dreaming123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για μένα πήγαινε γυμναστήριο το σβκ να τουμπανιάσεις και Δευτέρα του το λες που θα έχουν αναπτυχθεί τα μούσκουλα οπότε αμα πει μα μου κτλ του ρίχνεις μια μπάτσα και όλα κομπλέ! 18
DoomWrath21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για μένα πήγαινε γυμναστήριο το σβκ να τουμπανιάσεις και Δευτέρα του το λες που θα έχουν αναπτυχθεί τα μούσκουλα οπότε αμα πει μα μου κτλ του ρίχνεις μια μπάτσα και όλα κομπλέ!Θες να έρθεις εσύ αντί για μένα και θα πούμε ότι το έκανε αλλοδαπός χωρίς λόγο να πάει και στα κανάλια!
dreaming123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι να τα φτιάξω με την αδερφή του εγώ? Οχι ρε μπορεί να ήταν κόρη μου που λέει ο λόγος Απλά πες του πως θα σου φαινόνταν αν είχα σχέση με την αδερφή σου? Πόσο χρονών είναι ο αδερφός της?
DoomWrath21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι να τα φτιάξω με την αδερφή του εγώ? Οχι ρε μπορεί να ήταν κόρη μου που λέει ο λόγος Απλά πες του πως θα σου φαινόνταν αν είχα σχέση με την αδερφή σου? Πόσο χρονών είναι ο αδερφός της? Ίδια τάξη πήγαιναμε,17 και αυτός.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για μένα πήγαινε γυμναστήριο το σβκ να τουμπανιάσεις και Δευτέρα του το λες που θα έχουν αναπτυχθεί τα μούσκουλα οπότε αμα πει μα μου κτλ του ρίχνεις μια μπάτσα και όλα κομπλέ! εγώ λεω να κάνει και καμιά πολεμική τέχνη το σ-κ μήπως χρειαστεί να πλακώσει και δυο-τρεις από την παρέα αν μπούνε στην μέση ! 5
Miracle Worker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σε κάτι τέτοια δεν έχουν σχέση οι φιλίες. Ίσα ίσα που όταν ο άλλος σε ξέρει καλύτερα μπορεί να είναι ακόμα πιο αυστηρά τα πράγματα. Και το θέμα δεν είναι όπως είπε ο Βασίλης, ότι ο άλλος εκμεταλλεύεται την φιλία σου, αλλά το ότι εσύ εγγυάσαι ότι ο άλλος δεν είναι μαλάκας.
blazexX23Xx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μα καλα και εσυ με την δεκαπενταχρονη βρηκες να τα φτιαξεις;
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Απλά να του παρουσιάσεις τα γεγονότα: -Ωπ τι κάνουμε; -δω τον παίζω... -κι εγώ... Ωραίο παιδί η μητέρα σου! -@&)/·;!!·($& -μαλάκας εισαι; Θα έκανα κάτι τέτοιο σε σενα; Κι ενώ η αδερφή σου ήταν διαθέσιμη! 2
efo355 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Είστε σε πολύ μικρές ηλικίες και η κοπέλα πολύ μικρή. Γνώμη μου είναι να μη πείτε τίποτα.
johnkal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μόλις τον δεις άρχισε να γελάς και χτυπά του την πλάτη δυνατά σε στυλ συμπόνιας για να σπάσει ο πάγος! Μετά πες του πως έχει το πράγμα και αν νευριάσει εξήγησε του πως θα μπορούσες να πάρεις και τη μάνα του 1
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Οι (πιθανές) αντιδράσεις του αδερφού (στο 0:56 και στο 1:18) 6
onty Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για στειλε καμια φωτο ρε φιλε να σου πουμε την γνωμη μας..
VonLoutsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αφου θα την φυστικώσει που θα την φυστικώσει κάποιος....Καλύτερα ( Μάλλον ) να την φυστικώσει κάποιος που ξέρεις που μένει... Αν φροντίσεις εσύ να είσαι εντάξει και να μην κάνεις καμιά χοντράδα τότε δεν τίθεται θέμα...
panther_512 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Είστε πολύ μικροί, οι ορμόνες σας δουλεύουν στο φούλ. Και όπου οι ορμόνες κάνουν κουμάντο, η λογική πάει περίπατο. Αυτό ισχύει καί για τους 3 σας, τους 2 φίλους και το κορίτσι. Να είσαι ειλικρινής με τον φίλο σου, γιατί αυτό που γίνεται θα το μάθει κάποια στιγμή από τρίτα πρόσωπα και τα πράγματα μετά θα είναι χειρότερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις