karafoul Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα,πηγα σημερα να φλασαρω στο lg g2 μου και μου εβγαλε ''security error'' οταν bootαρε.Απ'οτι το εψαξα αν φλασαρω μια ρομ,θα διορθωθει.Το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω ουτε σε download mode ουτε να περασω αρχεια στο κινητο απο το pc.Υπάρχει κανενας αλλος τροπος να φλασαρω;
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τι ακριβως εννοεις λεγοντας δεν μπαινει σε download mode;;;Download mode θα μπει εχοντας σβηστο το κινητο ,κρατας πατημενο το volume+ και συνδεεις το usb.... Κανεις αυτο και δεν αντιδρα το τηλεφωνο ;;; http://m.youtube.com/watch?v=r5f-9uvu4Tk Δες και αυτο το βιντεο... Σε emergency mode μπαινει με volume- καθως κουμπωνεις το usb... Ελπιζω εχεις σωστους drivers .... 2
karafoul Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εχεις δικιο,δικο μου λαθος.Θα δω αν λυθει με το βιντεο που μου εστειλες,βρηκα και αλλη μια λυση στο xda.
karafoul Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δούλεψε το βιντεάκι τελικά.Ευχαριστώ!(btw σε download mode εγινε η διαδικασια). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα