Agathon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Γειά σας Πρόσφατα αγόρασα 2 οθόνες για μπορώ να δουλεύω παράλληλα και με τις δύο. 1)ΟΘΟΝΗ SAMSUNG S22D300NY 21.5'' LED FULL HD 2)ΟΘΟΝΗ LG 20M37A-B 19.5'' LED το πρόβλημα μου είναι ότι στην κάρτα γραφικών που έχω δεν μπορώ να τρέξω και τις 2 ταυτόχρονα. Η συγκεκριμένη κάρτα έχει 2 θύρες dvi vga.Αγόρασα και ενα μετατροπεά για να μπορώ να συνδέσω την μια οθόνη στην dvi.Και οι 2 οθόνες έχουν vga εξόδους. Μετά απο πολλές δοκιμές την LG η δεν την διαβάζει καθόλου στην dvi θυρα (συνδεδεμένη με τον ανταπτορα)και την Samsung την διαβάζει αλλά τρεμοπαίζει η οθόνη. Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να τις συνδέσω και τις 2 ήταν LG ->vga, Samsung->dvi (adaptor) αλλά με το που βάζω την Samsung στις διαστάσεις που πρέπει η οθόνη τρεμοπαίζει. Η έκδοση των windows είναι windows 81. pro. Προσπάθησα να βρώ drivers αλλά το συκγκεκριμένο μοντελό Ati Radeon HD 3450 για αυτήν την έκδοση των windows δεν υποστηρίζει. Θα ήθελε την βοήθεια σας σχετικά με το θέμα που έχω.Είναι θέμα κάρτας γραφικών ; Με κάποιο άλλο μοντέλο θα καταφέρω τελικά να τις συνδέσω και τις 2 ταυτόχρονα. Ευχαριστώ πολυ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ο driver απο τα 8άρια που βλέπω ότι υπάρχει δεν μπαίνει; το τρεμόπαιγμα μπορεί να είναι λόγω drivers είτε το vga να μην υποστηρίζει σωστά την ανάλυση που πας να βάλεις.
Agathon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μπάινει αλλά είχα κάποια warning κατα την εγκατάσταση και όταν έτρεχα το catalyst "'ATI's desktop manager is being unloaded because an ATI display driver is not currently running" To Samsung αν το τοπεθετήσω μόνο του απευθείας στην vga χωρίς ανταπτορα 1920Χ1080 δεν έχει κανένα πρόβλημα.
BigMen 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μήπως έχεις βάλει υψηλή ανάλυση από το panel και ή μια οθόνη δεν την υποστηρίζει? Δοκιμασε 1280χ720 για αρχή και ανεβαζεις σταδιακα
Agathon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Η ανάλυση για την 1)ΟΘΟΝΗ SAMSUNG S22D300NY 21.5'' LED FULL HD είναι 1920χ1080 (recomMenDed) σε μικρότερη ανάλυση σε παράληλη σύνδεση με την LG δεν τρεμοπαίζει αλλά φαίνεταί ότι με πιο μικρή ανάλυση δεν έχω καλή εικόνα.Όταν την σθνδέω μεμονωμένα βέβαια φαίνεται ότι τελικά 1920χ1080 είναι και η προβλεπόμενη ανάλυση. Τι εννοείς να το ανεβάζω σταδιακά?Το δοκίμασα και μετά απο μια ανάλυση αρχίζει και τρεμοπαίζει μιλάμε πάντα όταν τις έχω και τις 2 συνδεδεμένες.
Agathon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τελικά άλλαξα κάρτα γραφικών με μεγαλύτερη μνήμη στα 2gb και λύθηκε το θέμα ..!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα