Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Η μητρικη υποστηριζει μεχρι 4 δυστυχως. Με τριφασικη δεν θα εβαζα πανω απο 95βαττ με τιποτα. Αντεχει τα 135 με την top down ψυκτρα της Ιντελ. Αν εχεις πυργο, την εκαψες... Δεν εχουν και ψυκτρες τα vrm. Αξιζει για 0.16ghz η μιαμιση φορα μεγαλυτερη καταναλωση? Για μενα οχι... Θα δεις τρομερη διαφορα απο τις αλλαγες. Εγω ειδα απο [email protected] -> [email protected] φαντασου απο διπυρηνο... Μ'αρεσει που λενε δωσε 600-800 ευρω για νεο συστημα και μην αναβαθμισεις, λες και βρισκουμε λευτα στο δρομο τετοιες εποχες... 3
papageorge007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έχω κανει Update στο τελευταίο bios.
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έχω κανει Update στο τελευταίο bios. Καμια σημασία. Πάλι τις ίδιες φάσεις έχει. Ασε που μαλλον θα πρέπει να το ξανακάνεις με το modded.
giorgos.mnl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 η GA-Ρ31-DS3L μπορεί να πάρει E5450? καποιος που να γνωριζει;
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/ Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel Pentium processor Extreme Edition/ Intel® Pentium D processor/ Intel® Pentium 4 processor Extreme Edition/ Intel® Pentium 4 processor/ Intel® Celeron processor in the LGA 775 package
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/ Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel Pentium processor Extreme Edition/ Intel® Pentium D processor/ Intel® Pentium 4 processor Extreme Edition/ Intel® Pentium 4 processor/ Intel® Celeron processor in the LGA 775 package Ξεχνα τα επισημα! Fck the system! Ναι μια χαρα παιρνει 2
papageorge007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Έψαξα σε πολλά forum και είδα αρκετά άτομα να γράφουν πως οι xeon έχουν θέματα ασυμβατότητας και πως δεν προτείνονται για gaming. Αληθεύει αυτό? Ρωτάω γιατί εγώ θέλω να παίζω και κάποια games, όχι σε Ultra settings. Αξίζει να βάλω τον Xeon E5450 ή να πάω σε κάποιον Core 2 Quad?
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Έψαξα σε πολλά forum και είδα αρκετά άτομα να γράφουν πως οι xeon έχουν θέματα ασυμβατότητας και πως δεν προτείνονται για gaming. Αληθεύει αυτό? Ρωτάω γιατί εγώ θέλω να παίζω και κάποια games, όχι σε Ultra settings. Αξίζει να βάλω τον Xeon E5450 ή να πάω σε κάποιον Core 2 Quad? Δες την υπογραφη μου και κρινε μονος σου... Μην μας προσβαλεις με το να λες οτι το ειδες σε ξενο σαιτ. Αλλα κανε οτι θες. Δικο σου θεμα 1
papageorge007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Απλά είπα πως εψαξα και σε άλλα φόρουμ, σχετικά με τους Xeon.
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πλακα κανω, μην ψαρωνεις! Οι C2Q/D ειναι 99.99% ιδιο τσιπ με τους ΧΕΟΝ. Μονο καλυτερο bining εχουνε οι ΧΕΟΝ και κανα δυο διαφορες στα instructions... Μια χαρα κανουν για παιχνιδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα