mants118 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και γαμώ τις φάσεις!!!! τι θα κάνουν άραγε για την ασφάλεια του χειριστή;;; το κόβω στο τέλος να τα κάνουν τηλεμεταχειριζόμενα!!!
Urban Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι jumaru και @@? Neon Genesis Evangelion δεν έχει δει κανείς εδώ μέσα; wtf? Είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει. Είναι τρελοί fun του είδους οι Ιάπωνες, απλά εδώ δεν τα ξέρετε και λέτε ότι νάναι ! https://www.youtube.com/watch?v=d8w1bVAHZ60 1
vdeseris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλή φάση. Μου θύμισε το One Must Fall: 2097. Είχα ρίξει πολύ λιώσιμο.
krokos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μου αρεσει που γελανε μερικοι και τους αρεσει.ελα ομως που στο μακρινο μελλον αυτα τα ρομποτ θα κηνηγουν ανθρωπους.εμεις μπορει να μην τα προλαβουμε αλλα τα παιδια μας ομως ναι.τελικα δεν μου αρεσει αυτη η ιδεα με τα ρομποτ.φανταστειτε τι ετοιμαζουν για το μελλον.ερχονται τα δυσκολα πλεον.τα καλα χρονια τελειωσαν εδω και καιρο ερχεται η δυστυχια απο εδω και περα πολεμοι κριση ,αν ερθουν και τα ρομποτ αυτο ηταν δεν θα μπορει κανενας να σηκωσει κεφαλι χωρις να ματωσει θανασιμα.εδω θα ειμαστε για οσους τους φαινονται απιστευτα αυτα που λεω don't worry, "I ll be back". 1
21century Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τελικά σας το λέω καιρό ότι έχουν βαλθεί να επιβεβαιώσουν τις ταινίες και ετοιμάζουν και άλλα για όλους...θα δείτε ως το 2017...
SoFGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι jumaru και @@? Neon Genesis Evangelion δεν έχει δει κανείς εδώ μέσα; wtf? Είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει. Είναι τρελοί fun του είδους οι Ιάπωνες, απλά εδώ δεν τα ξέρετε και λέτε ότι νάναι ! https://www.youtube.com/watch?v=d8w1bVAHZ60 *fan και γαμώ τις φάσεις!!!! τι θα κάνουν άραγε για την ασφάλεια του χειριστή;;; το κόβω στο τέλος να τα κάνουν τηλεμεταχειριζόμενα!!! *τηλεχειριζομενα δεν τον κοβω να γινονται αγωνες με τους χειριστες μεσα σε cockpit, εκτος αμα γινει κανας πολεμος σε φαση mech warrior
salesmanG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 καποια ταινια μου θυμιζει! LOL σε αυτους που παντα βρισκουν κατι χειροτερο να αναφερουν σε τετοιου ειδους νεα. ξεφυγαμε απο την "πεινα στην αφρικη" και πηγαμε στα "καπιταλ κοντρολ" ισως τελικα γινουμε χειροτερα και απο την πεινα στην αφρικη! αυτο θυμιζει πιο πολυ παρα transformers
Snip Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εμένα πάντως μου θυμίζει και λίγο από τα "ρομπότ" του Avatar!
Filthy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ετσι επρεπε να ειναι τα ΑΤΜ στην Ελλαδα. Να παιζεις μπουνιες με το μηχανιμα κ αν κερδιζες να επαιρνες 60 ευρω.... Παω για ζεσταμα. .. εχω αγωνα.... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 από τις Χ αναφορές στο Juohmaru, αμφιβάλω αν οι μισοί ξέρουν ότι το anime λέγεται Plawres Sanshiro 1
tulipas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σιγα σιγά μπαίνουμε στη νέα εποχή. Robots, Hololens κλπ. Αυτό που ξεκίνησαν για χαβαλέ αυτοί οι τύποι ίσως γίνει μελλοντικό σπορ
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εχω παει σε αγωνα μποχ, δεν με ενθουσιασε ουτε στο παραμικρο, κατι τετοιο με ρομποτ ομος, σε φαση real steel θα το γουσταρα πολυ. Ποπο θελω να την ξαναδω τωρα
dstilio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Και καθώς θα παίζουν μπουνιές τα ρομπότ...κάπου στην άκρη θα κάθονται οι εγκέφαλοι της DARPA και θα γελάνε χαϊδεύοντας τα σατανικά ρομποτικά σκυλιά τους... Πάντως είναι λογικό να βλέπουμε τέτοιες υλοποιήσεις ρομπότ. Αφού και οι επιστήμονες με manga μεγαλώσαν, είναι λογικό να θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το παιδικό τους όνειρο. 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_GDb02edzBo μεχρι τοτε εχουμε αυτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα