george200-13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, παιδια θελω ενα smartphone γυρω στα 200. Το θεμα ειναι οτι για αρχη ειχα καταληξη σε κινητο με windpws phone (lumia 640) αλλα τωρα εχω αρχισει να σκεφτομαι για android. Ποια απο τα δυο λειτουργικα να προτιμισω ;; Μπορειται να μου προτεινεται το καλυτερο κινητο σε αυτο τα χρηματα
Kostas93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 γυρω στα 200 το καλυτερο απο windows phone ειναι το 830, δυστυχώς ;όμως ανέβηκε η τιμή του τις τελευταίες μερες.
george200-13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση. Το ελεγξα και φενεται καλο κινητο. Από android ειδα και το lg g3 s, είναι καλη επιλογή;;
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 android με 1gb ραμ δε θα έπαιρνα. (αν και το moto g ειναι ωραίο κινητό)
george200-13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 A ok . Δηλαδη θα εχει πολλα κολληματα;;;
darksider13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 απο andoroid κοιτα μονο με 2gb ram lenovo s60, zenfone 5 και lenovo golden warrior απο ελλαδα και skroutz αυτα μου ερχονται γυρο στα 200 μετα κοιτα μονο windows phone μη πας σε 1gb ram σε android γιατι θα φας πολυ lag
SeXBOX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Sorry που γράφω εδώ αλλά μην ανοίγουμε άλλο θέμα, είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα... LENOVO S60 ή Microsoft Lumia 640 XL DS 3G... ξέρω το πρώτο είναι android και πιο φτηνό αλλά δεν κολλάω στο χάσμα τους της τιμής. Το 1ο είναι και LTE και πληθώρα από apps αλλά το δεύτερο μου αρέσει σε design(χρώματα) και ταχύτητα, αλλά λίγα apps... τα βλέπω από το Windows Store και εχω μια πρώτη άποψη... τι προτείνετε; Σε 6 ημέρες θα κάνω την αγορά και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι διαθέσιμα πλέον ιδικά από τα καταστήματα που τα εχω δει και επιλέξει πως θα αγοράσω.
SIP1995 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Sorry που γράφω εδώ αλλά μην ανοίγουμε άλλο θέμα, είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα... LENOVO S60 ή Microsoft Lumia 640 XL DS 3G... ξέρω το πρώτο είναι android και πιο φτηνό αλλά δεν κολλάω στο χάσμα τους της τιμής. Το 1ο είναι και LTE και πληθώρα από apps αλλά το δεύτερο μου αρέσει σε design(χρώματα) και ταχύτητα, αλλά λίγα apps... τα βλέπω από το Windows Store και εχω μια πρώτη άποψη... τι προτείνετε; Σε 6 ημέρες θα κάνω την αγορά και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι διαθέσιμα πλέον ιδικά από τα καταστήματα που τα εχω δει και επιλέξει πως θα αγοράσω. Επίσης το Lumia 640XL έχει πολύ καλύτερη κάμερα λόγο Carl Zeiss φακών που έχει.... 1
SeXBOX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Επίσης το Lumia 640XL έχει πολύ καλύτερη κάμερα λόγο Carl Zeiss φακών που έχει.... Thanks για την πληροφορία, άλλο ένα + για MS. Επίσης να ξέρετε ότι το μέγεθος της οθόνης που έχουν δεν με νοιάζει, το 5 με 5.7 inch για εμένα και τα δυο είναι ιδανικά.
GianniSM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Φίλε ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θες πλήθος εφαρμογών τότε ξεχνάς τα WP, και μην διαβάζω βλακείες πως με 1 ραμ δεν τρέχουν καλά τα android, όταν υπάρχουν τα Μοτο.
SeXBOX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πάντως με 1gb ram που εχω τώρα S Advance αν και χρησιμοποιεί μόνο τα 765 αν δεν κάνω λάθος, είναι πιο αργό και από τον θάνατο. Για να μη πω και τα widgets που δεν λειτουργούν στα ξαφνικά. Τις τελευταίες 3 μέρες παίζει να εχω αλλάξει 5-6 roms χωρίς να βάζω μέσα την CM11, ολο errors και κολλήματα. Τώρα θα μου πεις είναι παλιό κινητό αλλά όσο να είναι η υποστήριξη του όλα αυτά τα χρονια που είμαι κάτοχος ήταν πολύ αργή σε αντανακλαστικά από την Samsung. EDIT: Να μην εμπιστευτώ την Samsung ξανά ή το Android γενικά; Αν και με 2gb το S60 δεν νομίζω να κολλάει.
SIP1995 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Φίλε ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θες πλήθος εφαρμογών τότε ξεχνάς τα WP, και μην διαβάζω βλακείες πως με 1 ραμ δεν τρέχουν καλά τα android, όταν υπάρχουν τα Μοτο. Μόνο το Μoto όμως, σε περίπτωση που κάποιος δε θέλει Motorola τότε δεν έχει αξιόλογες επιλογές με 1 GB ram. Πάντως με 1gb ram που εχω τώρα S Advance αν και χρησιμοποιεί μόνο τα 765 αν δεν κάνω λάθος, είναι πιο αργό και από τον θάνατο. Για να μη πω και τα widgets που δεν λειτουργούν στα ξαφνικά. Τις τελευταίες 3 μέρες παίζει να εχω αλλάξει 5-6 roms χωρίς να βάζω μέσα την CM11, ολο errors και κολλήματα. Τώρα θα μου πεις είναι παλιό κινητό αλλά όσο να είναι η υποστήριξη του όλα αυτά τα χρονια που είμαι κάτοχος ήταν πολύ αργή σε αντανακλαστικά από την Samsung. EDIT: Να μην εμπιστευτώ την Samsung ξανά ή το Android γενικά; Αν και με 2gb το S60 δεν νομίζω να κολλάει. Το αν θα κολλάει έχει να κάνει και με τη κάθε εταιρία καθώς και το skin που βάζει στο κινητό, επίσης έχει να κάνει και με τη διαχείριση της Ram η οποία και αυτή διαφέρει ανά εταιρία.
SeXBOX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Θα συμφωνήσω. Να σε ρωτήσω, αν ξέρεις μου απαντάς το Microsoft Lumia 640 XL DS 3G αλλάζει back covers σε άλλα χρώματα;
SIP1995 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Θα συμφωνήσω. Να σε ρωτήσω, αν ξέρεις μου απαντάς το Microsoft Lumia 640 XL DS 3G αλλάζει back covers σε άλλα χρώματα;Μου φαίνεται πως ναι....για σίγουρα όμως πάνε δες το σε κανά μαγαζί και εσύ ο ίδιος.
darksider13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Θα συμφωνήσω. Να σε ρωτήσω, αν ξέρεις μου απαντάς το Microsoft Lumia 640 XL DS 3G αλλάζει back covers σε άλλα χρώματα; αλλαζει εχει γνησια στο ebay σε πορτοκαλι,μπλε,μαυρο και ασπρο Φίλε ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θες πλήθος εφαρμογών τότε ξεχνάς τα WP, και μην διαβάζω βλακείες πως με 1 ραμ δεν τρέχουν καλά τα android, όταν υπάρχουν τα Μοτο. μονο μοτο επειδη εχει στοκ android τιποτα αλλο με 1gb ram δεν αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα