stefan123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Την βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων..Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν μπαινει να ξεκινησει...Κολλαει στο αρχικο λογοτυπο της εταιριας..Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glisakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Την βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων..Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν μπαινει να ξεκινησει...Κολλαει στο αρχικο λογοτυπο της εταιριας..Καμια ιδεα? Καλησπέρα @stefan123 δοκίμασες να κάνεις hard reset; Aν όχι κράτα πατημένο το πλήκτρο + της έντασης και το power button. Αν θα υπάρχει πρόβλημα θα σου βγάλει το εικονίδιο του android τα ανάσκελα με ένα τρίγωνο και ένα θαυμαστικό μέσα σε αυτό. Μετά κουμπιά της έντασης θα εμφανιστεί ένα box επιλογών και επέλεξε το reset. Μετά πρέπει να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το εχω δοκιμασει πολλες φορες και τιποτα...Μηπως εχει αλλο συνδιασμο?Περιεργο παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glisakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 @stefan123 επειδή το δοκίμασα και εγώ στο δικό μου και μια πιάνει και μια δεν πιάνει αυτό που βρήκα χτες είναι ότι πατάς το power button (χωρίς να το αφήσεις) και μόλις δεις ότι ανοίγει πατάς και το (+)volume button. Άλλος τρόπος είναι να έχεις από πριν πατημένο το (+) volume button και στην συνέχεια να πατήσεις και το power button. Δοκίμασε το και πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα