Etherovamon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Συνέβη κάτι παράδοξο με το λάπτοπ μου (dell studio 1737 - win 7 x86). Ενώ πάντα χρησιμοποιούσα ασύρματη σύνδεση για το ίντερνετ, είπα χθες να το γυρίσω σε ενσύρματο (λόγω online gaming). Ο Site: driver έχει εγκατασταθεί κανονικά, βάζω το καλώδιο, με το ρούτερ όλα εντάξει (η λυχνία LAN1 φωτίζει μαζί με τις υπόλοιπες και στη θύρα ethernet του λάπτοπ ανάβουν δύο φωτάκια (ένα πορτοκαλί μόνιμα και ένα κίτρινο αναβοσβήνει). Παρόλα αυτά όμως ο υπολογιστής δε συνδέεται. Το wireless λειτουργεί απροβλημάτιστα. Μπαίνω στις συνδέσεις δικτύου και ενώ το wireless εικονίδιο φαίνεται κανονικά, το εικονίδιο "Τοπική Σύνδεση / Local Area Connection" δεν υπάρχει καν. Στη διαχείριση υλικού επίσης δεν φαίνεται η κάρτα δικτύου. Υπάρχει ρε παιδιά κάτι που δεν έχω κάνει ή να το πάω σε κάποιον τεχνικό; Έχω μελετήσει πολλές παρόμοιες περιπτώσεις στο ίντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από Etherovamon
XronisR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Συνέβη κάτι παράδοξο με το λάπτοπ μου (dell studio 1737 - win 7 x86). Ενώ πάντα χρησιμοποιούσα ασύρματη σύνδεση για το ίντερνετ, είπα χθες να το γυρίσω σε ενσύρματο (λόγω online gaming). Ο Site: driver έχει εγκατασταθεί κανονικά, βάζω το καλώδιο, με το ρούτερ όλα εντάξει (η λυχνία LAN1 φωτίζει μαζί με τις υπόλοιπες και στη θύρα ethernet του λάπτοπ ανάβουν δύο φωτάκια (ένα πορτοκαλί μόνιμα και ένα κίτρινο αναβοσβήνει). Παρόλα αυτά όμως ο υπολογιστής δε συνδέεται. Το wireless λειτουργεί απροβλημάτιστα. Μπαίνω στις συνδέσεις δικτύου και ενώ το wireless εικονίδιο φαίνεται κανονικά, το εικονίδιο "Τοπική Σύνδεση / Local Area Connection" δεν υπάρχει καν. Στη διαχείριση υλικού επίσης δεν φαίνεται η κάρτα δικτύου. Υπάρχει ρε παιδιά κάτι που δεν έχω κάνει ή να το πάω σε κάποιον τεχνικό; Έχω μελετήσει πολλές παρόμοιες περιπτώσεις στο ίντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αυτο ειναι που με προβληματιζει.Αλλιως θα σου ελεγα να δοκιμασεις με αλλο καλωδιο,με κλειστο wireless κτλ.
gogosales Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, δες αν στο bios είναι ενεργοποιημένη η ethernet κάρτα σου. 1
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε και ενα repair με το cd των windows καμια φορά λύνουν τετοια προβλήματα
Etherovamon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, δες αν στο bios είναι ενεργοποιημένη η ethernet κάρτα σου. Φίλε μου, να 'σαι καλά!!! Έφαγα τα μάτια μου σε ξένα forums αυτές τις μέρες και χώρια που δεν ανέφερε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο, δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ εκεί. Με έσωσες! Είχα αρχίσει να πιστεύω πως το λάπτοπ ήταν από την αρχή προβληματικό στον τομέα αυτόν, αλλά δεν το πολυκυνήγησα ποτέ μιας και μόνο ασύρματο πάντα είχα. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τη συμμετοχή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα