Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ενταξει αν το θετεις ετσι πως θα κανεις ποδηλασια με 250 ευρω ποδηλατο ,οκ το δεχομαι . Καλα να περασεις με οτι τελικα αποφασισεις να ασχοληθεις . Είπα ότι μπορείς να βρείς καλά ποδήλατα και με 250€, εγώ έχω το MAX 400€ που σίγουρα παίρνεις ένα πολύ καλό και αξιόλογο ποδήλατο.
DhZou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μάγκα ψαροντούφεκο, και αν πέσει πείνα θα τρως τα ψάρια που θα χτυπάς
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για πες μου ποια ''καλα'' ποδηλατα βρισκεις με 250euros ? Είχα συζητήσει με έναν ποδηλατά στην γειτονία και μου είπε μπορείς να κάνεις την δουλεία σου δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι τρελό Μάγκα ψαροντούφεκο, και αν πέσει πείνα θα τρως τα ψάρια που θα χτυπάς Όντως χαχαχα γιατί όχι;
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Είπα ότι μπορείς να βρείς καλά ποδήλατα και με 250€, εγώ έχω το MAX 400€ που σίγουρα παίρνεις ένα πολύ καλό και αξιόλογο ποδήλατο. Ουτε κατα διανοια ,ειπαμε να κανεις ποδηλασια με οσα διαθετεις αλλα μην λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν .Θα παρεις ενα πολυ κατω του μετριου ποδηλατο για την ακριβεια ενα entry level μιας φτηνης μαρκας μεχρι εκει . Κανεις ποδηλασια με αυτο ? Ναι φυσικα και κανεις εδω αλλοι ειναι χορτοφαγοι ...
Unabomber Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ηοbby-ποδηλατο δηλαδη να πηγαινεις απο το σπιτι στο supermarket δηλαδη ? (τυχαιο παραδειγμα) ή σε βουνο ή να λιωνεις σε road καταστασεις με μεγαλες αποστασεις ? 1
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ουτε κατα διανοια ,ειπαμε να κανεις ποδηλασια με οσα διαθετεις αλλα μην λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν .Θα παρεις ενα πολυ κατω του μετριου ποδηλατο για την ακριβεια ενα entry level μιας φτηνης μαρκας μεχρι εκει . Κανεις ποδηλασια με αυτο ? Ναι φυσικα και κανεις εδω αλλοι ειναι χορτοφαγοι ... Με 400€ δεν παίρνεις ένα αξιόλογο ποδήλατο; wtf Εγώ με σάπιο ποδήλατο έχω κάνει πάνε-έλα 20χλμ Ηοbby-ποδηλατο δηλαδη να πηγαινεις απο το σπιτι στο supermarket δηλαδη ? (τυχαιο παραδειγμα) ή σε βουνο ή να λιωνεις σε road καταστασεις με μεγαλες αποστασεις ? Για το σούπερ μάρκετ έχω ένα bmx και ένα΄άλλο, μαρέσει πολύ η φάση Mountain bike αλλά και για δρόμο ψήνομαι
NinjaMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τέννις, Κωπηλασία (απ'τα αγαπημένα μου), χορός (πχ breakdance, latin), διάβασμα βιβλίων (πχ για θετική σκέψη, αυτοβελτίωση κτλ.), εθελοντισμός (πχ πυροσβεστική, ερυθρός σταυρός), videogames (προσοχή στο "κάψιμο").
mastoras007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εγώ που μου αρέσει πολύ το snowboard ηθελα να ξεκινισω kitesurf αλλά θές τουλάχιστον 1 χιλιάρικο για εξπολησμό+οποσδήποτε δικό σου μεταφορικο αμάξι δηλαδη κάτι που ργώ δέν έχω και το άφησα για του χρόνου.
VitamineQ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ίσως ακουστεί λίγο ξεκάρφωτο αλλά έχεις σκεφτεί να γραφτείς σε μια εθελοντική ομάδα; Πριν τρία χρόνια έψαχνα και εγώ ένα χομπι να γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου, και τελικά αποφάσισα να πάω στην εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας – δασοπυρόσβεσης της περιοχής μου. Από τότε και νέες γνωριμίες και φίλους έκανα και απέκτησα ένα χομπι και τον χρόνο μου γεμίζω και χρήσιμες γνώσεις έχω πάρει (πέρα από τη πιστοποίηση σε εξετάσεις της πυροσβεστικής) είχαμε και σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον ερυθρό σταυρό για παράδειγμα, + όλες τιε εκπαιδεύσεις τον χειμώνα. Επίσης τώρα το καλοκαίρι έχει και το xtreme στοιχείο αν σου κάτσει και τρέχεις σε κανα βουνό για φωτιά για παράδειγμα.Επίσης θα βρεις άτομα με άλλα χόμπι (σκοποβολή, ορειβασία, κλπ) και έτσι θα είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις και άλλες δραστηριότητες.και το σημαντικότερο στις μέρες μας: με 0 έξοδα εκτός και αν αποφασίσεις να πάρεις εσύ κάτι καλύτερο από αυτό που θα σου δώσουν (πχ το μόνο έξοδο που έχω κάνει στα τρία χρόνια είναι το ότι πήρα ένα δικό μου ζευγάρι γάντια)
epp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αν εισαι σε μερος οπου εχει διαδρομες , τοτε ποδηλατο.Δεν υπαρχει καλυτερο. Ο λογος ειναι οτι κανεις και την βολτα σου αλλα το κυριοτερο κανεις και καλη γυμναστικη. Αν θες σοβαρο MTB για να σου βγαλει ενα μεγαλο διαστημα , και το κυριοτερο να μην κινδυνευεις , γιατι αλλο η ανηφορα στο βουνο οπου πιανεις 10-15κμ/ωρα και αλλο η κατηφορα που πιανεις 50-60....τα 400 ειναι οριακο ποσο. Εγω με τετοιο budget ξεκινησα και το ξεπερασα για να παρω και κρανος , αλλα πηρα μεταχειρισμενο ποδηλατο σε πολυ φιλικη τιμη που ειχε μολις περασει και τα σερβις του , δηλαδη γλυτωσα κανα 80-100αρι+ μονο τα σερβις ,ετοιμα με καινουρια λαστιχα που αλλιως θα κανανε αλλη μια 100αρα. Entry level εξοπλισμος εννοειται. Απο κει και περα αφου ερθεις πρωτα σε μια σοβαρη φυσικη κατασταση αν θες να το συνεχισεις για μεγαλυτερες διαδρομες πας και σε επιπλεον εξοδα εξοπλισμου/στολη , repair kits , πιο καλο κρανος κλπ κλπ. Αλλα αυτο ειναι και το καλο με το αθλημα , επειδη θελει μια καλη φυσικη κατασταση ξεκινας με το budget σου και αν θες παραπανω σιγα σιγα επενδυεις , αλλιως με το 400-600αρι μενεις στις διαδρομες που μπορεις. Εγω προσωπικα για τις φυσικες αντοχες μου κ τις διαδρομες που το θελω ειμαι υπερευχαριστημενος με το 500αρι συνολικα
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Θα προτιμούσα air soft είναι πιο virtual war φάση έχει καλό χαβαλέ 400€ έχω πολλούς φίλους που είναι σε team airsoft έχουν όπλα θα βοηθούσαν πολύ καλή φάση άσχετα που δεν έχω μπει ακόμα σε μάχη, 500αρικο δεν θες ψάχναμε και βρίσκαμε πολύ καλά όπλα με τα μισά λεφτά (250)σιγά σιγά θα πάρω και τον εξοπλισμό σε περίπτωση που ξεκινήσω. Οι σοφτάδες είναι φλώροι. Τα όπλα είναι αληθοφανή, αλλά τα παιχνίδια είναι μούφα γιατί παίζουν όλα τα ζόμπι (=σχεδόν κανείς δεν βγαίνει όταν χτυπηθεί και δεν μπορείς να το αποδείξεις ότι χτυπήθηκε). Paintball μπορείς πολύ φθηνα να κάνεις μια φορά με deal για να δεις αμα σου αρέσει και μετά βρίσκεις πολύ καλό μεταχειρισμένο εξοπλισμό σε εξευτελιστικές τιμές. Ενα άλλο που κάνουν κάτι γνωστοί μου είναι rollers, μαζεύονται σε διάφορες πίστες και πλατείες κάθε απόγευμα και του δίνουν να καταλάβει. Aκόμα πιό φθηνό. Δες Site: εδώ
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τέννις, Κωπηλασία (απ'τα αγαπημένα μου), χορός (πχ breakdance, latin), διάβασμα βιβλίων (πχ για θετική σκέψη, αυτοβελτίωση κτλ.), εθελοντισμός (πχ πυροσβεστική, ερυθρός σταυρός), videogames (προσοχή στο "κάψιμο"). Αντί για τέννις, ρακέτες στην παραλία πιάνονται ; επειδή θέλω λίγη δραστηριότητα θα προτιμούσα κάτι πιο κινητικό (για τα βιβλία λέω) όσο για την πυροσβεστική και τον ερυθρό σταυρό εδώ που είμαι δεν έχει κάτι ότι είναι έρχεται από 20χλμ πάνω κάτω ,ευχαριστώ πάντως Εγώ που μου αρέσει πολύ το snowboard ηθελα να ξεκινισω kitesurf αλλά θές τουλάχιστον 1 χιλιάρικο για εξπολησμό+οποσδήποτε δικό σου μεταφορικο αμάξι δηλαδη κάτι που ργώ δέν έχω και το άφησα για του χρόνου. Έκανε ένας καθηγητής μου Kite surf (μεγάλος σε ηλικία πολύ xtremas δεν το φαίνεται καθόλου ομολογώ από τους καλύτερους καθηγητές κάθε μέρα μας έλεγε για το kite surf κανένα 10λεπτο (και υποδιευθυντής ) Ίσως ακουστεί λίγο ξεκάρφωτο αλλά έχεις σκεφτεί να γραφτείς σε μια εθελοντική ομάδα; Πριν τρία χρόνια έψαχνα και εγώ ένα χομπι να γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου, και τελικά αποφάσισα να πάω στην εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας – δασοπυρόσβεσης της περιοχής μου. Από τότε και νέες γνωριμίες και φίλους έκανα και απέκτησα ένα χομπι και τον χρόνο μου γεμίζω και χρήσιμες γνώσεις έχω πάρει (πέρα από τη πιστοποίηση σε εξετάσεις της πυροσβεστικής) είχαμε και σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον ερυθρό σταυρό για παράδειγμα, + όλες τιε εκπαιδεύσεις τον χειμώνα. Επίσης τώρα το καλοκαίρι έχει και το xtreme στοιχείο αν σου κάτσει και τρέχεις σε κανα βουνό για φωτιά για παράδειγμα. Επίσης θα βρεις άτομα με άλλα χόμπι (σκοποβολή, ορειβασία, κλπ) και έτσι θα είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις και άλλες δραστηριότητες. και το σημαντικότερο στις μέρες μας: με 0 έξοδα εκτός και αν αποφασίσεις να πάρεις εσύ κάτι καλύτερο από αυτό που θα σου δώσουν (πχ το μόνο έξοδο που έχω κάνει στα τρία χρόνια είναι το ότι πήρα ένα δικό μου ζευγάρι γάντια) Απέχω 50χλμ (πάνε έλα) από Θεσσαλονίκη το βλέπω σαν βάσανο το πάνε έλα με το αστικό ειδικά εδώ..ευχαριστώ για την ιδέα Αν εισαι σε μερος οπου εχει διαδρομες , τοτε ποδηλατο.Δεν υπαρχει καλυτερο. Ο λογος ειναι οτι κανεις και την βολτα σου αλλα το κυριοτερο κανεις και καλη γυμναστικη. Αν θες σοβαρο MTB για να σου βγαλει ενα μεγαλο διαστημα , και το κυριοτερο να μην κινδυνευεις , γιατι αλλο η ανηφορα στο βουνο οπου πιανεις 10-15κμ/ωρα και αλλο η κατηφορα που πιανεις 50-60....τα 400 ειναι οριακο ποσο. Εγω με τετοιο budget ξεκινησα και το ξεπερασα για να παρω και κρανος , αλλα πηρα μεταχειρισμενο ποδηλατο σε πολυ φιλικη τιμη που ειχε μολις περασει και τα σερβις του , δηλαδη γλυτωσα κανα 80-100αρι+ μονο τα σερβις ,ετοιμα με καινουρια λαστιχα που αλλιως θα κανανε αλλη μια 100αρα. Entry level εξοπλισμος εννοειται. Απο κει και περα αφου ερθεις πρωτα σε μια σοβαρη φυσικη κατασταση αν θες να το συνεχισεις για μεγαλυτερες διαδρομες πας και σε επιπλεον εξοδα εξοπλισμου/στολη , repair kits , πιο καλο κρανος κλπ κλπ. Αλλα αυτο ειναι και το καλο με το αθλημα , επειδη θελει μια καλη φυσικη κατασταση ξεκινας με το budget σου και αν θες παραπανω σιγα σιγα επενδυεις , αλλιως με το 400-600αρι μενεις στις διαδρομες που μπορεις. Εγω προσωπικα για τις φυσικες αντοχες μου κ τις διαδρομες που το θελω ειμαι υπερευχαριστημενος με το 500αρι συνολικα Μονοπάτια για mtb νομίζω πως δεν έχει αυτή είναι η μαλακία ευχαριστώ για τον κόπο που τα έγραψες, θα το ψάξω και εγώ στο google μετράει το Mountain bike και η όλη φάση ταβλι Αν σου πω πως δεν ξέρω να παίζω θα πέσει κεραυνός να με κάψει; Οι σοφτάδες είναι φλώροι. Τα όπλα είναι αληθοφανή, αλλά τα παιχνίδια είναι μούφα γιατί παίζουν όλα τα ζόμπι (=σχεδόν κανείς δεν βγαίνει όταν χτυπηθεί και δεν μπορείς να το αποδείξεις ότι χτυπήθηκε). Paintball μπορείς πολύ φθηνα να κάνεις μια φορά με deal για να δεις αμα σου αρέσει και μετά βρίσκεις πολύ καλό μεταχειρισμένο εξοπλισμό σε εξευτελιστικές τιμές. Ενα άλλο που κάνουν κάτι γνωστοί μου είναι rollers, μαζεύονται σε διάφορες πίστες και πλατείες κάθε απόγευμα και του δίνουν να καταλάβει. Aκόμα πιό φθηνό. Δες Site: εδώ Γαμάε** το air soft αλλά αυτό με το ότι τον πετυχαίνεις και δεν βγαίνει είναι μαλακία πρέπει να βρεθεί λύση.. όσο για τα ρόλερ δεν τα μπορώ καθόλου ευχαριστώ πάντως
ultralisk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ξεκίνα LoLάκι χαλαρά, αλλά αυστηρώς solo queue...κόστος μηδέν εκτός από τα ψυχοφάρμακα μετά από καιρό 3
Oneos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ξεκίνα LoLάκι χαλαρά, αλλά αυστηρώς solo queue...κόστος μηδέν εκτός από τα ψυχοφάρμακα μετά από καιρό Όταν πρωτοβγήκε πριν κάποια χρόνια έπαιζα πριν αλλάξει τόσο τώρα που να φανταστείς τα 3/4 από αυτά που λένε δεν τα καταλαβαίνω τόσο πίσω έμεινα δηλαδή, άλλα δεν ψήνομαι για video games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα