Προς το περιεχόμενο

Sapphire 9700 PRO All In...

Jimakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χθες αγόρασα αυτή την κάρτα και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το tv tuner.συγκεκριμένα είτε βάζωντας τα πάντα από το cd που τη συνόδευε , είτε με τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις από net ,ανοίγωντας το πρόγραμμα για την tv μου δίνει επιλογές μόνο για composite ή s-video και πουθενά δεν φαίνονται οι ρυθμίσεις για την tv.μέσα από το movie maker των windows βλέπω σήμα (τα χίονια) αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω κανάλια έτσι κι αλλιώς.

μετά από ψάξιμο κατέληξα στο ότι μάλλον οι direct x 9 b μου κάνουν πρόβλημα, αφού σε καθαρό install μόνο με τα progs για την ATI δούλεψε.

είχε κανείς άλλος ανάλογο πρόβλημα με αυτή την οικογένεια καρτών;

ευχαριστώ

ξέχασα να αναφέρω το σύστημα:

Intel P4 3GHz

1024 MB RAM

Asus P4C 800 Deluxe (με τελευταίο bios)

120 Sata Maxtor

Audigy 2 ZS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικά το πρόβλημα είναι στο directx 9.0b....για να μην κάνω άλλο topic ξέρει κανείς να μου πει έστω αναφορικά ποιά η διαφορά στο directx 9.0b και 9.0a? έψαξα στη microsoft αλλά δεν το πέτυχα πουθενά.αν είναι δηλαδή μη ουσιαστική διαφορά να μείνω με το 9.0a που δουλεύει.

κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.τελικά υπάρχει (μεγάλο θα έλεγα) πρόβλημα με το directx 9.0b και πολλά tv tuner, όπως είδα στο site της microsoft.ευτυχώς υπάρχει patch που το διορθώνει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...