Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το σκεπτικό μου είναι το εξής. Επειδή τυχαίνει αυτήν την περίοδο να διαβάσω Web Developing (HTML, CSS, Javascript, PHP) και να έχω ασχοληθεί λίγο με Python και την βιβλιοθήκη Pygame, και επειδή έχω καιρό να γράψω κώδικα μου κάθησε σαν ιδέα ένα projectάκι. Να φτιάξω μια ιστοσελίδα που θα έχει όλες τις τεχνολογίες αυτές και το περιεχόμενο της θα είναι μια πλατφόρμα με παιχνίδια που θα φτιάξω με την Python. Απλά, μην φανταστείται τίποτα τρελό. Θέλω να μάθω γιατί ακόμα δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος, αν με κάποιον τρόπο αυτά συνδιάζονται. Αν ναι σε τι βαθμό θα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους. Από την άλλη σκέφτομαι ότι άμα θέλω στο μέλλον να την ανεβάσω κανονικά την ιστοσελίδα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό λόγο της Python που θέλει εγκατάσταση. Για δώστε μια κατεύθυνση. I would appreciate it !!!

Δημοσ.

Φυσικά. Το ajax ενσωματώνετε στην html. Δεν έχει σημασία πια γλώσσα χρησιμοποιείς για να; διαχειρίζεσαι τις σελίδες σου

Η Python είναι Server side και το ajax είναι client side

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το σκεπτικό μου είναι το εξής. Επειδή τυχαίνει αυτήν την περίοδο να διαβάσω Web Developing (HTML, CSS, Javascript, PHP) και να έχω ασχοληθεί λίγο με Python και την βιβλιοθήκη Pygame, και επειδή έχω καιρό να γράψω κώδικα μου κάθησε σαν ιδέα ένα projectάκι. Να φτιάξω μια ιστοσελίδα που θα έχει όλες τις τεχνολογίες αυτές και το περιεχόμενο της θα είναι μια πλατφόρμα με παιχνίδια που θα φτιάξω με την Python. Απλά, μην φανταστείται τίποτα τρελό. Θέλω να μάθω γιατί ακόμα δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος, αν με κάποιον τρόπο αυτά συνδιάζονται. Αν ναι σε τι βαθμό θα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους. Από την άλλη σκέφτομαι ότι άμα θέλω στο μέλλον να την ανεβάσω κανονικά την ιστοσελίδα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό λόγο της Python που θέλει εγκατάσταση. Για δώστε μια κατεύθυνση. I would appreciate it !!!

Για front end και controls για κοίτα προς AngularJS ή για κάτι πιο απλό Kendo μεριά. Ajax είναι πλέον ξεπερασμένη.

Δημοσ.

Καλά κοιτάω Ajax γιατί θέλω να κάνω παράλληλα και εξάσκηση για το μάθημα που δίνω και μας κάνει αυτές τις τεχνολογίες. Άρα θα μπορώ τα παιχνίδια να τα φτιάξω με Python και να τρέχουν στην ιστοσελίδα ε; Ωραία, με φτιάξατε τώρα. Αρχίζω την δουλειά.

Δημοσ.

Μάλλον κοιτάς λάθος τεχνολογίες για παιχνίδια.

Η Ajax είναι για να πέρνεις τα δεδομένα από τον server, με one way binding, χωρίς να ανανεώνεις την οθόνη.

Για για γράψεις παιχνίδια σε Python, κοίτα για Panda3d, Pyweek και pygame.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...