Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέσω του δήμου Ιλίου είχα κάνει πριν χρόοονια και ήταν 40-50 το μήνα. [Δυστυχώς δεν υπάρχει πια το συγκεκριμένο πρόγραμμα ιππασίας.]

Μπορεί όλο και κάποιος δήμος να οργανώνει ακόμα μαθήματα και να έρχεται φθηνά.

Δημοσ.

Μέσω του δήμου Ιλίου είχα κάνει πριν χρόοονια και ήταν 40-50 το μήνα. [Δυστυχώς δεν υπάρχει πια το συγκεκριμένο πρόγραμμα ιππασίας.]

Μπορεί όλο και κάποιος δήμος να οργανώνει ακόμα μαθήματα και να έρχεται φθηνά.

Που κανατε ιππασια ? Χλωμο να υπαρχουν αυτα τα δημοτικα προγραμματα πλεον  ,επισης μιλησε για hobby  να ασχοληθει οχι να κανει μια φορα .

Στον ΙΟΒ  που ειναι απο τους  μεγαλυτερους και παλιοτερους  τοσο εχει οσο σου ειπα .

Στο δικό σου ράντσο με το δικό σου άλογο είναι τσάμπα.

χαχαχα τσαμπα θα του ερθει !

• Like 2
Δημοσ.

Που κανατε ιππασια ? Χλωμο να υπαρχουν αυτα τα δημοτικα προγραμματα πλεον  ,επισης μιλησε για hobby  να ασχοληθει οχι να κανει μια φορα .

Στον ΙΟΒ  που ειναι απο τους  μεγαλυτερους και παλιοτερους  τοσο εχει οσο σου ειπα .

χαχαχα τσαμπα θα του ερθει !

Κάναμε στο αθλητικό κέντρο της Ραδιοφωνίας αν ξέρεις. Βρε κι εγώ για hobby λέω, όχι μία φορά.

Μήπως προσφέρει μαθήματα κανας δήμος ανατολική Αττική π.χ. Σπάτα;

Βλέπω εδώ έχει συγκεντρωμένους τους ιππικούς ομίλους. Όποιος ενδιαφέρεται, παίρνει τηλ και ρωτάει καμιά τιμή.

http://www.eirinika.gr/article/3067/kai-omos-ehoyme-35-omiloys-ippasias-stin-attiki-parte-ta-paidia-kai-kavala-sta-aloga

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις το κόστος όμως γιατί το φθηνό το εκλαμβάνει διαφορετικά ο καθένας. Επίσης δε μας λες που είσαι. Αν στην περιοχή σου υπάρχει πίστα για airsoft τότε το θεωρώ μια πολύ καλή πρόταση. Ένα 500αρικο θες βέβαια όπως σου είπαν και προηγουμένως. Το scuba diving φαντάζομαι ότι θα θέλει κάποια μαθήματα που προφανώς θα κοστίζουν αρκετά.

Δημοσ.

Το χόμπι το αποφασίζεις πάντα μόνος σου.

Γνώμες ζήτησα πληροφορίες και μια γενική συζήτηση.

kite surfing, σκοποβολη, ψαρεμα

Kite surfing μου φαίνεται  καλή ιδέα!!

παρε ενα jimny καντο τουμπανο και γρηγορα στα βουνα και στις λασπες

Καλή ιδέα πολλά λεφτά  :mellow:

Δημοσ.

Το μονο φθηνο hobby που ξερω εγω ειναι η θεαση τηλεοπτικων  σειρων ολα τα αλλα θελουν μινιμουμ 500 για να ξεκινησεις .Επισης ενας που ειπε για την σκοποβολη  ειναι 50 ευρω καθε φορα που πας + την ετησια εγγραφη στην σχολη 200 ,συν τον γιατρο που περνας καθε χρονο  οπως σε ολα τα αλλα .

Αν εχεις και δικο σου οπλο  αστο ...απλα δεν θες να ξερεις .

Κοινως φτηνα hobby  που σχετιζονται με δραστηριοτητες δεν υπαρχουν  αλλα επειδη το  φτηνο εχει να κανει με την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος για αυτο μιλησα και εγω για budget  που μπορει να διαθεσει  ωστε  να μπει ενα πλαισιο  και να μην αραδιαζουμε  ενα σωρο    hobbies που ενδεχομενως να μην μπορει να ακολουθησει .

Δημοσ.

Χμμμμ τί άλλα; Windsurfing θα σου άρεσε; Μπορώ να ρωτήσω αν θες φίλους μου σερφεράδες για το συνολικό κόστος αν θες να αγοράσεις/νοικιάσεις εξοπλισμό, πόσα μαθήματα χρειάζονται κλπ.

Δημοσ.

Paintball που συνδυάζει και πολλά απο αυτά που έγραψες. Μπορεις για αρχη να πας σε πίστα και αν σου αρέσει να μπεις σε κάποια ομάδα που πάνε και παίζουν στο δάσος, στα μεταλλεία, σε ερείπεια, κλπ.

Θα προτιμούσα air soft είναι πιο virtual war φάση έχει καλό χαβαλέ :)

καλημέρα, όταν λές όχι μεγάλο κόστος τί εννοείς? για παράδειγμα. για να μπείς στον χώρο του airsoft θέλεις περίπου 300 ευρώ για ένα καλό όπλο άλλο ένα 200άρι για στολή εξαρτήσεις γυαλιά και βενζίνες όποτε γίνοντε τα event να πηγαίνεις σε διάφορα σημεία.

η ποδηλασία πάλι περιορίζει το κόστος όσων αφορά το ποδήλατο μιάς και δέν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις κάνα των 800 ευρώ. αγοράζεις ένα με 150-200 κάνα 100άρι μετά κράνος επιγονατίδες κτλ.

scuba diving έχω την εντύπωση οτι δέν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις εξοπλισμό πλήρη (πάμε σε απαγορευμένα έξοδα) όμως νοικιάζεις. το θέμα είναι όμως οτι θα πρέπει να γνωρίζεις και νομίζω υπάρχουν σχολές που σου κάνουν μαθήματα πρώτα και όταν φτάσεις σε κάποιο επίπεδο τότε είσαι σε θέση να μπορείς να κάνεις και μόνος σου. για τα τελευταία δέν είμαι και 100% σίγουρος για αυτά που σου λέω οπότε ψάξτο.

όπως και να έχει φίλε μου όταν "μπαίνεις" σε έναν καινούριο χώρο και σε νερά απάτητα για εσένα και θέλεις να το κάνεις σάν χόμπυ-διασκέδαση-γυμναστική ή και όλα τα παραπάνω μαζί να ξέρεις οτι πρέπει να είσαι σίγουρος οτι θα το συνεχίσεις όπως να είσαι σίγουρος οτι θα πρέπει να πληρώσεις κάποια χρήματα αρκετά στην αρχή.

400€ έχω αυτήν την στιγμή (περιμένουμε βέβαια και τις πολιτικές εξελίξεις μην πεινάσουμε και μας μειώνει στο χέρι κανένα ψαροντούφεκο) 

Γυμναστήριο με προγράμματα.. ΜΜΑ ΚΙΚ ΒΟΞ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

Από σεπτέμβρη γυμναστήριο :)

Τιποτα απο αυτα που αναφερεις  δεν εχει χαμηλο κοστος πες το budget  που μπορεις να διαθεσεις  για να καταλαβουμε .

400€ το max

Ιππασία!! Υπέροχη αίσθηση να καλπάζει το άλογο.

Πολλά λεφτά και δεν με τραβάει το βαριέμαι αν και μαρέσει το άλογο σαν ζώο έξυπνο και πολύ δυνατό. 

Το γκολφ ξέχασες.

Κάτι πιο xtreme :(

Δεν αναφέρεις το κόστος όμως γιατί το φθηνό το εκλαμβάνει διαφορετικά ο καθένας. Επίσης δε μας λες που είσαι. Αν στην περιοχή σου υπάρχει πίστα για airsoft τότε το θεωρώ μια πολύ καλή πρόταση. Ένα 500αρικο θες βέβαια όπως σου είπαν και προηγουμένως. Το scuba diving φαντάζομαι ότι θα θέλει κάποια μαθήματα που προφανώς θα κοστίζουν αρκετά.

400€ έχω πολλούς φίλους που είναι σε team airsoft έχουν όπλα θα βοηθούσαν πολύ καλή φάση άσχετα που δεν έχω μπει ακόμα σε μάχη, 500αρικο δεν θες ψάχναμε και βρίσκαμε πολύ καλά όπλα με τα μισά λεφτά (250)σιγά σιγά θα πάρω και τον εξοπλισμό σε περίπτωση που ξεκινήσω.

Το μονο φθηνο hobby που ξερω εγω ειναι η θεαση τηλεοπτικων  σειρων ολα τα αλλα θελουν μινιμουμ 500 για να ξεκινησεις .Επισης ενας που ειπε για την σκοποβολη  ειναι 50 ευρω καθε φορα που πας + την ετησια εγγραφη στην σχολη 200 ,συν τον γιατρο που περνας καθε χρονο  οπως σε ολα τα αλλα .

Αν εχεις και δικο σου οπλο  αστο ...απλα δεν θες να ξερεις .

Κοινως φτηνα hobby  που σχετιζονται με δραστηριοτητες δεν υπαρχουν  αλλα επειδη το  φτηνο εχει να κανει με την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος για αυτο μιλησα και εγω για budget  που μπορει να διαθεσει  ωστε  να μπει ενα πλαισιο  και να μην αραδιαζουμε  ενα σωρο    hobbies που ενδεχομενως να μην μπορει να ακολουθησει .

Ψαροντούφεκο θέλει 500αρι; Αντί για σκοποβολή μπορώ και κυνήγι με αεροβόλο που πάλι δεν θέλει πολλή λεφτά ποδηλασία επίσης δεν θέλει 500αρι και πολλά άλλα δεν θέλουν τόσα λεφτά.

Χμμμμ τί άλλα; Windsurfing θα σου άρεσε; Μπορώ να ρωτήσω αν θες φίλους μου σερφεράδες για το συνολικό κόστος αν θες να αγοράσεις/νοικιάσεις εξοπλισμό, πόσα μαθήματα χρειάζονται κλπ.

Ναι ωραίο φαίνεται, για ρώτα μια περιληπτικά, ευχαριστώ .

Δημοσ.

Για πες μου πως θα την κανεις την ποδηλασια κατω απο 500 ευρω?

Ψαροντουφεκο και στολη εχεις χτυπησει ενα 500 ρικο  για πλακα  χωρις τα παρελκομενα   και τις μετακινησεις  που πρεπει να υπολογισεις και αυτα στο κοστος του hobby  εκτος αν  σκοπευεις να βουτας στο λιμανι του Πειραια για σαμπρελες οποτε παω πασο ...

Θα προτιμούσα air soft είναι πιο virtual war φάση έχει καλό χαβαλέ :)

400€ έχω αυτήν την στιγμή (περιμένουμε βέβαια και τις πολιτικές εξελίξεις μην πεινάσουμε και μας μειώνει στο χέρι κανένα ψαροντούφεκο) 

Από σεπτέμβρη γυμναστήριο :)

400€ το max

Πολλά λεφτά και δεν με τραβάει το βαριέμαι αν και μαρέσει το άλογο σαν ζώο έξυπνο και πολύ δυνατό. 

Κάτι πιο xtreme :(

400€ έχω πολλούς φίλους που είναι σε team airsoft έχουν όπλα θα βοηθούσαν πολύ καλή φάση άσχετα που δεν έχω μπει ακόμα σε μάχη, 500αρικο δεν θες ψάχναμε και βρίσκαμε πολύ καλά όπλα με τα μισά λεφτά (250)σιγά σιγά θα πάρω και τον εξοπλισμό σε περίπτωση που ξεκινήσω.

Ψαροντούφεκο θέλει 500αρι; Αντί για σκοποβολή μπορώ και κυνήγι με αεροβόλο που πάλι δεν θέλει πολλή λεφτά ποδηλασία επίσης δεν θέλει 500αρι και πολλά άλλα δεν θέλουν τόσα λεφτά.

Ναι ωραίο φαίνεται, για ρώτα μια περιληπτικά, ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.

Και γω για hobby το εχω το ποδηλατο αλλα εχω σκασει πανω απο 30k σε ποδηλατα και εξοπλισμους τα τελευταια χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες μου πως θα την κανεις την ποδηλασια κατω απο 500 ευρω?

Ψαροντουφεκο και στολη εχεις χτυπησει ενα 500 ρικο  για πλακα  χωρις τα παρελκομενα   και τις μετακινησεις  που πρεπει να υπολογισεις και αυτα στο κοστος του hobby  εκτος αν  σκοπευεις να βουτας στο λιμανι του Πειραια για σαμπρελες οποτε παω πασο ...

Ρε φίλε κάτσε όλοι ξεκινάνε βήμα βήμα δεν θα τα πάρω όλα μαζί και αίντε ξεκινάω και με 250€ πλέον βρίσκεις ποδήλατα πολύ καλά, όσο για το ψαροντούφεκο οι μετακινήσεις δεν με ενδιαφέρουν μιας και μένω σε παραθαλάσσια περιοχή, μια ματία στο skroutz βρήκα και φθηνά ψαροντούφεκα και φθηνές στολές με ταβάνι τα 400€ που έχω πιστεύω σίγουρα τα παίρνω 

Και γω για hobby το εχω το ποδηλατο αλλα εχω σκασει πανω απο 30k σε ποδηλατα και εξοπλισμους τα τελευταια χρονια.

Από κάπου ξεκινάει ο καθένας όπως είπες τα τελευταία χρόνια, δεν ξεκίνησες ντούκου 30κ και έφυγες..

Δημοσ.

Ρε φίλε κάτσε όλοι ξεκινάνε βήμα βήμα δεν θα τα πάρω όλα μαζί και αίντε ξεκινάω και με 250€ πλέον βρίσκεις ποδήλατα πολύ καλά, όσο για το ψαροντούφεκο οι μετακινήσεις δεν με ενδιαφέρουν μιας και μένω σε παραθαλάσσια περιοχή, μια ματία στο skroutz βρήκα και φθηνά ψαροντούφεκα και φθηνές στολές με ταβάνι τα 400€ που έχω πιστεύω σίγουρα τα παίρνω 

Από κάπου ξεκινάει ο καθένας όπως είπες τα τελευταία χρόνια, δεν ξεκίνησες ντούκου 30κ και έφυγες..

Ενταξει αν το θετεις ετσι πως θα κανεις ποδηλασια με 250 ευρω ποδηλατο ,οκ  το δεχομαι .

Καλα να περασεις με οτι  τελικα αποφασισεις να ασχοληθεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...