Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , μιας και μου κλεψανε το Α5 ειπα να αλλαξω κινητο και ζηταω την βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει . η χρηση που κανω ειναι κυρως social media,email και φωτογραφιες. ειμαι στα εξης κινητα :

huawei p8 lite, huawei honor 4x, alcatel idol3 και αν βρω σε μεταχειρισμενο σε καλη τιμη note 3 ή huawei mate 7. τι προτεινεται? ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κοιταξεις σε μεταχειρισμενα με τα χρηματα που διαθετεις δεν αξιζουν.

Αν κοιτας μονο σε windows με 240-250ευρω τα παραπανω ειναι αξιολογα.Απο τα 300ευρω και πανω αλλαζει το πραγμα που υπαρχουν και οι γνωστες εταιριες LG,Samsung,Htc κλπ

Αξιολογο και το Lumia 830 στα χρηματα αυτα.

Δημοσ.

Windows phone δεν έχω δουλέψει και έτσι δεν είμαι σίγουρη, απλά θέλω καλή φωτογραφική διότι βγάζω αρκετές φωτογραφιες.

Δημοσ.

Windows phone δεν έχω δουλέψει και έτσι δεν είμαι σίγουρη, απλά θέλω καλή φωτογραφική διότι βγάζω αρκετές φωτογραφιες.

Αν θες να βγάζεις αξιοπρεπή φωτογραφίες τότε πάρε android ΑΝ από την άλλη θές να βγάζεις φωτογραφίες υψηλού επιπέδου τότε μόνο τα Lumia το προσφέρουν αυτό......btw έστι την έπαθα με το G2 που έχω, νόμιζα ότι βγάζει τέλειες φωτογραφίες, αλλά δεν είναι αυτό που περίμενα...

Δημοσ.

απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιεις πολλες εφαρμογες καλυτερα να παρεις windows phone

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές αλλά ότι δεν παίζω παιχνίδια και επειδή έχω ήδη αρκετές εφαρμογές αγορασμενες γιαυτό κοιτάω παλι προς android ,νομίζω πως πλέον είμαι ανάμεσα σε Α5 που το είχα ,ήμουν ευχαριστημένη και έχω και αρκετή "προίκα" ή στο huawei p8 lite

Δημοσ.

πανε στο huawei p8 lite δεν λεει να πας παλι στο ιδιο κινητο που ειχες, το p8 εχει ωραιο design ειναι κομψο κινητο σαν του Α5 που ειχες ασε που το Α5 ειχα διαβασει σε καποιο σχολιο οτι φευγει με το χρωμα του ευκολα με τον καιρο, και σε καθημερινη χρηση απο μερια ταχυτητα ισως ειναι καλυτερο λογο του ui της huawei που ειναι ποιο ελαφρυ απο της samsung

Δημοσ.

Έχω το Lumia 635 και είναι αλήθεια ότι τα Lumia βγαζουν άψογες φωτογραφίες. Μπορεί να είναι 5 mp αλλα βγάζει σαν 8 mp. Το λένε πολλοί. Για μένα είναι σαν να έχει φακούς Zeiss.

Δημοσ.

Επίσης είδα χθες και μου άρεσε στο πλαίσιο το HTC 626g, έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά είδα ότι είναι 8πηρυνο με 1g ram και αυτό είναι που με προβληματιζει

Δημοσ.

Επίσης είδα χθες και μου άρεσε στο πλαίσιο το HTC 626g, έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά είδα ότι είναι 8πηρυνο με 1g ram και αυτό είναι που με προβληματιζει

Με 1GB Ram ΜΗ το κοιτάς κάν....

• Like 1
Δημοσ.

θα φας πολυ lag με 1gb ram 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...