chill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέχρι να αποφασίσεις αν θα του το πεις ή όχι παίζει να χεις "χωρίσει" 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 εγώ λεω να κάνει και καμιά πολεμική τέχνη το σ-κ μήπως χρειαστεί να πλακώσει και δυο-τρεις από την παρέα αν μπούνε στην μέση ! Μπααα θα ειναι πιασμενος και δεν θα μπορει ουτε τον καφε να σηκωσει απο το τραπεζι 1
totem_lost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι ζόρι υπάρχει ρε παιδία; Δηλαδή αν ήταν η φίλη κάποιας κοπέλας να τα φτιάξει με τον αδερφό της θα το συζητούσαμε ακόμα; Σταματήστε να αναπαράγετε τα ηλίθια στερεότητα 'μου πηδήξαν την αδερφή' σε παιδιά 17 χρονών. Έλεος. 2
techm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που άνοιξες τέτοιο θέμα.Σιγά μην δώσεις και λογαριασμό με ποια θα 'σαι.Θα καταλάβει ο κολλητός σου.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 μη πεις τίποτα σε κανέναν απλά φόρα καπότα γιατι θυμάμαι ανάλογη περίπτωση (17χρονος με 15χρονη) που τη γκάστρωσε και τώρα τον βλέπω μετά απο 8 σχεδόν χρόνια και του φεύγει η ψυχή για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένεια του. Αν όμως φόραγε καπότα τώρα θα είχε καμια z1000 να πουλάει μούρη στις Πατρινές ψηλομύτες και να κάνει σούζες στην παραλιακή
blazexX23Xx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 μη πεις τίποτα σε κανέναν απλά φόρα καπότα γιατι θυμάμαι ανάλογη περίπτωση (17χρονος με 15χρονη) που τη γκάστρωσε και τώρα τον βλέπω μετά απο 8 σχεδόν χρόνια και του φεύγει η ψυχή για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένεια του. Αν όμως φόραγε καπότα τώρα θα είχε καμια z1000 να πουλάει μούρη στις Πατρινές ψηλομύτες και να κάνει σούζες στην παραλιακή Πατρινές ψηλομύτες;
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πατρινές ψηλομύτες; παντού υπάρχουν , είχα βρει μέχρι και στην Λήμνο όταν ήμουν φαντάρος
vaggelouras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πες του το, αλλα μην κανετε τιποτα μπροστα του.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Βγειτε ολοι μαζι και πες του "Μπρο θες να δεις κατι κουλο?" και αρχισε να φασωνεσαι με την κοπελα. Αν θες να βγαλεις και λεφτα, προκαλεσε τον σε στοίχημα οτι μπορείς να τον κάνεις να μεινει με ανοιχτό το στομα. Το κλου ειναι οσο το πραττεις να μη σταματήσεις eye contact. Σοβαρα όμως, πείτε το του. 4
hliastsek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εγω παντως θα το ελεγα στον φιλο μου αν ημουν στην θεση σου!!! Γιατι αν το μαθει απο 3ους θα ειναι χειρότερο μετα 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εγω πάντως δε με ενδιαφέρει τι κάνει η αδερφή μου ,3 άνδρες έχει γνωρίσει και έχει κάνει σχέση απο τα 16 της μέχρι τα 30 της τώρα. Εχω γίνει φίλος και με τους 3 ανδρες της και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και αν στο μέλλον σηκώσει χέρι ο ανδρας της ,εγω δε θα εμπλακώ ,απλώς θα πάρω την αστυνομία να το χειριστεί αυτη το θέμα. Δε ζούμε στο 1960 1
mclein Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 η μικρή σου έκατσε ή θα σου κάτσει σε κανένα δίμηνο ; αν το δεύτερο, περίμενε...μπορεί κ να έχετε χωρίσει κ να μην τρέχει τίποτα αφου δεν "μπιπ" την αδερφή... πέρα από την πλάκα, το δύσκολο δεν είναι το τώρα...αλλά μετά το χωρισμό. αν δε σε νοιάζει να τον χάσεις απο φίλο πες του το...αν θες να κανετε παρεα κ μετα, προχωρα σιωπηλος !
Προτεινόμενες αναρτήσεις