Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια μετράει μια κινεζιά, μια κινεζιά στην κάνει όποτε νάναι εκεί που δεν το περιμένεις. Vision έχω χάσει μητρική σε pc από κινεζιά την οποία υποστηρίζεις και ναι η κινεζιά αυτή βρισκόταν στο πρώτο μου μηχάνημα, τότε που δεν σκάμπαζα από υπολογιστές. Έτσι λοιπόν εσύ ως έξυπνος συνέχισε να αγοράζεις κινεζιές και άσε εμάς τους χαζούς να σκάμε τουλάχιστον 50αρικο για καλό τροφοδοτικό. Όταν ήταν να πάρω το τωρινό pc μου ήμουν έτοιμος να πάρω intertech τροφοδοτικό για να χωρέσω a10 5800k στο budget που έδινα, αλλά έβαλα μυαλό αφότου στρώθηκα στο διάβασμα περί κινέζικων τροφοδοτκών, ρώτησα γνώστες και κατέληξα σε a8 6600k και cx 430 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και το pc μου να κρατήσει χρόνια. Θυσίασα επιδόσεις. μικρές όμως επιδόσεις λόγω ενσωματωμένης κάρτας πηγαίνοντας σε a8 6600k αλλά τουλάχιστον ξέρω πως το pc μου έχει ένα καλό τροφοδοτικό. Το τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω ενός υπολογιστικού συστήματος και πρέπει να παίρνεται στα πολύ σοβαρά. Δεν θέλω κράξιμο για την σκέψη περί intertech, απλά δεν είχα μυαλό , αλλά τελικά έβαλα . 2
DigitalElf Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγώ έχω ένα Coolermaster iGreen Power 600w το οποίο το αγόρασα το 2005, ήταν ακριβούτσικο άλλα 10 χρόνια μετά και την κάνει την δουλεία του τέλεια. Συμφωνώ οπότε με τους προλαλήσαντες, αγόρασε ένα κάλο τροφοδοτικό το οποίο θα μπορέσεις να ''πάρεις'' και μετά στο καινούργιο σου σύστημα.
papageorge007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, αυτό το τροφοδοτικό το έχω περίπου 2 χρόνια. Ξέρω ότι είναι κινέζικο και μη αξιόπιστο. Έχετε να μου προτείνεται ενα καλό-αξιόπιστο τροφοδοτικό μέχρι 60€, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον με κάποιον i5 ή κάποιον fx 8320 χωρίς πρόβλημα?
vision Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, αυτό το τροφοδοτικό το έχω περίπου 2 χρόνια. Ξέρω ότι είναι κινέζικο και μη αξιόπιστο. Κινέζικο δεν είναι. Η Sweex είναι ολλανδική εταιρία (για την ιστορία). 650W δεν θα σηκώσει αλλά δεν θα πλησιάσεις ποτέ τέτοια νούμερα με 775.
Millennium Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, αυτό το τροφοδοτικό το έχω περίπου 2 χρόνια. Ξέρω ότι είναι κινέζικο και μη αξιόπιστο. Έχετε να μου προτείνεται ενα καλό-αξιόπιστο τροφοδοτικό μέχρι 60€, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον με κάποιον i5 ή κάποιον fx 8320 χωρίς πρόβλημα? Το τροφοδοτικό που έχεις τώρα χρειάζεται αλλαγή όπως σου παν.Στα χρήματα που λες κοίτα κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-TS-Series-550W-Bronze.html http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html Θα το κρατήσεις και για το επόμενο σύστημα και θα χεις το κεφάλι σου ήσυχο. 2
papageorge007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το τροφοδοτικό που έχεις τώρα χρειάζεται αλλαγή όπως σου παν.Στα χρήματα που λες κοίτα κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.g...50W-Bronze.html http://www.skroutz.g...rt-SE-530W.html Θα το κρατήσεις και για το επόμενο σύστημα και θα χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Οκ, μάλλον θα πάω στο Thermaltake γιατί είναι semi-modular οπότε θα έχω και καλύτερο airflow στο κουτί. Σχετικά με τον επεξεργαστή τώρα. Ποιος πιστεύεται πως είναι ο καλύτερος επεξεργαστής (Socket 775) που μπορώ να βάλω στην Gigabyte G31M-ES2L για να έχω καλύτερη απόδοση/ταχύτητα, σε σχέση με τον Intel Pentium Dual-Core E5400 που έχω τώρα. Τον Q6600, τον E8400 ή κάποιον άλλο? Να σας πω βέβαια πως προτιμώ κάποιον τετραπύρηνο γιατί με ενδιαφέρει αρκετά το multitasking και θέλω να παίζω και μερικά παιχνίδια. Τώρα αν μπορέσω θέλω να του κάνω και κάποιο overclock αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες μου. Ίσως πάρω μια καλή ψήκτρα και κάνω κάτι στο μέλλον.
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Η μητρηκη σου εχει μονο 3 φασεις. Οποτε καλο θα ηταν να επιλεξεις επεξεργαστη με μικρη καταναλωση. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από AETOLOFITIS 4
Eliaskat Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 με ενα αντίστοιχο set up ειμαι , η μεγαλυτερη και καλυτερη αλλαγη που εκανα ηταν ο ssd...
Petre_Gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αν μπορείς να φέρεις πράγματα απο ebay ψάξε να βρεις xeon πχ http://www.ebay.com/itm/Intel-Xeon-L5420-SLARP-Quad-Core-CPU-Processor-2-5GHz-12M-1333MHz-LGA771-/161734869820?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25a826433c Έχει μια μικρή διαδικασία για να τον τοποθετήσεις αλλά υπάρχουν αρκετοί οδηγοί, ο συγκεκριμένος έχει μικρή κατανάλωση. Πολλά +++ σε ssd θα δώσει μεγάλες ανάσες σε πράγματα που κάνεις καθημερινά. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ένας xeon μονταρισμένος θα δουλεύει απροβλημάτιστα σίγουρα. Διαφορά θα δεις εννοείται στην καθημερινή χρήση, μιας και θα μπορείς να ανοίγεις περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα και θα έχεις και καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια. Η συγκεκριμένη μητρική παίρνει μέχρι qx9770 που παίζει στα 3.2 και έχει 135w tdp. Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να παίζεις στα 2.8 ας πούμε με τον xeon, για να μην ζορίζεις πολύ την μητρική λόγω τριφασικής παροχής ρεύματος. Ας λέει ότι υποστηρίζει μέχρι qx9770 εγώ θα έλεγα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο να παίξεις στα 2.8 μιας και η συγκεκριμένη μητρική δεν είναι για πολλά πολλά. Οι γνώστες του socket 775 θα σου πουν περισσότερα, εγώ είμαι κάτοχος amd fm2 . 1
NT1G Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ένας xeon μονταρισμένος θα δουλεύει απροβλημάτιστα σίγουρα. Διαφορά θα δεις εννοείται στην καθημερινή χρήση, μιας και θα μπορείς να ανοίγεις περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα και θα έχεις και καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια. Η συγκεκριμένη μητρική παίρνει μέχρι qx9770 που παίζει στα 3.2 και έχει 135w tdp. Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να παίζεις στα 2.8 ας πούμε με τον xeon, για να μην ζορίζεις πολύ την μητρική λόγω τριφασικής παροχής ρεύματος. Ας λέει ότι υποστηρίζει μέχρι qx9770 εγώ θα έλεγα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο να παίξεις στα 2.8 μιας και η συγκεκριμένη μητρική δεν είναι για πολλά πολλά. Οι γνώστες του socket 775 θα σου πουν περισσότερα, εγώ είμαι κάτοχος amd fm2 . Μέχρι QX9650 130W παίρνει. Ο QX9770 είναι N/A = Not support. 1
papageorge007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιον απο αυτούς στην Ελλάδα;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες, υπάρχουν παιδιά που πουλάνε xeon μονταρισμένους. Τώρα από τιμές δεν θυμάμαι να σου πω, μπες και δες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα