Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θες πλήθος εφαρμογών τότε ξεχνάς τα WP, και μην διαβάζω βλακείες πως με 1 ραμ δεν τρέχουν καλά τα android, όταν υπάρχουν τα Μοτο.

Αυτο ισχυει παντου και παντα. Θες εφαρμογες,ή αν αγορασεις Smartwatch κλπ πας σε Android με κλειστα ματια. Αλλιως αν οι εφαρμογες ειναι συγκεκριμενες και υπαρχουν στα Windows πας σε WP. Και μην ακουσω μλκιες και πιο παλια που ανεφερα οτι τα Windows θα ανεβασουν τις εφαρμογες θα κανουν θα ρανουν γιατι με υποθεσεις δεν κανουμε δουλεια,εκτως αν τα αλλαζεις συχνα τα κινητα.

Δημοσ.

Φίλε ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θες πλήθος εφαρμογών τότε ξεχνάς τα WP, και μην διαβάζω βλακείες πως με 1 ραμ δεν τρέχουν καλά τα android, όταν υπάρχουν τα Μοτο.

Δυστυχώς ΜΟΝΟ τα Μοτο τρέχουν καλά με 1GB Ram και πάλι ως συσκευές είναι budget με ότι αυτό σημαίνει. 

Δημοσ.

Δυστυχώς ΜΟΝΟ τα Μοτο τρέχουν καλά με 1GB Ram και πάλι ως συσκευές είναι budget με ότι αυτό σημαίνει. 

Μα συσκευές με ένα 1 ραμ είναι εξ ορισμού μπάτζετ.

Δημοσ.

Πήγα είδα και τα 2 από κοντά τελικά, το S60 ήταν γρήγορο αλλά και το 640 XL. Τα χειρίστηκα για κάμποση ώρα και τα 2, μόνο που τόσα χρονια εχω Android JB, τελικά θα πάω σε S60 καθώς η μετάβαση σε windows phone μου φάνηκε κάπως. Επίσης το LTE τελικά μετράει πολύ μιας και το κινητό μου συχνά το χρησιμοποιώ και σαν wifi modem όταν ταξιδεύω. Και τέλος οι κάμερες και των 2 είναι αρκετά ικανοποιητικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...