Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου αρεσει που γελανε μερικοι και τους αρεσει.ελα ομως που στο μακρινο μελλον αυτα τα ρομποτ θα κηνηγουν ανθρωπους.εμεις μπορει να μην τα προλαβουμε αλλα τα παιδια μας ομως ναι.τελικα δεν μου αρεσει αυτη η ιδεα με τα ρομποτ.φανταστειτε τι ετοιμαζουν για το μελλον.ερχονται τα δυσκολα πλεον.τα καλα χρονια τελειωσαν εδω και καιρο ερχεται η δυστυχια απο εδω και περα πολεμοι κριση ,αν ερθουν και τα ρομποτ αυτο ηταν δεν θα μπορει κανενας να σηκωσει κεφαλι χωρις να ματωσει θανασιμα.εδω θα ειμαστε για οσους τους φαινονται απιστευτα αυτα που λεω

Διαισθάνομαι ότι είσαι ή ψυχή της παρέας..Πες αλήθεια τώρα, σε καλούν συνέχεια σε πάρτι.. εεε? :D

• Like 13
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση, λέω να στείλουμε ένα τέτοιο ρομπότ να κλείσει την διαπραγμάτευση.

Δημοσ.

Για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση, λέω να στείλουμε ένα τέτοιο ρομπότ να κλείσει την διαπραγμάτευση.

Αμε, θα χεστεί επάνω του ο Σόιμπλε.

Δημοσ.

παιρνεις ενα θωρακισμενο , και πεφτεις με φορα στο ρομποτακι , για να ειναι και πιο πειστικο του κοτσαρεις και δυο κεραιες και ενα η δυο βραχιονες που θα κανουν την φαπφαπ κινηση και να σου ο νικητης .

Σε ενα χρονο ; καθε εβδομαδα θα επρεπε να γινεται αυτο , και με αληθινα πυρα ! 

αρτος(γκουντις μακ πιτσα πιτα πιπα πιπιλα ) και θεαμα (οθονη) ! 

και απο την διδασκαλια του χριστου τι νομιζετε οτι εχει μεινει στους χριστιανους ; το οτι ταισε τα πληθη  κανα δυο "θαυματα" και η δημοκρατικη σταυρωση του , σιγα μην τους εχει μεινει τιποτα απο κοινονικες αξιες που απαξιωνε τους τοτε θεσμους γυρνωντας μαγουλο για να του ριχνουν χαστουκια σαν να μην υπαρχουν και που γυρναγε  τουμπα τους παγκους των πωλητων αγνοιας και ελπιδας στους ναους.

(η φιλοσοφικη θεωρηση του χριστιανισμου δεν ειναι ασχημη , η εκκλησια την εχει κανει βοθρο αισχους γιατι ο πωλητης της προηγουμενης περιπτωσης εχει γινει και παπας και μητροπολιτης και αρχιεπισκοπος και ενας σωρος ιεραρχιας μεταξυ ισων)

:)

• Like 1
Δημοσ.

εδω μεσα μπαινουμε να ξεφυγουμε απο το εξω χαος ..ειλικρινα αν ξαναδω κανεναν να λεει για καπιταλ κοντρολ και αλλα τετοια θα τα παρω στο κρανιο και θα γινουμε ολοι μπαν

• Like 4
Δημοσ.

Real steel ναιιιιιιι ποσο wow και super!

Μου δτιαξατε την μερα, πηγε να μου την χαλασει λιγο ο αλλος με το τελος του κοσμου και τις θεωριες του, αλλα οκ.. Τι να πεις..

• Like 1
Δημοσ.

Πως τα φέρνει η ζωή πάντως κάποτε φαινόντουσαν αστεία ... πλέον στο μέλλον δεν θα ειναι απίθανο να δούμε και ρομπότ σαν τον jumaru παραπάνω !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αμε, θα χεστεί επάνω του ο Σόιμπλε.

Μπα και το καροτσακι του ακατανομαστου μεταμορφωνεται σε εξωσκελετο και γαμει και δερνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...