουργούν τα προβλήματα που αναφέρθηκε να μπλοκάρουν το κουμπί ήχου στο πληκτρολόγιο .΄Εχει κάποιος καμμιά ιδέα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες να περάσεις τον driver που είχε 'απτη μάνα του' να δεις αν το κάνει με το συγκεκριμένο οδηγό? Φαίνεται περίεργο να κολλάει το κουμπί. Αν βγάλεις τον driver της HP και αφήσεις τον generic των windows το κάνει και εκεί? Δες και Site: εδώ μήπως βοηθήσει.
papasub54 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες να περάσεις τον driver που είχε 'απτη μάνα του' να δεις αν το κάνει με το συγκεκριμένο οδηγό? Φαίνεται περίεργο να κολλάει το κουμπί. Αν βγάλεις τον driver της HP και αφήσεις τον generic των windows το κάνει και εκεί? Δες και Site: εδώ μήπως βοηθήσει. Ο driver της μάνας του είναι ο 6.1.7601.17514 και όπως αναφέρω ο ήχος είναι χάλια. Αυτό που αναφέρει το site το έχω κάνει και ήταν μία από τα ίδια. . Με τους άλλους drivers ο ήχος βελτιώνεται δραματικά , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω σίγαση η επαναφορά με το πληκτρολόγιο ούτε από την taskbar. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.
PavlaraS18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τα άλλα κουμπια στην ιδια μπαρα λειτουργούν? Μήπως είναι ρυθμισμένο να πατάς fn και μετα να ανεβαζεις και να κατεβαζεις την φωνη?
papasub54 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τα άλλα κουμπια στην ιδια μπαρα λειτουργούν? Μήπως είναι ρυθμισμένο να πατάς fn και μετα να ανεβαζεις και να κατεβαζεις την φωνη? Όχι αυτό το κουμπί είναι μεν στην σειρά των F αλλά λειτουργεί αυτόνομα. Αν κατάλαβες καλά το πρόβλημα μάλλον είναι στους drivers γιατί το κάνει σε τρείς και όχι στον πρώτο που αναφέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα