Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 επειδή με ενδιαφέρει η σκοποβολή πόσο κοστίζει να αγοράσεις δικό σου όπλο ? θέλει συγκεκριμένο για σκοποβολή ή οποιοδήποτε περίστροφο ? κάπου είχε πάρει το αφτί μου παλιότερα και το είχε διαβάσει κ στην τοπική εφημερίδα οτι έβρισκες με 200 euro στην λαϊκή στα ζαρουχλέικα Πάτρας (ζαρού αρού που λένε) αν ήξερες τα σωστά άτομα, οπότε να υποθέσω με απόδειξη πάει στα 2000 πάνω κάτω? χμμ εισαι λιγο μπερδεμενος . Το ποσο κοστιζει να αγορασεις κανεις δικο του οπλο ειναι σαν να με ρωτας ποσο κοστιζει να αγορασεις δικο σου αυτοκινητο . Το δικο μου κανει 3000 , ενα glock περιπου 700 και σε γενικες γραμμες τα 9αρια απο 500 ευρω κανεις δουλεια . Περιστροφο λεμε οτι εχει μυλο ,τα αλλα ειναι πιστολια ολα κανουν γι ασκοποβολη . Δεν μπορεις να εχεις οπλο δικο σου αν δεν εχεις εναν τουλαχιστον χρονο ως σκοπευτης και αρκετους αγωνες . Αφου εχεις αυτες τις προυποθεσεις πρεπει να εγκριθει η αδεια απο τμημα εκρηκτικων και οπλων της ασφαλειας απαραιτητη προυποθεση λευκο ποινικο μητρωο και μια σειρα αλλων λογων που δεν κοινοποιουνται. Η σκοποβολη ειναι Ολυμπιακο αθλημα ολα ειναι νομιμα και 100% τυπικα ,τα αλλα που λες για λαικες ειναι "αφρικανικες ταρζανιες " προφανως παρανομα και φυσικα δεν εχουν θεση στην σκοποβολη αλλωστε δεν μπορεις ουτε την ιδιοτητα του σκοπευτη να εχεις ουτε φυσικα να συμμετεχεις σε αγωνες με μη νομιμο οπλο το οποιο ειναι σοβαροτατο κακουργημα . Οποτε και στο θεμα μας δεν μπορει ο φιλος με 400 ευρω μπατζετ να ασχοληθει . 1
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 χμμ εισαι λιγο μπερδεμενος . Το ποσο κοστιζει να αγορασεις κανεις δικο του οπλο ειναι σαν να με ρωτας ποσο κοστιζει να αγορασεις δικο σου αυτοκινητο . Το δικο μου κανει 3000 , ενα glock περιπου 700 και σε γενικες γραμμες τα 9αρια απο 500 ευρω κανεις δουλεια . Περιστροφο λεμε οτι εχει μυλο ,τα αλλα ειναι πιστολια ολα κανουν γι ασκοποβολη . Δεν μπορεις να εχεις οπλο δικο σου αν δεν εχεις εναν τουλαχιστον χρονο ως σκοπευτης και αρκετους αγωνες . Αφου εχεις αυτες τις προυποθεσεις πρεπει να εγκριθει η αδεια απο τμημα εκρηκτικων και οπλων της ασφαλειας απαραιτητη προυποθεση λευκο ποινικο μητρωο και μια σειρα αλλων λογων που δεν κοινοποιουνται. Η σκοποβολη ειναι Ολυμπιακο αθλημα ολα ειναι νομιμα και 100% τυπικα ,τα αλλα που λες για λαικες ειναι "αφρικανικες ταρζανιες " προφανως παρανομα και φυσικα δεν εχουν θεση στην σκοποβολη αλλωστε δεν μπορεις ουτε την ιδιοτητα του σκοπευτη να εχεις ουτε φυσικα να συμμετεχεις σε αγωνες με μη νομιμο οπλο το οποιο ειναι σοβαροτατο κακουργημα . Οποτε και στο θεμα μας δεν μπορει ο φιλος με 400 ευρω μπατζετ να ασχοληθει . Όντως έχει δίκιο δεν μπορείς να συμμετέχεις με παράνομο όπλο, με σκοποβολή δεν μπορώ και δεν με ψήνει τόσο όσο το κυνήγι είτε με ένα καλό αεροβόλο για αρχή
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τη σκοποβολή και το ψάρεμα δεν τα λες και τόσο extreme... really ? 1
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 really ? wtf? τώρα αυτό είναι αληθινό; τι φάση;
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 really ? και ο ξιφίας να μην τον ξεκοίλιαζε σκέψου εκεί που πιάνει το "σπαθί" του να τον έκοβε λίγο θα προλάβαιναν να τον μαζέψουν πριν πλακώσουν καρχαρίες? extreme φάση απόλες τις απόψεις
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Όχι video games αχχαχαχα Δεν είναι video game, δες πρώτα και μετά ρίξε άκυρο.
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν είναι video game, δες πρώτα και μετά ρίξε άκυρο. Όταν γυρίσω θα το δω, promise χαχαχα Με ένα απλό googlαρισμα σαν game μου φάνηκε, θα το δω
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ίσως ακουστεί λίγο ξεκάρφωτο αλλά έχεις σκεφτεί να γραφτείς σε μια εθελοντική ομάδα; Πριν τρία χρόνια έψαχνα και εγώ ένα χομπι να γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου, και τελικά αποφάσισα να πάω στην εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας – δασοπυρόσβεσης της περιοχής μου. Από τότε και νέες γνωριμίες και φίλους έκανα και απέκτησα ένα χομπι και τον χρόνο μου γεμίζω και χρήσιμες γνώσεις έχω πάρει (πέρα από τη πιστοποίηση σε εξετάσεις της πυροσβεστικής) είχαμε και σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον ερυθρό σταυρό για παράδειγμα, + όλες τιε εκπαιδεύσεις τον χειμώνα. Επίσης τώρα το καλοκαίρι έχει και το xtreme στοιχείο αν σου κάτσει και τρέχεις σε κανα βουνό για φωτιά για παράδειγμα. Επίσης θα βρεις άτομα με άλλα χόμπι (σκοποβολή, ορειβασία, κλπ) και έτσι θα είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις και άλλες δραστηριότητες. και το σημαντικότερο στις μέρες μας: με 0 έξοδα εκτός και αν αποφασίσεις να πάρεις εσύ κάτι καλύτερο από αυτό που θα σου δώσουν (πχ το μόνο έξοδο που έχω κάνει στα τρία χρόνια είναι το ότι πήρα ένα δικό μου ζευγάρι γάντια) Έτσι ξεκίνησε και ένας φίλος μου και τώρα είναι κανονικός πυροσβέστης και πληρώνεται.
kaliakman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πάντως για ορεινή ποδηλασία που έχει προταθει αρκετές φορές το 500 είναι πολύ μινιμουμ (δηλαδή μπαίνεις σε entry μονοπάτια) αν θέλεις διπλές αναρτήσεις και τα λοιπά για καταβασεις θέλεις 1+ k σε μεταχειρισμένο και 1.5κ για καινούριο (χωρια ο εξοπλισμός)
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Έτσι ξεκίνησε και ένας φίλος μου και τώρα είναι κανονικός πυροσβέστης και πληρώνεται. Μια χαρά του έκατσε, τυχερός και μπράβο του Πάντως για ορεινή ποδηλασία που έχει προταθει αρκετές φορές το 500 είναι πολύ μινιμουμ (δηλαδή μπαίνεις σε entry μονοπάτια) αν θέλεις διπλές αναρτήσεις και τα λοιπά για καταβασεις θέλεις 1+ k σε μεταχειρισμένο και 1.5κ για καινούριο (χωρια ο εξοπλισμός) Ακριβούτσικο το άτιμο
David20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τη σκοποβολή και το ψάρεμα δεν τα λες και τόσο extreme... Ναι,αλλα αν κανεις σκοποβολη σε ηλιθιους ανεγκεφαλους γειτονες που σε κανουν τη ζωη δυσκολη γινεται και extreme και περιπετειωδες χομπυ (αστυνομιες,κυνηγητα,συλληψεις,δικες-καταδικες κλπ)... 1
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ναι,αλλα αν κανεις σκοποβολη σε ηλιθιους ανεγκεφαλους γειτονες που σε κανουν τη ζωη δυσκολη γινεται και extreme και περιπετειωδες χομπυ (αστυνομιες,κυνηγητα,συλληψεις,δικες-καταδικες κλπ)... Εδώ τα έχουμε καλά μεταξύ μας no problem overclocking Ούτε για αστείο καλά είναι έτσι δεν θέλω να ψάχνω καινούργιο cpu
haris013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 χμμ εισαι λιγο μπερδεμενος . Το ποσο κοστιζει να αγορασεις κανεις δικο του οπλο ειναι σαν να με ρωτας ποσο κοστιζει να αγορασεις δικο σου αυτοκινητο . Το δικο μου κανει 3000 , ενα glock περιπου 700 και σε γενικες γραμμες τα 9αρια απο 500 ευρω κανεις δουλεια . Περιστροφο λεμε οτι εχει μυλο ,τα αλλα ειναι πιστολια ολα κανουν γι ασκοποβολη . Δεν μπορεις να εχεις οπλο δικο σου αν δεν εχεις εναν τουλαχιστον χρονο ως σκοπευτης και αρκετους αγωνες . Αφου εχεις αυτες τις προυποθεσεις πρεπει να εγκριθει η αδεια απο τμημα εκρηκτικων και οπλων της ασφαλειας απαραιτητη προυποθεση λευκο ποινικο μητρωο και μια σειρα αλλων λογων που δεν κοινοποιουνται. Η σκοποβολη ειναι Ολυμπιακο αθλημα ολα ειναι νομιμα και 100% τυπικα ,τα αλλα που λες για λαικες ειναι "αφρικανικες ταρζανιες " προφανως παρανομα και φυσικα δεν εχουν θεση στην σκοποβολη αλλωστε δεν μπορεις ουτε την ιδιοτητα του σκοπευτη να εχεις ουτε φυσικα να συμμετεχεις σε αγωνες με μη νομιμο οπλο το οποιο ειναι σοβαροτατο κακουργημα . Οποτε και στο θεμα μας δεν μπορει ο φιλος με 400 ευρω μπατζετ να ασχοληθει . άσχετο φώτη, με τι ρίχνεις? έχεις δοκιμάσει τα sti? ψήνομαι να πάρω ένα custom sti με ηλεκτρονικά σκοπευτικά , ελαφρομένο, extended clip κλπ κλπ για να παίξω στην open κατηγορία. αν έχεις εμπειρία πες μου σε παρακαλώ τη γνώμη σου.
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 άσχετο φώτη, με τι ρίχνεις? έχεις δοκιμάσει τα sti? ψήνομαι να πάρω ένα custom sti με ηλεκτρονικά σκοπευτικά , ελαφρομένο, extended clip κλπ κλπ για να παίξω στην open κατηγορία. αν έχεις εμπειρία πες μου σε παρακαλώ τη γνώμη σου. Εχω το δευτερο Sig Sauer Xsix supermatch που ηρθε στην Ελλαδα με ηλεκτρονικα σκοπευτικα .Τα sti einai πολυ γνωστα και καθαροαιμα αγωνιστικα εχω ριξει και με αυτο ,εξαιρετικο οπλο go for it . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα