Jimakos77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 χθες αγόρασα αυτή την κάρτα και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το tv tuner.συγκεκριμένα είτε βάζωντας τα πάντα από το cd που τη συνόδευε , είτε με τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις από net ,ανοίγωντας το πρόγραμμα για την tv μου δίνει επιλογές μόνο για composite ή s-video και πουθενά δεν φαίνονται οι ρυθμίσεις για την tv.μέσα από το movie maker των windows βλέπω σήμα (τα χίονια) αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω κανάλια έτσι κι αλλιώς. μετά από ψάξιμο κατέληξα στο ότι μάλλον οι direct x 9 b μου κάνουν πρόβλημα, αφού σε καθαρό install μόνο με τα progs για την ATI δούλεψε. είχε κανείς άλλος ανάλογο πρόβλημα με αυτή την οικογένεια καρτών; ευχαριστώ ξέχασα να αναφέρω το σύστημα: Intel P4 3GHz 1024 MB RAM Asus P4C 800 Deluxe (με τελευταίο bios) 120 Sata Maxtor Audigy 2 ZS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Εχω την ιδια ακτιβως καρτα με σενα αλλα δεν μου εχει κανει ποτε τετοιο προβλημα.Ισα ισα που εχει και πολυ καλο σημα.Μαλλον ειναι το dx9b. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 ακόμα δεν βρήκα λύση...πάντως thanks any way έχεις δίκαιο για το σήμα είναι κορυφή (από το λίγο που είδα βέβαια!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 τελικά το πρόβλημα είναι στο directx 9.0b....για να μην κάνω άλλο topic ξέρει κανείς να μου πει έστω αναφορικά ποιά η διαφορά στο directx 9.0b και 9.0a? έψαξα στη microsoft αλλά δεν το πέτυχα πουθενά.αν είναι δηλαδή μη ουσιαστική διαφορά να μείνω με το 9.0a που δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Ειχα διαβασει καπου τι διαφορα εχει...αλλα δεν θυμαμαι .Αλλα δεν ηταν τιποτα σπουδαιο Γιαυτο και δεν το κατεβασα :wink: .Βαλε το παλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.τελικά υπάρχει (μεγάλο θα έλεγα) πρόβλημα με το directx 9.0b και πολλά tv tuner, όπως είδα στο site της microsoft.ευτυχώς υπάρχει patch που το διορθώνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sornok Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 asxeto, alla na kano mia erotisi ? to chipaki tou tvtuner sthn karta ti einai ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Jimmakos:Παρακαλω :wink: sornok:τι εννοεις τι ειναι;Μαρκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 philips είναι sornok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.