Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ όσο μπορώ να ανάβω ανεμιστήρα.

Τώρα όταν τυχαίνει όπως σήμερα π.χ που γυρίζω στο σπίτι ιδρωμένος απ'έξω το μεσημέρι και στάζουν οι ιδρώτες ακόμα και με ανεμιστήρα, ε ανάβω το κλιματιστικό για 4-5 ώρες μέχρι να σουρουπώσει και να φύγει η ζέστη.

τι λες ρε ανθρωπε εγω με 30 λεπτα κλιματιστικο παγωνω.

Δημοσ.

τι λες ρε ανθρωπε εγω με 30 λεπτα κλιματιστικο παγωνω.

Μπορεί να μην έχεις θέματα με την ζέστη εσύ, εγώ έχω. Το δικό μας κλιματιστικό είναι 13αρι σε αμόνωτο χώρο 35τμ με 4μ ύψος, κανονικά έπρεπε να ήταν μεγαλύτερης ισχύος. Για να παγώσω πρέπει να περάσουν ώρες, κάθομαι με μια βερμούδα χωρίς να φοράω φανέλα αλλιώς και πάλι ιδρώνω, το βάζουμε 26-27 βαθμούς; Η ζέστη από την οθόνη του υπολογιστή επιβαρύνει την κατάσταση περισσότερο.

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχεις θέματα με την ζέστη εσύ, εγώ έχω. Το δικό μας κλιματιστικό είναι 13αρι σε αμόνωτο χώρο 35τμ με 4μ ύψος, κανονικά έπρεπε να ήταν μεγαλύτερης ισχύος. Για να παγώσω πρέπει να περάσουν ώρες, κάθομαι με μια βερμούδα χωρίς να φοράω φανέλα αλλιώς και πάλι ιδρώνω, το βάζουμε 26-27 βαθμούς; Η ζέστη από την οθόνη του υπολογιστή επιβαρύνει την κατάσταση περισσότερο.

εχω και αρκετα μαλιστα απλα κλεινω τα παντα το βαζω στο φουλ και ειμαι αρχοντας μετα βαζω ανεμιστήρα.

γιατι 26-27, γιατι δεν το χαμηλωνεις κιαλο ?

Δημοσ.

Ανάλογα σε ποιον όροφο μένεις παιδιά και την περιοχή.

Εγώ ρετιρέ στη Τούμπα και μέσα έχει τώρα 32 με το κλίμα ανοιχτό :) δεν πρόκειται να το σβήσω τη νύχτα :)

Ανάλογα σε ποιον όροφο μένεις παιδιά και την περιοχή.

Εγώ ρετιρέ στη Τούμπα και μέσα έχει τώρα 32 με το κλίμα ανοιχτό :) δεν πρόκειται να το σβήσω τη νύχτα :)

Δημοσ.

εχω και αρκετα μαλιστα απλα κλεινω τα παντα το βαζω στο φουλ και ειμαι αρχοντας μετα βαζω ανεμιστήρα.

Γιατί δύσκολα φτάνει 26-27 ο χώρος, φτάνει μετά από 4-5 ώρες και τότε σταματάει μερικες φορες ο συμπιεστής και κάνει οικονομία, είναι συμβατικό κλιματιστικό του 2003, και 17 να το βάλεις που έχει την ίδια ψύξη θα βγάζει.

Δημοσ.

Γιατί δύσκολα φτάνει 26-27 ο χώρος, φτάνει μετά από 4-5 ώρες και τότε σταματάει μερικες φορες ο συμπιεστής και κάνει οικονομία, είναι συμβατικό κλιματιστικό του 2003, και 17 να το βάλεις που έχει την ίδια ψύξη θα βγάζει.

Νομίζω στο 25 είναι το ιδανικό.
Δημοσ.

Ναι, αν μιλας για inverter που μεταβάλλουν την ισχύ και την απόδοσή τους, τώρα στο συμβατικό εχει την ίδια ισχύ μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία και να σταματήσει ο συμπιεστής.

Δημοσ.

και εμενα παλιο ειναι αλλα νιωθω διαφορα απο το 27 στο 20 πχ, επισης βαζω τα πτεριγια να κοιτανε κανω για να παγωνει πιο γρηγπρα ο χωρος

Δημοσ.

Ναι, αν μιλας για inverter που μεταβάλλουν την ισχύ και την απόδοσή τους, τώρα στο συμβατικό εχει την ίδια ισχύ μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία και να σταματήσει ο συμπιεστής.

Για απλό μιλάω. Θέλει όμως τις περσιδες προς τα κάτω.
Δημοσ.

Λοιπον Εχω 2 ανεμιστηρες με 3 σκαλες και ενα κλιμα 12αρι.

ΤΟ προβλημα μου εχει ως εξης....

Αν αναβω ολη την  νυχτα και τους 2 ανεμιστηρες υπαρχει περιπτωση να κανουν μεγαλυτερη καταναλωση απο το κλιμα ;

Γενικα τι με συμφερει ;

Πάνω απο 1100 watt μέγιστη κατανάλωση το aircondition σου που είναι κλάσης D. Αν θες να σου πώ ακριβώς την μέγιστη βγάλε φωτογραφία την ετικέτα που  είναι ή πάνω στην εσωτερική μονάδα ή πάνω στην εξωτερική (ή και τα 2 )που λέει διάφορα χαρακτηριστικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...