Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ωραίο φαίνεται, για ρώτα μια περιληπτικά, ευχαριστώ .

Ok ρώτησα για το windsurfing. Το μάθημα/ώρα μαζί με εξοπλισμό πάει γύρω στα 25-30 euros. Αλλά υπάρχουν προσφορές π.χ. 5 μαθήματα 120 euros, 10 μαθήματα 200 euros κλπ.

Με το budget που έχεις είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις δικό σου εξοπλισμό.

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πανάκριβο το windsurfing. Κανει ο αδερφός μου εδω και καμια 20ρια χρονια. Τα χρήματα για εξοπλισμούς ειναι πολλα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι το άτιμο...κι εμένα κάνει το αγόρι μου και φέτος κατάφερε να αγοράσει δικό του εξοπλισμό.

Και φυσικά αν αγοράσει ο TS εξοπλισμό για οποιοδήποτε χόμπι πρέπει να βρει και κάποιο μέρος για αποθήκευση. (Και όχι, συνήθως το μπαλκόνι δεν αρκεί :P)

• Like 1
Δημοσ.

Ok ρώτησα για το windsurfing. Το μάθημα/ώρα μαζί με εξοπλισμό πάει γύρω στα 25-30 euros. Αλλά υπάρχουν προσφορές π.χ. 5 μαθήματα 120 euros, 10 μαθήματα 200 euros κλπ.

Με το budget που έχεις είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις δικό σου εξοπλισμό.

Όντως πολύ ακριβό το έψαξα και εγώ πάει πολλά λεφτά :(

Πανάκριβο το windsurfing. Κανει ο αδερφός μου εδω και καμια 20ρια χρονια. Τα χρήματα για εξοπλισμούς ειναι πολλα.

Μόνο ο αετός έχει 700€ νομίζω.

Είναι το άτιμο...κι εμένα κάνει το αγόρι μου και φέτος κατάφερε να αγοράσει δικό του εξοπλισμό.

Και φυσικά αν αγοράσει ο TS εξοπλισμό για οποιοδήποτε χόμπι πρέπει να βρει και κάποιο μέρος για αποθήκευση. (Και όχι, συνήθως το μπαλκόνι δεν αρκεί :P)

Μωρέ χώρος υπάρχει, τόσα λεφτά δύσκολα χαχαχα :P

Δημοσ.

Εχω το   δευτερο   Sig Sauer Xsix  supermatch που ηρθε στην Ελλαδα με ηλεκτρονικα σκοπευτικα  .Τα sti einai πολυ γνωστα και καθαροαιμα  αγωνιστικα  εχω ριξει και με αυτο ,εξαιρετικο οπλο  go for it  .

πωω οπλάρα το x6, μόνο απο βιντεάκια το έχω δει.

κάποια μέρα να πάμε για shooting παρέα, θέλω να το δοκιμάσω :D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο, θα γράψω εδώ. Λοιπόν, είμαι χαρακτήρας που βαριέται γρήγορα και δεν έχει πειθαρχία να ασχοληθεί με κάτι σε βάθος χρόνου. Θέλω μια περιστασιακή ασχολία που να μην χρειάζεται ακριβό εξοπλισμό γιατι δεν έχω χώρο (ούτε θέλω να ξοδευτώ) και να μπορώ να την κάνω σπίτι ή κάπου έξω που θα έχω και το μωρό μαζί (δεν υπάρχει κανείς να το προσέξει).

Μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί: παζλ, ζωγραφική με μολύβια, οριγκάμι.

Ιδέες?

Δημοσ.

DnD. Και το μωρό μπορεί να σου δίνει buff στις μάχες.

Εναλλακτικά, παζλ που είπες είναι ωραία ιδέα. Και αν φτιάξεις κανα μεγάλο μπορείς να το κορνιζαρεις μετά. Επίσης, πλέξιμο, κατασκευές με πηλό, gaming, λέσχη ανάγνωσης βιβλίων...

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο, θα γράψω εδώ. Λοιπόν, είμαι χαρακτήρας που βαριέται γρήγορα και δεν έχει πειθαρχία να ασχοληθεί με κάτι σε βάθος χρόνου. Θέλω μια περιστασιακή ασχολία που να μην χρειάζεται ακριβό εξοπλισμό γιατι δεν έχω χώρο (ούτε θέλω να ξοδευτώ) και να μπορώ να την κάνω σπίτι ή κάπου έξω που θα έχω και το μωρό μαζί (δεν υπάρχει κανείς να το προσέξει).

Ιδέες?

Ζωγραφικη σε κεραμικα.Γλαστρες , κυπελακια, βαζα, δοχεια κλπ.Πχ παιρνεις ενα φθηνο κεραμικο πιατο η πιατακι γλαστρας ,του ανοιγεις μια τρυπα , βαζεις ενα μηχανισμο απ ενα φθηνο ρολοι, ετοιμο το , ζωγραφισμενο απο το χερι σου, ρολοι τοιχου.

Σου ειπα κατι που δεν θελει πολλα πολλα, γιατι βλεπω οτι το οριγκαμι το εχεις στην ξεπετα .Δεν το ξερω, αλλα και μου λεει οτι ειναι η αποθεωση της πειθαρχιας και υπομονης,οπως ολα ολες οι ιαπωνικες τεχνες

Κηπουρικη εσωτερικων χωρων , υδροπονικη

• Like 1
Δημοσ.

Ιδέες?

android games μικρά (ειδικά συγκριτικά με dnd κτλ) και διασκεδαστικά

Έχει αρκετά που είναι τζάμπα οπότε τα κοιτάς και όταν τα βαρεθείς τα πετάς

Puzzles, find items, differences, καρτουνίστικα, ότι θες έχει. Εξακριβωμένο ότι αρέσουν και στις γυναίκες

Σε κάποια συνήθως θέλουν mobile data οπότε το κοιτάς αυτό. Εννοείται ότι ανάλογα το game, εξαφανίζεται ένα κομμάτι της μπαταρίας

Δημοσ.

Ιδέες?

Εξω παιζει ποδηλατο με καλαθι μπροστα για το μωρο. Κλειστό καλάθι. Εννοείται πρέπει να βρεις καταλληλο χωρο γιατί η παιδεια των ελληνων οδηγων δεν επιτρεπει πολλα.

20131214_134222.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μεχρι στιγμής ήδη παίζω διάφορα χαζοπαιχνιδάκια android επειδή δεν κολλάς για πολλή ώρα όπως σε minecraft - dnd κλπ που λετε. Ξεχασα να πω οτι δεν θελω να κολλάω και πολλή ώρα γιατι αλλιως θα ξυπναει η μικρη και δεν θα εχω κανει τιποτα αλλο απο το να καιγομαι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μεχρι στιγμής ήδη παίζω διάφορα χαζοπαιχνιδάκια android επειδή δεν κολλάς για πολλή ώρα όπως σε minecraft - dnd κλπ που λετε. Ξεχασα να πω οτι δεν θελω να κολλάω και πολλή ώρα γιατι αλλιως θα ξυπναει η μικρη και δεν θα εχω κανει τιποτα αλλο απο το να καιγομαι.

Δηλαδή θέλεις ένα χόμπυ, που να σου αρέσει, να μην κολλάς για λίγη ώρα, να μην κολλάς για πολύ ώρα, να κολλάς για όση ώρα θέλεις εσύ ακριβώς, να μην χρειάζεται ακριβό εξοπλισμό και να σου ταιριάζει σαν χαρακτήρας (πειθαρχία κτλ). 

Και δεν το έλεγες από την αρχή, να ξέρουμε ακριβώς τι να σου προτείνουμε; 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις ένα χόμπυ, που να σου αρέσει, να μην κολλάς για λίγη ώρα, να μην κολλάς για πολύ ώρα, να κολλάς για όση ώρα θέλεις εσύ ακριβώς, να μην χρειάζεται ακριβό εξοπλισμό και να σου ταιριάζει σαν χαρακτήρας (πειθαρχία κτλ). 

Και δεν το έλεγες από την αρχή, να ξέρουμε ακριβώς τι να σου προτείνουμε; 

Ξέχασες το μωρό! :P :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...